Şimdi Ara

Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
10.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apartmanda bi amca var geçende kapı önüne park eden yepyeni arabanın üzerine inşaatlarda kullanılan eşek tabir edilen tahtalardan koymuştu.
    Ben zarar veremem herhalde çok önemli bi durumda kalmazsam. Pazara gidecektik o gün yürüyerek gittik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

Orijinalden alıntı: barisatlas

Bu insanlara neden sövüyorsunuz ki? Ülkemizde egzostan değil de motorundan hoş ses çıkartan araçların fiyatları uygun oldu da adamlar mı almadı?

Veya bmw ler Mercedesler subarular ev fiyatlarıyla kapışırken , Şahinden doğandan başka arkadan itiş araç var da bu arkadaşlar mı almadı?

Her ilimiz de olmasa da 150 200 km çaplık bir alanda Anadoluda pist var da bu arkadaşlar mı gitmedi oralara?

Siz anca konuşun burda olsun benim de bir BMW ben de bulduğum her yerde sıfır çizip ses çıkartacam .

Calisip alsinlar bize ne
    Hayatta ezik gibi yasayan dislananlar toplanip boyle araba aliyorlar hayattan amaci olmayan milletin karisina kizina agizinin suyunu akita akita bakiyor
    Yaparim diyor birde bir bilsen acizligini

Adamı dışlayıp ezikleyen sensin sonra bir de adamlara kızıyorsunuz.

Sen acizlik dersin ben keyif derim arkadaşım. Bir M3 ün M5 in tadını çok şeye değişmem. Cebimde 2011 A6 anahtarı var. 86 87 model M3 ü tercih ederim buna.

Ayrıca ses çıkartan gariban tofaşçı olunca tukaka son model M3 çıkartsa helal olsun adama. ( bir de baba parası yiyor diyorsunuz. Doğaldır baba parasını çocuk yemeyecek de kim yiyecek? )

• quote:

Bu insanlara neden sövüyorsunuz ki? Ülkemizde egzostan değil de motorundan hoş ses çıkartan araçların fiyatları uygun oldu da adamlar mı almadı?

Veya bmw ler Mercedesler subarular ev fiyatlarıyla kapışırken , Şahinden doğandan başka arkadan itiş araç var da bu arkadaşlar mı almadı?

Her ilimiz de olmasa da 150 200 km çaplık bir alanda Anadoluda pist var da bu arkadaşlar mı gitmedi oralara?

Siz anca konuşun burda olsun benim de bir BMW ben de bulduğum her yerde sıfır çizip ses çıkartacam .

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba. M5ede o uyduruk egsozu taksan tofaşada taksan aynı halt. İkiside gürültülü. Burada bir çoğu için sorun gürültü. Anlıyor musunuz? Gecenin bir saati bin bir uğraşla uyutulmuş bebekler var. Hasta insanlar, yaşlı insanlar var. Biiyor musunuz gece uyutmak için 40 takla atıldığını?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla bağırtıcaksa çıksın otobana her taraf araba bağırta bağırta gitsin. Mahalle, sokak aralarında bağırtmak nedir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

Calisip alsinlar bize ne
    Hayatta ezik gibi yasayan dislananlar toplanip boyle araba aliyorlar hayattan amaci olmayan milletin karisina kizina agizinin suyunu akita akita bakiyor
    Yaparim diyor birde bir bilsen acizligini

Adamı dışlayıp ezikleyen sensin sonra bir de adamlara kızıyorsunuz.

Sen acizlik dersin ben keyif derim arkadaşım. Bir M3 ün M5 in tadını çok şeye değişmem. Cebimde 2011 A6 anahtarı var. 86 87 model M3 ü tercih ederim buna.

Ayrıca ses çıkartan gariban tofaşçı olunca tukaka son model M3 çıkartsa helal olsun adama. ( bir de baba parası yiyor diyorsunuz. Doğaldır baba parasını çocuk yemeyecek de kim yiyecek? )

ne zaman öyle bişey dedim

egzoz büyütüp gecenin bi vakti kavşağın etrafında dönüp çocukları hastaları rahatsız eden insanlar,

son model m3'e 463 bin tl veren adam
    kavşakta dönmez

• quote:

quote:

Boş insan olan bu düşünceye sahip olur.Çıkar çıkar sen ses.Ezikliğini tatmin edersin,kızlar geçerken şu delikanlıya bak,arabasına bak nasılda ses çıkarıyor felan derler.

