Şimdi Ara

Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
10.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 31 Mart 2015; 21:44:14 >
  • polise edilebilir ancak adınız soyadınız adresiniz teshir ediliyor daha zonra rahatsız edilebilirsiniz. Burası turkıye sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

Merhaba herkese,
    Bizim evin önünden egzosundan yüksek ses çıkan modifiyemi oluyor ne oluyorsa arabalar geçiyor bazen 0 çizen bile oluyor bunları nereye şikayet edebiliriz?

Egm nin online şikayet sistemi var bi araştırın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

yanından ferrari geçer bağırtır uww dersin. Mitsubishi honda vs geçer aaa kulaklarım dersin :)

katılıyorum kesinlikle. corvette olsa ooo, şahin olunca ...
    bu tarz arabalara şahine doğana verdiği tepkinin aynısını vermeyen adam iki yüzlüdür, açık net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

yanından ferrari geçer bağırtır uww dersin. Mitsubishi honda vs geçer aaa kulaklarım dersin :)

katılıyorum kesinlikle. corvette olsa ooo, şahin olunca ...
    bu tarz arabalara şahine doğana verdiği tepkinin aynısını vermeyen adam iki yüzlüdür, açık net.

Ferrari si corvette i olan adam böyle apaçi işi hareketler yapmıyor şahinciler gibi. Çevreyolunda basıp gidiyor, sokak arasında tip tip hareketler yapmıyor yani

• Lucterian kullanıcısına yanıt
    öyle çok spor arabaya denk gelmedim. fakat denk geldiğimde hiç biri sakin sakin kullanmıyordu. önünü boş bulduğunda yapıştırıyorlar. ayrıca çok yüksek devire çıkmasınada gerek yok bu araçların yüksek ses çıkarması için. istanbulda durum filan nasıldır bilmem ama insanın her yerde insan olduğunu düşünürsek londra'dan örnek verebiliriz sanırım. youtube'da binlerce video var izlemek isterseniz.
  • E devlet sitesinde mahalleninizin toplum destek polisi kimse ona yazabiliyorsunuz şikayetinizi.
  • quote:

öyle çok spor arabaya denk gelmedim. fakat denk geldiğimde hiç biri sakin sakin kullanmıyordu. önünü boş bulduğunda yapıştırıyorlar. ayrıca çok yüksek devire çıkmasınada gerek yok bu araçların yüksek ses çıkarması için. istanbulda durum filan nasıldır bilmem ama insanın her yerde insan olduğunu düşünürsek londra'dan örnek verebiliriz sanırım. youtube'da binlerce video var izlemek isterseniz.

Zaten sakin kullanıyorlar demedim ki, mahalle arasında yada bi göbekte hangi lux spor arabası olan biri ses çıkarıp 0 çizmeye çalışıyor ki. Spor arabasını alıp çıkıyor geniş bir yola, arabanın hakkını vere vere kullanıyor, sapıtan saçma kullanan var mı elbette var da bu insanlarla 1 arabanın zar zor geçebileceği yolda şahinle devir çevirmeye çalışıp kulak tırmalayaman insanları bir tutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

Zaten sakin kullanıyorlar demedim ki, mahalle arasında yada bi göbekte hangi lux spor arabası olan biri ses çıkarıp 0 çizmeye çalışıyor ki. Spor arabasını alıp çıkıyor geniş bir yola, arabanın hakkını vere vere kullanıyor, sapıtan saçma kullanan var mı elbette var da bu insanlarla 1 arabanın zar zor geçebileceği yolda şahinle devir çevirmeye çalışıp kulak tırmalayaman insanları bir tutmayın.

konuda sıfır çizenlerden ziyade arabaları bağırtanlardan, çok ses çıkaranlardan bahsediliyor. birinin parası var diye çok ses çıkaran araba alıp insanları rahatsız etme hakkı varmıdır.

• Polise gitmek en mantıklısı sanırım.
  • power003 P kullanıcısına yanıt
    forumda böyle tipler yok tabi rahat rahat küfür edebilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

ben birini tanıyorum
     Bağırttıran arabaları nereye şikayet edebiliriz?

Araç Subaru Vivio mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

155'i arayın .Çocuklarımız tehlikede mahallede arabaları hızlı sürüyorlar diyin. Eğer ekip göndermezlerse bunu başka makamlara taşıyacağınızı söyleyin .

Bu tür kompleksli ''erkekler'' : ) Yolda giderken insanlar bunlara maganda kro diye bakıyor .Bu mallarda bana bakıyor diye tatmin oluyor :) Zannediyorlarki altındaki motor onların erkekliğini temsil ediyor!! Tam tersi ezikliklerini temsil ediyor...
    Almanyada da bu tür insanlar var .Tek farkları bilinçli olmak zorunda oldukları için otobanlarda sürüyorlar . Şehirde insanları ya da hayvanları tehlike altında bırakmıyorlar...

