Şimdi Ara

Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
10.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu şerefsizlere karşı malesef yapacak çok şey yok. Polis yeterince ilgilenmiyor, yani görevini yapmıyor. Bu durumda iş, bizzat bu rezil gürültüyü çeken halkın kendisine düşüyor.

Hiç bu şekilde söylemek istemezdim ama yapacak başka birşey de yok malesef;

İmkanlar ölçüsünde bu kişilere karşı zor kullanılacak, caydırıcı her türlü şiddet uygulanacak, bölgemizden uzak tutulmaya çalışılacak. Gezecek yer bulayayınca sökmek zorunda kalacaklar abart egzozlarını.

Beni böyle düşünmeye zorlayan, bunu önlemek zorunda olup ta önlemeyen, önleyemeyenler utansın, ben değil.
  • Ferrari olunca herkes hayran, başka araba yapınca laf söylüyorsunuz diyorlar bir de utanmadan, hemen fakir edebiyatı. 6 senedir oturduğum apartmanın önünde şu ana kadar hiç Ferrari geçmedi, ayda yılda bir tane yolda tesadüfen yanımdan geçerse geçiyor, ama bu terbiyesizlerden arabalısı motorlusu onlarcası her akşam evin önünde turluyor. Beni rahatsız edecek bir gürültüsü varsa Ferrari'nin de canı cehenneme.

Kuzenim araba bakmaya gittiğinde arabasını satan bu tiplerden bir tanesinin dediği laf şu "Abi gece sokaktan geç, 10 arabadan 9'unun alarmı çalmazsa, arabayı geri alacam" Araba değil bunlar, artık neleri eksikse bu tiplerin kendini tatmin araçları. Polisin canlarına okuması lazım ama hangi birine yetişecek.

Gerçi polis 1 ay işi sıkı tutsa bu sesler kesilir. Cezalar öyle 50 - 60 TL olamayacak. Kaç kişiyi rahatsız ettin o bölgede, 100 mü, yap cezayı 100 x 50 TL, 1 ay devam etsin bu uygulama, bakalım kaç tanesi sokağa çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn21 -- 18 Ağustos 2016; 17:08:31 >

• konu hortlamış olucak ama
    bu şerefsizleri 155 e şikayet ettiğimiz zaman müdahale ediyorlar mı yoksa gerekeni bizmi yapalım

evde çocukmu var hasta mı var umurlarında değil

bu ülkede devlet varmı? yoksa taşla sopayla yumrukla dalıcaz artık bu itlere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.