Merhabalar, 3 aydır Superonline Fiber altyapısı üzerinden 100Mbit VodafoneNet kullanıyorum. Superonline ile çok farkı yok gibi ama bazı soru(n)larım var
1. Kayseri'de yaşıyorum ama Antalya üzerinden bağlandığım gösteriliyor. Hız testlerinde filan hep Antalya, Burdur, Kıbrıs vs. deki serverlara bağlanıyor. Bu normal bir durum mudur? Normal değilse değiştirilebilir mi?
2. Online oyunlarda (Pubg, csgo vs.) 80-110 aralığında ping değerleri alıyorum. Csgo genelde 110 un altına düşmüyor. Hadi buna normal diyelim, bence değil de.. Hız testi yaparken yurtiçindeki serverlardan 50-60 ms civarı ping alıyorum. Yurtiçi için çok değil mi?
3. Modemde 2.4 ve 5 ghz olmak üzere iki farklı bant seçeneği var ve 2.4 ghz den bağlandığım zaman 60mbit ten daha hızlı bağlanamıyor. 5 Ghz de ise sorun yok ama malum onun da kapsama alanı zayıf. Bu normal bir durum mudur?
3. Normal
modem nedir hg255s ile normaldir
Aynen 255s, modem neye sebep oluyor dediniz tam anlamadim ama?
Aynen 255s, modem neye sebep oluyor dediniz tam anlamadim ama?
fatihdr
kullanıcısına yanıt
3. sorun normal bu cihaz için ne kadar para o kadar köfte kendi cihazınızıda kullanabiliyorsunuz superonline dışında bir firmadan aldığınız için router alıp takabilirsiniz
Mr.DataM
kullanıcısına yanıt
Tavsiye edeceginiz bir router var midir?
fatihdr
kullanıcısına yanıt
Xiaomi mi router 3g ye bakabilirsin aliexpresste satılıyor ve yurtdısından alısverıs ıcın gümrük vergisi yasası geliyor yeni fiyatlar artıcak yanı elinizi çabuk tutun 15 gün var yasanın cıkmasına
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme