Şuan hattımın bağlı olduğu santralin nerde olduğunu nasıl öğrenebilirim
Abonelik olduktan sonra bir kağıt veriyorlar (tahakkuk fişi) bilgilerin yazıyor üst taraflarda bi yerde yazıyor olması lazım
hocam ben 4-5 sene önce abone oldum yani 4-5 senedir net var şuan nerden bakabilirim
internetten bakılmıyor bildiğim kadarıyla benim bildiğim sadece o kağıtta yazdığı neden öğrenmek istiyorsunuz acaba?
biraz uzun oldu k.bakmayın öncelikle cevabınız için çok teşekkürler.bunu sorma nedenimse hat zayıflama değerimin 47-50 olması dolayısıyla netlimitsizde olmama rağmen 1mbit bile alamıyorum genelde hadi bunu gçetik sürekli kopmalar yaşıoyrum geçenlerde aramıştım ttnet müşteri hizmetlerini olayı anlattım bikaçtane neden saydılar bunların içinde santrale uzak olma ihtimalimde varmış belki eve internet bağlandıktan sonra eve daha yakın bi santral açılmıştır o santrale -buraya ne yazcağımı bilmiyorum santrale kablomu çekiyolar napıyolar bilmedğimden kullancak kelime bulamıyorum-.
Abonelik işlemlerini yapan çeşitli yerler var, istanbulun bir ucunda telekom bayisinden abone olmuştum, normal olarak eve en yakin santrale abone yapiyorlar degilmi, yoksa 40 km uzakliktaki santraldenmi iletisimimi sagliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: clanthee
hocam ben 4-5 sene önce abone oldum yani 4-5 senedir net var şuan nerden bakabilirim
Arkadaşım ttnet müşteri hizmetlerini ara ordan öğrenebilirsin.Yakınlarda tt bayisi varsa ordanda öğrenebilirsin hizmet numaranla tabiki.
müşteri hizmetlerini ararsın onlar sana söyler fakat numarasını istediğinde sana o kazıkçı bilinmeyen numaralar servisini aramanı söyler.bence sen arıza kaydı bırak evine gelsinler hatları kontrol etsinler zaten gelen kişi numarayı vericek ondan sonra ihtiyacın olunca ararsın.
saolun cevaplarınnız için ben eniyisi müşeri hizmetşlerini ariyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme