Şimdi Ara

Bağlanma sorunu YENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akşam üstü 5-6 gibi çalışan oyun şuan çalışmıyor hata resimde ki dir fikri olan varmı?
     Bağlanma sorunu YENİ

• Yine login serverları çökmüş anlaşılan. 5dkda bir dene belki girersin. Oyuna girersende çıkma bir daha giremeyebilirsin 1-2 saat içinde
  • Teşekkürler dostum boşu boşuna modeme res çaktık desene 8mb olan bağlandı 5mb olarak geliyor.Hayır 30dk önce oynuyordum dedim eve gideyim orda oynayım bozuldu.
  • sorununa en güzel cevabı vermişler bu arada imzan harika kendin düşünüp uyarladıysan zekice bi taşlama olmuş tebrikler :)
  • Oyuna girince bitmiyor ki dertler. Sonra gel 2k latency ile oyun oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

sorununa en güzel cevabı vermişler bu arada imzan harika kendin düşünüp uyarladıysan zekice bi taşlama olmuş tebrikler :)

Kendi düşüncem cata çıkmasının ve ilk pvp maceram dan sonra yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Oyuna girince bitmiyor ki dertler. Sonra gel 2k latency ile oyun oyna.

Nerde oynuyorsun şuan oyundayım uzun zamandır ilk kez 70-120 arasında oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Oyuna girince bitmiyor ki dertler. Sonra gel 2k latency ile oyun oyna.

Nerde oynuyorsun şuan oyundayım uzun zamandır ilk kez 70-120 arasında oynuyorum.

Zeytinburnu/İST
  • Bağlanma sorunu yazınca bende ilişkindeki problemleri konuya yansıtacaksın sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Bağlanma sorunu yazınca bende ilişkindeki problemleri konuya yansıtacaksın sandım

Dedim sana o kadar 56k vurduğun critleri gösterme nerflerler diye ama nafile. Seni görünce warrior açtım 50'ye kadar kastım şimdi nerflerden bütün hevesim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasikomen -- 24 Ocak 2011; 21:22:39 >
  • quote:

quote:

Bağlanma sorunu yazınca bende ilişkindeki problemleri konuya yansıtacaksın sandım

Dedim sana o kadar 56k vurduğun critleri gösterme nerflerler diye ama nafile. Seni görünce warrior açtım 50'ye kadar kastım şimdi nerflerden bütün hevesim gitti.

Nerf derken ? Şuan hala aynı. Ptrye girdim pek bir fark yok pvpde. Oynamana kalmış
  • quote:

quote:

quote:

Nerf derken ? Şuan hala aynı. Ptrye girdim pek bir fark yok pvpde. Oynamana kalmış

Bir pach filan gelmedi yani dün feral olarak pvp yaptım gayet güzel di warrior ile de 1-2 lvl aldım dmg düşüş aksine artış vardı belki oyun tarzından ötürü olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.