KYK BASVURUSUNDA BABANIN BAĞKUR SİCİL NUMARASINI İSTİYOR BABAMDA İL DISINDA ARADIM ODA PEK ANLAMADI MUHABBETİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ NEREDEN BULABİLİRİM
quote:Orijinalden alıntı: justcalw_07 tamam dostum teşeşkkür ederim e devlete girmen için şifre alman lazım burdan da öğrenebilirsin ben böyle yaptım.. https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/
quote:Orijinalden alıntı: justcalw_07 abi burda hangisini tıklayıp giricez babanın tc siyle giris yaptımda gerisini bulamadım neyi bulamadın babanın kimliğini eline alıp yapsaydın
quote:Orijinalden alıntı: AyilmazDİK quote:Orijinalden alıntı: justcalw_07 abi burda hangisini tıklayıp giricez babanın tc siyle giris yaptımda gerisini bulamadım neyi bulamadın babanın kimliğini eline alıp yapsaydın ya giriş yaptım dediğin yerede sol bardaki her birşeyi tıkladım açılanların hiçbirinde babamın sicil nosu yazmıyordu
quote:Orijinalden alıntı: justcalw_07 quote:Orijinalden alıntı: AyilmazDİK quote:Orijinalden alıntı: justcalw_07 abi burda hangisini tıklayıp giricez babanın tc siyle giris yaptımda gerisini bulamadım neyi bulamadın babanın kimliğini eline alıp yapsaydın ya giriş yaptım dediğin yerede sol bardaki her birşeyi tıkladım açılanların hiçbirinde babamın sicil nosu yazmıyordu -emekli aylık bilgisi -4a 4b 4c sırayla bak orda çıkar kişi/hak sahibi bilgileri sicil no diye..
quote:Orijinalden alıntı: AyilmazDİK quote:Orijinalden alıntı: justcalw_07 quote:Orijinalden alıntı: AyilmazDİK quote:Orijinalden alıntı: justcalw_07 abi burda hangisini tıklayıp giricez babanın tc siyle giris yaptımda gerisini bulamadım neyi bulamadın babanın kimliğini eline alıp yapsaydın ya giriş yaptım dediğin yerede sol bardaki her birşeyi tıkladım açılanların hiçbirinde babamın sicil nosu yazmıyordu -emekli aylık bilgisi -4a 4b 4c sırayla bak orda çıkar kişi/hak sahibi bilgileri sicil no diye.. BULDUM COK TESEKKÜR EDERİM :d