Arkadaşlar selamlar. TTNET 8 mbit limitsiz paket kullanıcısıyım. İnternet bağlantımın kötülüğünden dolayı modemi yine ttnet'in kampanyalı wireless modemini aldım. Speedtest sitesinden değişik günlerde yaptığım denemelerde bağlantı hızım 7-8 mbit civarında değişiyor. Oysa internet hızım fena. Bu hızda bırakın indirmeyi falan, internetten film izlerken dahi takılmalar yaşıyorum. bağlantımda da kopmalar oluyor. vergisi aldısıyla 75 tl'ye yakın fatura ödeyip 8 mbit hızla bir de doğru düzgün internete bağlanamamak iyice sinirlerimi bozdu doğrusu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: versoy
Arkadaşlar selamlar. TTNET 8 mbit limitsiz paket kullanıcısıyım. İnternet bağlantımın kötülüğünden dolayı modemi yine ttnet'in kampanyalı wireless modemini aldım. Speedtest sitesinden değişik günlerde yaptığım denemelerde bağlantı hızım 7-8 mbit civarında değişiyor. Oysa internet hızım fena. Bu hızda bırakın indirmeyi falan, internetten film izlerken dahi takılmalar yaşıyorum. bağlantımda da kopmalar oluyor. vergisi aldısıyla 75 tl'ye yakın fatura ödeyip 8 mbit hızla bir de doğru düzgün internete bağlanamamak iyice sinirlerimi bozdu doğrusu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Modeminizin markasına göre arayüzünden hat değerlerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız...
Airties modem ama bahsettiğiniz değerlere nasıl bakabilirim?
192.168.2.1 e girerek.Daha önce değiştirmediyseniz kullanıcı adı ve şifre admindir sadece şifre sorarsa admin yada boş geçiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: canycegoz
quote:
Modeminizin markasına göre arayüzünden hat değerlerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız...
Buldum
İnternet Bağlantısı: Bağlı ADSL Bağlantısı: Bağlı ADSL Hızı(Kb/s): 956 / 12284 İnternet IP Adresi: 85.108.17.17 ADSL MAC Adresi: 00:1C:A8:0D:62:58 Ethernet: Bağlı değil DHCP Sunucusu: Etkin Kablosuz Ağ Adı (SSID): Depth Kablosuz Ağ Durumu: Etkin Firmware Version: 1.2.0.23 Seri Numarası: AT0961032006878 Çalışma Süresi: 00:03:31:01 Sistem Saati: 22:24:14 31/01/2012
Buraya cevap yazmak bile 20 dakikamı aldı. bağlantım yerlerde. Ama speedtest download değerim 7 mbit:)
quote:
192.168.2.1 e girerek.Daha önce değiştirmediyseniz kullanıcı adı ve şifre admindir sadece şifre sorarsa admin yada boş geçiniz.
İnternet (WAN) Durumu
Bağlantı Durumu Bağlı Bağlantı Tipi DSL Hat Modu ADSL2+
Gelen Giden ADSL Hızı(Kb/s): 12284 956 Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 18128 1251 SNR Sınırı (dB): 6.3 6.9 Hat Zayıflaması(dB): 15.5 6.1 Güç (dB): 18.7 12.4
PVC Adı Bağlantı Durumu IP Adresi Protokol VC1 Bağlı --------- pppoe
quote:
quote:
İnternet (WAN) Durumu
Bağlantı Durumu Bağlı Bağlantı Tipi DSL Hat Modu ADSL2+
Gelen Giden ADSL Hızı(Kb/s): 12284 956 Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 18128 1251 SNR Sınırı (dB): 6.3 6.9 Hat Zayıflaması(dB): 15.5 6.1 Güç (dB): 18.7 12.4
PVC Adı Bağlantı Durumu IP Adresi Protokol VC1 Bağlı --------- pppoe
Hocam Snr değerleriniz düşük.Kopmalar bu yüzden... TTnet'i arayıp benim hattım 12 mbit kaldırmıyor 9'a sabitlermisiniz derseniz yardımcı olurlar hocam.