Bildirim
Bağlanma sorunu YENİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yine login serverları çökmüş anlaşılan. 5dkda bir dene belki girersin. Oyuna girersende çıkma bir daha giremeyebilirsin 1-2 saat içinde -
Teşekkürler dostum boşu boşuna modeme res çaktık desene 8mb olan bağlandı 5mb olarak geliyor.Hayır 30dk önce oynuyordum dedim eve gideyim orda oynayım bozuldu. -
sorununa en güzel cevabı vermişler bu arada imzan harika kendin düşünüp uyarladıysan zekice bi taşlama olmuş tebrikler :) -
Oyuna girince bitmiyor ki dertler. Sonra gel 2k latency ile oyun oyna. -
quote:
Orijinalden alıntı: judge54
sorununa en güzel cevabı vermişler bu arada imzan harika kendin düşünüp uyarladıysan zekice bi taşlama olmuş tebrikler :)
Kendi düşüncem cata çıkmasının ve ilk pvp maceram dan sonra yazdım -
quote:
Orijinalden alıntı: Hasikomen
Oyuna girince bitmiyor ki dertler. Sonra gel 2k latency ile oyun oyna.
Nerde oynuyorsun şuan oyundayım uzun zamandır ilk kez 70-120 arasında oynuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alkımm
quote:
Oyuna girince bitmiyor ki dertler. Sonra gel 2k latency ile oyun oyna.
Nerde oynuyorsun şuan oyundayım uzun zamandır ilk kez 70-120 arasında oynuyorum.
Zeytinburnu/İST -
Bağlanma sorunu yazınca bende ilişkindeki problemleri konuya yansıtacaksın sandım -
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
Bağlanma sorunu yazınca bende ilişkindeki problemleri konuya yansıtacaksın sandım
Dedim sana o kadar 56k vurduğun critleri gösterme nerflerler diye ama nafile. Seni görünce warrior açtım 50'ye kadar kastım şimdi nerflerden bütün hevesim gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 24 Ocak 2011; 21:22:39 > -
quote:
quote:
Bağlanma sorunu yazınca bende ilişkindeki problemleri konuya yansıtacaksın sandım
Dedim sana o kadar 56k vurduğun critleri gösterme nerflerler diye ama nafile. Seni görünce warrior açtım 50'ye kadar kastım şimdi nerflerden bütün hevesim gitti.
Nerf derken ? Şuan hala aynı. Ptrye girdim pek bir fark yok pvpde. Oynamana kalmış -
quote:
quote:
quote:
Nerf derken ? Şuan hala aynı. Ptrye girdim pek bir fark yok pvpde. Oynamana kalmış
Bir pach filan gelmedi yani dün feral olarak pvp yaptım gayet güzel di warrior ile de 1-2 lvl aldım dmg düşüş aksine artış vardı belki oyun tarzından ötürü olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X