Bu tamamen beyinle alakalı bir durum.Şahinli apaçiye Ferrariyide versen,beyin aynı şeyleri yapmaya yönlendirir onu.Çünkü doğuştan bir eksiklik vardır.

Ev fiyatındaymış.E heralde ev fiyatında olacak.Sıradan araçlar almıyorsun.

O kıytırık 5 milyarlık araçlarıyla trafiğin Allahı gibi gezmenin,patlak egzozu bağırtmanın,şehir içinde yanlamanın neyini savunuyorsan gerçi sende o tiplerdensin.

Kime ne anlatıyorsak..

Dikkat ette benim gibilere denk gelme.

• anında 155'i veya 156'yı arayıp şikayet ederim. çoğu zaman da güzelce konuşup düzgünce konum verince gereği yapılıyor. dikiz aynamda ne zaman alttan sis farı yanan, üstten köşeli farı yanan, aracın dibine kadar gelen birisi olursa yol verir, ardından da şikayet ederim. hiçbir şeyden olmasa bile sis farından kestiririm cezayı. arayın, gayet etkili oluyor.

geçen gün iftardan sonra arkadaşlarla bir çay içelim diye çıktık şehrin işlek yerlerinden gidiyoruz, insanlar da iftardan sonra atmışlar kendilerini geziyorlar. dikiz aynamda mor ışıklı, sarı sis lambalı, sesi bana kadar gelen bir tofaş gördüm. sağımdan bisikletle giden kızı sıyırıp beni sağlayıp bastı gaza. ben de o sinirle arkasına yapıştım, hem takip ettim hem de polisi aradım. ilk göbekte ekip varmış durdurdular.

ben muayeneden geçemeyen hiçbir araç yüzünden ne göz sağlığımdan ne fiziksel sağlığımdan ne de mental sağlığımdan olmak zorunda değilim. modifiye suç değil yaşam tarzı demeyi biliyorlar ancak yaptıklarının diğer insanların haklarına girdiğini, solayısıyla suç olduğunu anlayamıyorlar. bmwcisi de tofaşçısı da aynısının laciverdi. bana ne senin saçma sapan aracından çıkardığın sesten veya pembe lambandan? ben son ses ankara havası dinliyor diye bir insanı cool göründüğünü düşünmesini yadırgıyorum haliyle.

her olumsuzlukta şikayet edeceksiniz. ben çok ettim. anız yakanı görüne jandarma'yı arıyorum yolda, kepçeyle define araynları görünce arıyorum yine jandarmayı, yolda gördüğüm uygunsuz davranışlarda polis'i arıyorum. arayın ki bitsin bu tek hücreli yaşam formları. keşke bu modifiye dedikleri zıkkım araçları komğle toplasalar bir daha da trafiğe çıkarmasalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

anında 155'i veya 156'yı arayıp şikayet ederim. çoğu zaman da güzelce konuşup düzgünce konum verince gereği yapılıyor. dikiz aynamda ne zaman alttan sis farı yanan, üstten köşeli farı yanan, aracın dibine kadar gelen birisi olursa yol verir, ardından da şikayet ederim. hiçbir şeyden olmasa bile sis farından kestiririm cezayı. arayın, gayet etkili oluyor.

geçen gün iftardan sonra arkadaşlarla bir çay içelim diye çıktık şehrin işlek yerlerinden gidiyoruz, insanlar da iftardan sonra atmışlar kendilerini geziyorlar. dikiz aynamda mor ışıklı, sarı sis lambalı, sesi bana kadar gelen bir tofaş gördüm. sağımdan bisikletle giden kızı sıyırıp beni sağlayıp bastı gaza. ben de o sinirle arkasına yapıştım, hem takip ettim hem de polisi aradım. ilk göbekte ekip varmış durdurdular.

ben muayeneden geçemeyen hiçbir araç yüzünden ne göz sağlığımdan ne fiziksel sağlığımdan ne de mental sağlığımdan olmak zorunda değilim. modifiye suç değil yaşam tarzı demeyi biliyorlar ancak yaptıklarının diğer insanların haklarına girdiğini, solayısıyla suç olduğunu anlayamıyorlar. bmwcisi de tofaşçısı da aynısının laciverdi. bana ne senin saçma sapan aracından çıkardığın sesten veya pembe lambandan? ben son ses ankara havası dinliyor diye bir insanı cool göründüğünü düşünmesini yadırgıyorum haliyle.

her olumsuzlukta şikayet edeceksiniz. ben çok ettim. anız yakanı görüne jandarma'yı arıyorum yolda, kepçeyle define araynları görünce arıyorum yine jandarmayı, yolda gördüğüm uygunsuz davranışlarda polis'i arıyorum. arayın ki bitsin bu tek hücreli yaşam formları. keşke bu modifiye dedikleri zıkkım araçları komğle toplasalar bir daha da trafiğe çıkarmasalar.

+1
    ama işin kötüsü sayıları her ne hikmetes ivmelenerek artıyor. akıl sır erdiremiyorum bu işe.

• Babasına şikayet edebilirsiniz, neden kask kullanmadınız diye.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    İşte bence de tamamen beyinle alakalı bir durum. Sen benim bu işi kız tavlamak için yaptığımı ( şu an sesli bir araca sahip değilim A6 nın N de 2500 e kadar gazlıyorsun gaz kesici devreye giriyor dolayısıyla ses çıkmıyor) düşünüyorsun ama benim keyif aldığımı hesaba katmıyorsun.

Sence sıradan araç nedir? Golf mü? alınabilir bir golf en az 80 bin lira. Focus mu? İnsignia mı? binip kullanılabilecek eh işte idare eder denilebilecek araçlar bunlar. Focusmuş golfmüş tırvırı otomobiller.

Umarım senin gibilere denk gelirim :D Geliyorum bazen çok komik oluyor çünkü kaçacak delik arıyorsunuz yolda.

Şahinciyi doğancıyı küçümsüyorsunuz. Ona kızıyorum ben. Hiç mi binmediniz lan? Aa arkadan itiş de değişik bir şeymiş dur bi basıyım demediniz mi? Zaten yapmadıysan keyfini bilemezsiniz. Sırf sizin gibiler yüzünden binmiyorum o arabalara. Halbuki çok keyifli. Bi RX-8 almama az kaldı o zaman görüşürüz yollarda :D

• Bir tane havalı tüfek alın öyle yapanlara ateş edin. Ses yok ışık yok. Sizin yaptığınızı da anlamazlar.
  • İnsallah kaza yapar perte cikar araciniz modifiye karsitlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 14 Temmuz 2014; 17:25:58 >
  • Kemik yağmadığına göre kabul olmamış, biz modifiye karşıtları bir süre daha araçlarımıza binebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisatlas B kullanıcısına yanıt
    ulan senin yüzünden gecenin 1inde uyanmak mı zorundayım ben ? o saçma iğrenç sesinizi dinlemek zorundamıyım ? O kahrolası egzoslarınızın sesi hiçbir arabadan çıkmaz :@ senin bağırta bağırta gitme hakkın varsa benimde senin anana bacına küfür etme hakkım var yerim senin pistinide alanınıda zevkinizde zevk olsa bari 0 çizmek aman ne büyük başarı iki tane nfs izleyen hemen 0 çiziyor bide abartı egzos taktırıyor edilecek çok küfür varda dua et etmiyorum
  • yanından ferrari geçer bağırtır uww dersin. Mitsubishi honda vs geçer aaa kulaklarım dersin :)
  • Kimsenin şikayet etmesine gerek yok.bu tür araçların yaptıkları değişiklikleri teknik uygunluk belgesi ile belgeleyip ruhsatlarinada işletmeleri gerekiyor.hicbiri bu belgeyi alamaz değişiklikleri ruhsatlarinada işletemez. Bunların trafiğe çıkmaları mümkün değildir. Trafik polisinin yakaladığı yerde bunları trafikten men etmesi gerekir.

• Modifiye yapanlar kimseyi rahatsız etme hakkınız yok.kimsenin olmadigi yerde surun ucubelerinizi.bu ucubelerin trafiğe çıkma haklarida yok.ama birileri görevini layıkıyla yapmıyor. Ortalık boş kalınca bu saygısız dusuncesiz yaratıklar istediğini yapıyor.

• Ulan modifiyeciler kagit gibi arabanizla kaza yaparsinizda araclariniz perte cikar Insallah.senin baskasinin hayatina engel olucak bisey yapmaya hakkin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Modifiye yapanlar kimseyi rahatsız etme hakkınız yok.kimsenin olmadigi yerde surun ucubelerinizi.bu ucubelerin trafiğe çıkma haklarida yok.ama birileri görevini layıkıyla yapmıyor. Ortalık boş kalınca bu saygısız dusuncesiz yaratıklar istediğini yapıyor.

Katılıyorum

• fizy45 kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 31 Mart 2015; 21:42:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.