arkadaşlar bilgisayarım açıldığında bluetooth un otomatik olarak açılmasını istiyorum şu anda fn tuşu yardımıyla etkinleştiriyorum. msconfigden girdim ama tılatacak programlar gözükmüyor not: pc:samsung win 7 yardımlarınızı bekliyorum
mahir41M
kullanıcısına yanıt
Bluetooth yazılımı üzerinden başlangıçta çalışma özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Kullanılan Bluetooth sürücüsüne göre Bluetooth yazılımını açarak yazılım ayarlarını kontrol edebilirsiniz.
Ya da arka planda Bluetooth sürücü ve yazılımının çalışmasını sağlayın böylelikle Bluetooth arka planda etkin olarak çalışmaya devam edecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: spiky2122003
Bluetooth yazılımı üzerinden başlangıçta çalışma özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Kullanılan Bluetooth sürücüsüne göre Bluetooth yazılımını açarak yazılım ayarlarını kontrol edebilirsiniz.
Ya da arka planda Bluetooth sürücü ve yazılımının çalışmasını sağlayın böylelikle Bluetooth arka planda etkin olarak çalışmaya devam edecektir.
hocam arka planda çalışmasını nasıl sağlamalıyız peki
mahir41M
kullanıcısına yanıt
Başlat -> Çalıştır -> msconfig
yazdıktan sonra Başlangıç sekmesi altından Bluetooth ile ilgili olan uygulamaların yanlarında bulunan kutucuları işaretlemeniz gerekiyor.
mahir41M
kullanıcısına yanıt
yada başlangıçta nasıl çalıştırmalıyız çünkü msconfig yaptığımda başlangıçta açılan 4 pro gözüküyor daha önce diğerlerini pasif etmiştim şimdide gözükmüyor
spiky2122003S
kullanıcısına yanıt
dup yazan yerde bende 4 program gözüküyor diğerleri gözükmuyor onu nasıl geri getirebiliriz.