Üni yıllarında bir kız arkadaşamın güzel sözleri vardı bunlar için...

Arabası güçlü ------Şeyi küçük
    Motoru bağırttıran---Kuş ötmüyor
    Motoru büyük-------boyu kısa gibi...

Sözlerim trafikte veya geceleri sokak arasında insanları rahatsız eden magandalar içindir . Arabalarınıza bu kadar masraf edip(ki yüzde 99 u çok rezalet oluyor ) heeeey!! ben buradayım diyeceğinize ,bir psikolağa gidip kısa hikayenizi anlatın!!! Emin olun çok daha ucuza sıkıntınız hallolacaktır :))

eee, bu işte bi hata olmasın???

Anca 75 beygir?????
    Arabayi asla baarttırmam
    Cüce de sırık da delim ama orta halli bi arabayla görüyorum işimi??

Kafam karıştı şindi.
    Eyvah laaa, yoğsa normal miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadasım bir forumda okumustum eksozundan bu tur ses cıkarıpda cevreyi rahatsız edenlere forumda yazan arkadas icinden dum duz gidip rahatladıgını yazmıstı
  • Geniş çevreyoluysa bilemem ama sokak arası için buzluktan çıkartacağınız buz kalıpları kadar iş görenine denk gelmedim. Eski muhitte sokağımızdaki bu tür olayları sıfıra indirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 17 Nisan 2016; 11:18:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatsızlık veren modifiyeler dışında laf etme hakkı yok kimsenin. Aralarda komple modifiyeye niye sallıyorsunuz anlamıyorum. İnsanlar arabalarını seviyor, sadece ulaşım olarak kullanmak istemiyor. Bu forumda 18 inç jant takacak diye dışlananı bile gördüm. Çok garip gerçekten.

Gece egzos açıp bağırtmak gerçekten insanlık dışı. Aslında odaklanmamız gereken yer bunların satışına izin verilmesi. Satışı yasaklatmak lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Rahatsızlık veren modifiyeler dışında laf etme hakkı yok kimsenin. Aralarda komple modifiyeye niye sallıyorsunuz anlamıyorum. İnsanlar arabalarını seviyor, sadece ulaşım olarak kullanmak istemiyor. Bu forumda 18 inç jant takacak diye dışlananı bile gördüm. Çok garip gerçekten.

Gece egzos açıp bağırtmak gerçekten insanlık dışı. Aslında odaklanmamız gereken yer bunların satışına izin verilmesi. Satışı yasaklatmak lazım diye düşünüyorum.

Kaçak satış baya yaygın. Sanayide, oda olmadı internetten çok kolay bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

Arabayı modifiye etmesi beni ilgilendirmezde git arkadaş istanbul yoluna konya yoluna orda bağırt ne işin var evlerin olduğu cadde mahallede evde bebek uyuyor habire uyanıyor bunların yüzünden.
    quote:

Orijinalden alinti: South Korea

Arabayi modifiye etmesi beni ilgilendirmezde git arkadas istanbul yoluna konya yoluna orda bagirt ne isin var evlerin oldugu cadde mahallede evde bebek uyuyor habire uyaniyor bunlarin yüzünden.

bu modifiyecileri hızlı falan mı sanıyorsunuz otobanda orjinal arabalar daha hızlı gidebiliyor bunların otobanda bir havası kalmıyor, özellikle 250 lik motosiklet bile geçip gidince işte bunlar anca ses sistemi egzosla yanlamayla falan tatmin oluyorlar, birde anasına küfür yerken aldığı bakışı kim bilir ne sanıyor pff keko dolu amk ülkesi

• Demin bebeler yine mahallede bağırta bağırta hızlı gidiyorlardı. Bağırdım çağırdım. Serseri ya hu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ulan modifiyeciler kagit gibi arabanizla kaza yaparsinizda araclariniz perte cikar Insallah.senin baskasinin hayatina engel olucak bisey yapmaya hakkin yok.

Aynen katiliyorum. Terbiyesizlik baska bisey degil.
    bazilari ferrari vs bagirsa vaay dersiniz demis. Arkadasim anlamak mi istemiyormusunuz? Ben sokak arasina girip milleti rahatsiz eden gormedim duymadim. evlerinpencerelerini yikarcasina yuksek sesle rezil muzik dinleyen ferrari kullanici ztn hic görmedim. He onlar yapsa kim yapsa terbiyesizliktir. Kul hakkidir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.