Şimdi Ara

Bağlantım yarım saatte bir kopuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hat değerlerim aşağıdaki gibi. Fakat şu CRC Rx Fast değeri neyin nesidir bi türlü çözemedim. Ne zaman modem ayarlarından rapor kısmına girsem bu değeri öncekinden daha fazla görüyorum ilk girdiğimde 5 se bi dahaki girdiğimde 6 oluyor sonra 7,8,15,60,180... alabildiğine gidiyor. Öğrenmek istediğim bu değerin ne manaya geldiği ve belirttiğim bu artışın kopmayla bir alakası olup olmadığı... Ayrıca diğer değerlerde de bir sorun varsa belirtmenizi ve bu sorunu çözmek için aklınıza ne geliyorsa söylemenizi rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler

• resimleri büyük koyarmısın bişeye bakcam
  • Resimler yeterince büyük değil mi? Nasıl aldıysam görüntüyü öyle koydum, üzerinde hiç bir küçültme işlemi yapmadım.
  • ttneti bi ara derim ben, ben aramıştım böyle kopmalar oluyodu düzelttiler
  • TTneti aramaktan gına geldi. Aradığım zaman hızımı 1 mb'e düşürüyolar tekrar arıyorum hızımı niye düşürdünüz diye santraliniz o kadar destekliyo diyolar. Hız düşürmeden halledemez miyiz diyorum, arıza kaydı alıyolar. Daha sonra ne arayan var ne soran.
  • Hat zayıflaması değerlerin aşırı fazla, bu durumda 4 mbit kopması kaçınılmaz, hızını düşürmekten başka çaren yok bu durumda.

Evdeki hatların durumu kötüyse ( en azından dış görünüş olarak), yenileyebilirsin ama aşırı bir fark olmayacaktır.
  • Peki hat zayıflaması değerleri max. kaç olmalı ki kopma yaşanmasın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4Mbit kullanan arkadaşlardan hat zayıflaması değerlerini istiyorum
  • santrale uzaksın. ikinci olarak;

7 dB - 14 dB Hat oturur fakat düşme olabilir.(senin değerin 11dB)

download snr değerin bu aralıkta...
  • Hmm.. teşekkürler bilgi için. Bir de şu CRC Rx değerleri hakkında bilgisi olan yok mu Çok merak ettim ne işe yarıyolar ?
  • Bilmiyorum aynı sorun mu ama aynı şey 2 sene önce başıma geldi.Her yarım saatte bir değil de her yağmur yağdığında ve rüzgarın şiddetli olduğu zamanlarda bağlantım kesiliyodu.Arıza yı aradım adamlar geldi hattımda bi sorun olmadığını kullandığım mevcut donanım,splinter vs yi yenilmem gerektiğini falan söylediler.Hepsini yeniledim sorun ayrı.

1 kez daha aradım geldiler,yine sorun yok dediler.Yine aradım yine yine en son 4. arayışımda "evet hattınızda sorun var" dediler :@ . Ve direkten gelen kabloyu düzeltip gittiler o günden beri de hiç bi sorunum yok.

Bi buna değin istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

4Mbit kullanan arkadaşlardan hat zayıflaması değerlerini istiyorum

bu değerlerin çoğu ne işe yarıyor bilmiyorum. 4 MBit'e dün geçtim, şu an rapidhare'den 450-400 kb/s arası indiriyorum. 1 saat boyunca 105-110 kb/s upload yaptım sorun olmadı.

ama bazı bazı sürünmeceler oluyor. Çok sık değil ama. mesela 2 hafta öncesine kadar zırt pırt kopuyordu internet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Temren

quote:

Orijinalden alıntı: Outrage

4Mbit kullanan arkadaşlardan hat zayıflaması değerlerini istiyorum

bu değerlerin çoğu ne işe yarıyor bilmiyorum. 4 MBit'e dün geçtim, şu an rapidhare'den 450-400 kb/s arası indiriyorum. 1 saat boyunca 105-110 kb/s upload yaptım sorun olmadı.

ama bazı bazı sürünmeceler oluyor. Çok sık değil ama. mesela 2 hafta öncesine kadar zırt pırt kopuyordu internet.

senin zayıflamalarla benim zayıflamalar aynı ama benimki kopuyor

• TTnet'e küfür etmemek elde değil. Hadi beni geçtim. Verdiğim para 49 lira (Netlimitsiz). Benimle ilgilenmediler diyelim. Ama sağdan soldan duyuyorum adam 8 mbit sınırsız parası veriyor (99 lira), hattı desteklemediği için 1 mbps'e indiriyorlar ama adamdan aldıkları para gene 99 lira. Adam arıyor müşteri hizmetlerini, hattınız desteklemiyorsa yapacağımız bir şey yok deyip kapatıyorlar. Yok böyle bir şey ya.
  • adamlarda ne altyapı var nede müşteri memnuniyeti....tüketici mahkemesine vericen bunları ,dava acıcan ancak o zman anlarlar ,basının diline düşmeden düzeltmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulham

adamlarda ne altyapı var nede müşteri memnuniyeti....tüketici mahkemesine vericen bunları ,dava acıcan ancak o zman anlarlar ,basının diline düşmeden düzeltmiyorlar

yap %100 Destekleriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.