Şimdi Ara

Bağımsız mı Oyun Motoruyla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha önce Game Maker ile Profesyonel , Unity ve 3DGS ile acemi olarak oyun yaptım.C++ ve C# acemi derecede biliyorum.
    Oyun motorları ile Profesyonel oyun yapılır mı?
    ve sizce bağımsız mı oyun yapmalıyım yoksa oyun motoruyla mı?

Şimdiden teşekkürler..

• Kesinlikle oyun motorlarıyla yap.
    Şimdi saatlerce yazsam da fark etmeyecek ama zaman çok önemli. Bir projeyi sıfırdan yazmak mantıklı değil. Hele hele tek başına hiç değil.
  • Fizik motorunu yazabilecek kadar fizik bilginiz olup olmadığını sorgulayın bence. Sorunuzun cevabı çok tahmin edilebilir. Günümüzde artık veritabanı işlemleri için bile hazır class'lar kullanıyoruz. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Bir veritabanı sınıfı ana programın özgünlüğüne etki etmediği gibi bir fizik motoru da bir oyun motoru da oyunun özgünlüğüne etki etmeyecektir.
  • Tabii ki oyun motoru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer bi ekibin yoksa ve yeterli fizik bilgin yoksa asla kendi motorunu yazma çünkü kendinde biliyorsun aşırı zor bir iştir bu :)
  • Sen diyorsun ki "Tekerleği yeniden mi keşfetsem acaba?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenumber

Arkadaşlar ben daha önce Game Maker ile Profesyonel , Unity ve 3DGS ile acemi olarak oyun yaptım.C++ ve C# acemi derecede biliyorum.

Şimdiden teşekkürler..

Oyun yapma konusunda pek bilginiz olmadığını düşünüyorum. Bi kere Game Maker ile profesyonel nasıl çalıştınız merak ettim. İkincisi "Oyun motorları ile Profesyonel oyun yapılır mı?" demişsiniz. Asıl oyun motorlarıyla profesyonel oyun yapılır. Oyun motoru Game Maker'dan ibaret değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harita mı Bilgisayar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun motoru yardımıyla başlıyıp ilerde bağımsız çalışmalar yapabilirsin. Ama illa dünyayı yeniden keşfetmekse hedefin kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Nibbler

quote:

Orijinalden alıntı: thenumber

Arkadaşlar ben daha önce Game Maker ile Profesyonel , Unity ve 3DGS ile acemi olarak oyun yaptım.C++ ve C# acemi derecede biliyorum.

Şimdiden teşekkürler..

Oyun yapma konusunda pek bilginiz olmadığını düşünüyorum. Bi kere Game Maker ile profesyonel nasıl çalıştınız merak ettim. İkincisi "Oyun motorları ile Profesyonel oyun yapılır mı?" demişsiniz. Asıl oyun motorlarıyla profesyonel oyun yapılır. Oyun motoru Game Maker'dan ibaret değil...

Alıntıları Göster
    GhilleintheMist kardeşim ben piyasada herhangi bir oyuna bağlı olmayan oyun motorlarından bahsediyorum.Oyunlar tabi Oyun Motoru ile yapılacak fakat ben baştan mı yazmalıyız diye sormuştum.Cevabımı aldım arkadaşlardan teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.