Şimdi Ara

bağşlangıçta bluetoothun açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım açıldığında bluetooth un otomatik olarak açılmasını istiyorum şu anda fn tuşu yardımıyla etkinleştiriyorum. msconfigden girdim ama tılatacak programlar gözükmüyor not: pc:samsung win 7 yardımlarınızı bekliyorum

• mahir41 M kullanıcısına yanıt
    Bluetooth yazılımı üzerinden başlangıçta çalışma özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Kullanılan Bluetooth sürücüsüne göre Bluetooth yazılımını açarak yazılım ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Ya da arka planda Bluetooth sürücü ve yazılımının çalışmasını sağlayın böylelikle Bluetooth arka planda etkin olarak çalışmaya devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Bluetooth yazılımı üzerinden başlangıçta çalışma özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Kullanılan Bluetooth sürücüsüne göre Bluetooth yazılımını açarak yazılım ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Ya da arka planda Bluetooth sürücü ve yazılımının çalışmasını sağlayın böylelikle Bluetooth arka planda etkin olarak çalışmaya devam edecektir.

hocam arka planda çalışmasını nasıl sağlamalıyız peki
    Başlat -> Çalıştır -> msconfig

yazdıktan sonra Başlangıç sekmesi altından Bluetooth ile ilgili olan uygulamaların yanlarında bulunan kutucuları işaretlemeniz gerekiyor.

bağşlangıçta bluetoothun açılması
    yada başlangıçta nasıl çalıştırmalıyız çünkü msconfig yaptığımda başlangıçta açılan 4 pro gözüküyor daha önce diğerlerini pasif etmiştim şimdide gözükmüyor
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    dup yazan yerde bende 4 program gözüküyor diğerleri gözükmuyor onu nasıl geri getirebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.