Şimdi Ara

Bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. TTNET 8 mbit limitsiz paket kullanıcısıyım. İnternet bağlantımın kötülüğünden dolayı modemi yine ttnet'in kampanyalı wireless modemini aldım. Speedtest sitesinden değişik günlerde yaptığım denemelerde bağlantı hızım 7-8 mbit civarında değişiyor. Oysa internet hızım fena. Bu hızda bırakın indirmeyi falan, internetten film izlerken dahi takılmalar yaşıyorum. bağlantımda da kopmalar oluyor. vergisi aldısıyla 75 tl'ye yakın fatura ödeyip 8 mbit hızla bir de doğru düzgün internete bağlanamamak iyice sinirlerimi bozdu doğrusu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: versoy

Arkadaşlar selamlar. TTNET 8 mbit limitsiz paket kullanıcısıyım. İnternet bağlantımın kötülüğünden dolayı modemi yine ttnet'in kampanyalı wireless modemini aldım. Speedtest sitesinden değişik günlerde yaptığım denemelerde bağlantı hızım 7-8 mbit civarında değişiyor. Oysa internet hızım fena. Bu hızda bırakın indirmeyi falan, internetten film izlerken dahi takılmalar yaşıyorum. bağlantımda da kopmalar oluyor. vergisi aldısıyla 75 tl'ye yakın fatura ödeyip 8 mbit hızla bir de doğru düzgün internete bağlanamamak iyice sinirlerimi bozdu doğrusu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Modeminizin markasına göre arayüzünden hat değerlerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız...

• Airties modem ama bahsettiğiniz değerlere nasıl bakabilirim?
  • 192.168.2.1 e girerek.Daha önce değiştirmediyseniz kullanıcı adı ve şifre admindir
    sadece şifre sorarsa admin yada boş geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canycegoz

quote:

Arkadaşlar selamlar. TTNET 8 mbit limitsiz paket kullanıcısıyım. İnternet bağlantımın kötülüğünden dolayı modemi yine ttnet'in kampanyalı wireless modemini aldım. Speedtest sitesinden değişik günlerde yaptığım denemelerde bağlantı hızım 7-8 mbit civarında değişiyor. Oysa internet hızım fena. Bu hızda bırakın indirmeyi falan, internetten film izlerken dahi takılmalar yaşıyorum. bağlantımda da kopmalar oluyor. vergisi aldısıyla 75 tl'ye yakın fatura ödeyip 8 mbit hızla bir de doğru düzgün internete bağlanamamak iyice sinirlerimi bozdu doğrusu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Modeminizin markasına göre arayüzünden hat değerlerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız...

Buldum

İnternet Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Hızı(Kb/s): 956 / 12284
    İnternet IP Adresi: 85.108.17.17
    ADSL MAC Adresi: 00:1C:A8:0D:62:58
    Ethernet: Bağlı değil
    DHCP Sunucusu: Etkin
    Kablosuz Ağ Adı (SSID): Depth
    Kablosuz Ağ Durumu: Etkin
    Firmware Version: 1.2.0.23
    Seri Numarası: AT0961032006878
    Çalışma Süresi: 00:03:31:01
    Sistem Saati: 22:24:14 31/01/2012

Buraya cevap yazmak bile 20 dakikamı aldı. bağlantım yerlerde. Ama speedtest download değerim 7 mbit:)

• quote:

192.168.2.1 e girerek.Daha önce değiştirmediyseniz kullanıcı adı ve şifre admindir

İnternet (WAN) Durumu

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 12284 956
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 18128 1251
    SNR Sınırı (dB): 6.3 6.9
    Hat Zayıflaması(dB): 15.5 6.1
    Güç (dB): 18.7 12.4

PVC Adı Bağlantı Durumu IP Adresi Protokol
    VC1 Bağlı --------- pppoe
  • quote:

quote:

192.168.2.1 e girerek.Daha önce değiştirmediyseniz kullanıcı adı ve şifre admindir

İnternet (WAN) Durumu

Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 12284 956
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 18128 1251
    SNR Sınırı (dB): 6.3 6.9
    Hat Zayıflaması(dB): 15.5 6.1
    Güç (dB): 18.7 12.4

PVC Adı Bağlantı Durumu IP Adresi Protokol
    VC1 Bağlı --------- pppoe

Hocam Snr değerleriniz düşük.Kopmalar bu yüzden...
    TTnet'i arayıp benim hattım 12 mbit kaldırmıyor 9'a sabitlermisiniz derseniz yardımcı olurlar hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.