Şimdi Ara

Bağlı değil - Hiç bağlantı yok hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimda win 10 yüklü.dün driver booster çalıştırdım.ondan mi oldu yoksa bir ara güncelleme yapti o mu yapti bilmiyorum.internet simgesi üzerinde kablo ve kırmızı x işareti var. Bagli degil hic baglanti yok yaziyor.ne kablolu ne baska türlü hic bir türlü ağ gormuyor.sanırım driverlar silinmis.elimde driver iceren bir sürücü yok.ben ne yapabilirim.yardimci olursaniz cok sevinirim.internette aradim bir sürü çözüldü denmis bu sorun için ama hic biri kar etmiyor.arti sistem geri yukleme yapmaya çalışıyorum.f lerin hic birinden acmiyor.nedir bu?illa servise mi yollamam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistrm geri yükleme ile düzeldi.driver booster bana yeni yil hediyesi yollamis sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla sistem kurulumu yapmıyorsanız, bu tip programlardan uzak durun derim.
    Yani, evdeki 2-3 bilgisayardan sorumlu iseniz, kartların üreticilerinin sayfalarından en güncel sürücüleri çekip de kurulum yapmak en mantıklısı ve en verimlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Çok fazla sistem kurulumu yapmıyorsanız, bu tip programlardan uzak durun derim.
    Yani, evdeki 2-3 bilgisayardan sorumlu iseniz, kartların üreticilerinin sayfalarından en güncel sürücüleri çekip de kurulum yapmak en mantıklısı ve en verimlisi.

çok teşekkür ederim.bundan böyle uzak duracağım.problemi çözer çözmez programı kaldırdım hemen.bir daha yanına yaklaşmam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.