Şimdi Ara

Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
10.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim evin önünden egzosundan yüksek ses çıkan modifiyemi oluyor ne oluyorsa arabalar geçiyor bazen 0 çizen bile oluyor bunları nereye şikayet edebiliriz?

• boşver benceaynı bölgede oturuyoruz bana felan denk gelirsin
  • Bakkala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

boşver benceaynı bölgede oturuyoruz bana felan denk gelirsin

:D sen playı simdiden söyle de sana ayrıcalık tanısın
  • İzmir sahil evlerinde oturuyorum.
    Burada da boyle gazlayanlar oluyor. Ani U dönüşleri. Aragazlar.

Hatta biraz önce birinin basları yüzünden çerçeveler zangirdadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

boşver benceaynı bölgede oturuyoruz bana felan denk gelirsin

kulaklarınız çınlamıyormu hocam?
  • böyle itleri 155'e ihbar edeceksiniz yanına da katacaksınız ezilme tehlikesi geçirdim bana çarpacaktı falan filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kisim yumurtayi balkonda gunes altinda bekletip bir sure (curumesi lazim), bunlar gecerken tepelerine atmayi aklimdan gecirmisligim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Bir kisim yumurtayi balkonda gunes altinda bekletip bir sure (curumesi lazim), bunlar gecerken tepelerine atmayi aklimdan gecirmisligim var.

aynen alacaksın sapanı bir kovada taş olacak at sapanla taşı ....... bebelerine
  • BOYLE kisiliksiz insanlara ömür boyu ,
  • Yaşadığınız yerdeki İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi Gazcı Apaçi Faça Modifiye Abart Egzoz ve benzerleriyle Mücadele Büro Amirliği'ne yapacağınız sözlü ya da yazılı başvuru neticesinde isbu amirliğin motorize ekipleri sikayetliyi derhal yakalayıp gerekeni yapacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Yaşadığınız yerdeki İl/İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi Gazcı Apaçi Faça Modifiye Abart Egzoz ve benzerleriyle Mücadele Büro Amirliği'ne yapacağınız sözlü ya da yazılı başvuru neticesinde isbu amirliğin motorize ekipleri sikayetliyi derhal yakalayıp gerekeni yapacaktır.

Böyle bir büro amirliği olursada dünyada sadece Tr de olur. İyice artıyor birde bu ırkın sayısı. Sanki her geçen gün apaçi sayısı katlanıyor mitoz bölünmeyle çoğalıyorlar resmen. Beyinleri stand by da düşük güç tüketimli yaratıklar

• polislerin birsey yaptığı yok sikayet edenler olmadığı için polisler 24 saat apaçileri takip mi edicek şikayet gelmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 1 Eylül 2011; 14:16:11 >
  • en güzeli sapanla misket atacaksın balkondan, sonra içeri girip hiç birşey olmamış gibi işine bakacaksın.
    o anlar zaten.
  • 155'i arayın .Çocuklarımız tehlikede mahallede arabaları hızlı sürüyorlar diyin. Eğer ekip göndermezlerse bunu başka makamlara taşıyacağınızı söyleyin .

Bu tür kompleksli ''erkekler'' : ) Yolda giderken insanlar bunlara maganda kro diye bakıyor .Bu mallarda bana bakıyor diye tatmin oluyor :) Zannediyorlarki altındaki motor onların erkekliğini temsil ediyor!! Tam tersi ezikliklerini temsil ediyor...
    Almanyada da bu tür insanlar var .Tek farkları bilinçli olmak zorunda oldukları için otobanlarda sürüyorlar . Şehirde insanları ya da hayvanları tehlike altında bırakmıyorlar...

Üni yıllarında bir kız arkadaşamın güzel sözleri vardı bunlar için...

Arabası güçlü ------Şeyi küçük
    Motoru bağırttıran---Kuş ötmüyor
    Motoru büyük-------boyu kısa gibi...

Sözlerim trafikte veya geceleri sokak arasında insanları rahatsız eden magandalar içindir . Arabalarınıza bu kadar masraf edip(ki yüzde 99 u çok rezalet oluyor ) heeeey!! ben buradayım diyeceğinize ,bir psikolağa gidip kısa hikayenizi anlatın!!! Emin olun çok daha ucuza sıkıntınız hallolacaktır :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 1 Eylül 2011; 15:06:09 >

• Arabayı modifiye etmesi beni ilgilendirmezde git arkadaş istanbul yoluna konya yoluna orda bağırt ne işin var evlerin olduğu cadde mahallede evde bebek uyuyor habire uyanıyor bunların yüzünden.
  • özellikle şu son zamanlarda motosikletlere çok tav olmaya başladım.125lik aletle görün beni uçuyorum havasında hepsi.aragazlar falan.egzosu söküyorlar mı artık ne yapıyorlarsa...bir de mavi neon olacak tabi.
    ayrıca az da olsa 131ler; ucuzlaması nedeniyle alınan eski kasa bmwler,civicler,pejolar var.onları ayrı incelemek lazım.amacım insanları sınıflandırmak değil.madem alıyon adam gibi sessiz sakin bas git.nedir o egzos sesi.öyle ses çıkınca ferrari mi oluyor altındaki ne yani...
  • Aradım 155 i hemen gelip işlem yaptılar zontaya. (Bu arada 2011 yaz hitleri; Ajda Pekkan-Yakar Geçerim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

155'i arayın .Çocuklarımız tehlikede mahallede arabaları hızlı sürüyorlar diyin. Eğer ekip göndermezlerse bunu başka makamlara taşıyacağınızı söyleyin .

Bu tür kompleksli ''erkekler'' : ) Yolda giderken insanlar bunlara maganda kro diye bakıyor .Bu mallarda bana bakıyor diye tatmin oluyor :) Zannediyorlarki altındaki motor onların erkekliğini temsil ediyor!! Tam tersi ezikliklerini temsil ediyor...
    Almanyada da bu tür insanlar var .Tek farkları bilinçli olmak zorunda oldukları için otobanlarda sürüyorlar . Şehirde insanları ya da hayvanları tehlike altında bırakmıyorlar...

Üni yıllarında bir kız arkadaşamın güzel sözleri vardı bunlar için...

Arabası güçlü ------Şeyi küçük
    Motoru bağırttıran---Kuş ötmüyor
    Motoru büyük-------boyu kısa gibi...

Sözlerim trafikte veya geceleri sokak arasında insanları rahatsız eden magandalar içindir . Arabalarınıza bu kadar masraf edip(ki yüzde 99 u çok rezalet oluyor ) heeeey!! ben buradayım diyeceğinize ,bir psikolağa gidip kısa hikayenizi anlatın!!! Emin olun çok daha ucuza sıkıntınız hallolacaktır :))

adamın cinsel hayatı zirvedeyse 20likle dolaşıyosa para boksa ve f430u varsa gazlarsa ne oluyor ?

paradoks

dipnot:evet haklısınız konu sahibi arkadaş gece bazen uykumu kaçırıyorlar benimde.. arasokaktayım bide bea neyine basıyosunki bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 1 Eylül 2011; 17:32:04 >

• 155 yardımcı olabilir mi acaba bir şansını dene.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.