Şimdi Ara

BAHA Otomotiv (Ankara) Tarafından Dolandırıldım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
6
Favori
8.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Devlet bunların ümüğünü sıkmadığı için her gün sayıları artıyor . Geçmiş olsun .

Adamlar ilk e devletten plaka sorgulamayı sadece araç sahibine özel yaptı, ondan sonra da 5664 plaka sorgulamayı kapatmadı mı?

Aynı kişiler yurtdışından sıfır diye getirilen aracın 2.el çıkması sonucunda gümrükte rehin kalan lüks(süperlüks de olabilir) araçlara vergi affı yaptı resmen.

Nerde o sıkacakları ümük merak ediyorum, inşallah konu sahibi hakkını alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 2 Haziran 2017; 7:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun. İnşallah dava olumlu sonuçlanır. Gelişmelerden bizi haberdar edin lütfen, önemli bir konu.

Bu galericilerin hepsi mi böyledir arkadaş ? Elbette istisnalar vardır helal kazanan ama bu ne şerefsizlik, bu ne hayasızlıktır yahu. İnsanlar dişinden tırnağından arttırarak araba alıyorlar, bu galerici sansarlar da pislik peşinde. İnşallah bunu yapan ve yapanlar sattıkları ayıplı mal gibi ayıplı, aşağılık bir şekilde geberir giderler. Vallahi çok sinirlendim ...
  • Galeriden asla ama asla araba almam , fiyatı ne olursa olsun
  • Yolundan dönme sonuna kadar devam et hocam. Geçmiş olsun bu arada. Artık bu tür durumların önüne geçilmesi adına devletin gerekli adımları atması gerekiyor.

• galeriden ve çakal çukal tiplerden araba almamak lazım. 4 parça boyalı araba diyerek keşke başka yere de göstereceğim deseydin. ama geçti artık.

mahkemeden inşallah istediğin sonucu alırsın. bu şekilde milleti dolandırarak mal satanların allah bin belasını versin, acısı çocuklarından sevdiklerinden çıksın.
  • Yapmayin etmeyin, galericilere bulasmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şasiden sorgulasanız bile görülmeyebilir dosyayı açık bırakıyorlar.O yüzden mutlaka sigortacıdan baktirin

• Gecmis olsun.

Tr de bu isler bitmez imam cemmat hesabi.Devlet kendinden baska kimseyi korumaz bu ulkede korumuyorda.

• Beddua okurken çocukları karıştırmayalım...

• Geçmiş olsun,

29000 hasar kaydı var ise bunun evrağıda mevcuttur yani sistem içerisindedir.

Önce bu kayda ulaşın tanıdık sigortacı ile ulaşır avukat talebi ile rahatça dökümlerini alabilirsiniz.

Ekspertiz firması altına kafasına göre sorumlu değiliz vırt zırt ne yazarsa yazsın kendini bağlar.

Raporda yazdıkları aracın durumu ile gerçek durum arasında sizin alehinize fark varsa hukuken suçludur.

Siz başka bir yere tekrar ekspertiz yaptırın,

Yeni ekspertiz raporu

Eski ekspertiz raporu

Sizden önceki oluşan hasar kaydı evrakları

Varsa galeri,ekspertiz vs. mesajlarınız her türlü not kağıt vs.

ile avukata verin.

Öyle böyle elde delil varsa sonuç alınıyor;

http://www.milliyet.com.tr/yargitay-dan-ikinci-el-arac-otomobil-2442220/

http://www.haberturk.com/ekonomi/otomobil/haber/1109825-hasarli-arac-satan-kisiye-actigi-davayi-kazandi

https://forum.donanimhaber.com/pert-arac-davasi-acildi-dava-sonuclandi--58605421

• zamanında opel yetkili bayiden 2.el golf almıştım..çömezlik zamanları işte
    aslında bayan arabası alınmaz ama işte... neyse bir özel vw servisine gittik ..tabiki opel bayinin tanıdığı ..oo tertemiz hiçbirşeyi yok fala arabayı aldım

satıcı fenerbahçeli eski futbolcuydu.. nasıl tanmıyosunuz beni yaa diyodu..

ta ki 7 yıl sonra satarken bir yere daha gösterdik önden darbeli çıktı..

sözün özü memleketin her tarafı üçkağatçı dolu

araç alırken plaka ,şasi sorgulatın..ve sizi yönlendirdikleri yerden başka bir yerde expertiz yaptırın..kaşeli expertiz kağıdınızı saklayın
  • Hocam galerici ise sana ait olmayan bikaç kıyafet bul gece kafaya kar maskesini geçir bütün arabalarını boydan boydan güzelce resimlendir

• Arabanin 2.elini bile yetkili bayiden almak lazim , ben simdiye kadar 3 arabami sifir , 4 arabami 2.el aldim ama aldigim tüm 2.el arabalarda bayiden satilikti misal peugeot abc vs vs ayrıca büyük gecmis olsun bizim insanimiz kimi yolsam kime kazik atsam diye teyakkuzda

• Golf.7 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Peşini bırakmayacağım.
  • haydaa nıtelık bır dolandırıcılık daha takıp... Birçok ekspertız fırması ve galerı benzer durumu yapıyorlaer ekspertız fırmalarına da guven kalmadı. Dava olunca İStanbulda mı acılacak yoksa yıne Ankaraya durusmalara gidip gelmek zorunda mı kalacaksınız?
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba elden satın diyorsunuz ama yaklaşık 20 bin TL falan kaybım oluyor. Alın terimle her kuruşuna kadar yırtındığım paranın bir dolandırıcı tarafından gasp edilmesi zoruma gidiyor.

Firmanın sahibinden.com'daki sayfası;

https://bahaoto.sahibinden.com/

Ayrıca araştırdım firma rent a car işine de girmiş. Allah bilir ordan kimlerin canını yakacak. Aşağıdaki de rent a car sayfası.

https://baharentacargolbasi.sahibinden.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Hocam galerici ise sana ait olmayan bikaç kıyafet bul gece kafaya kar maskesini geçir bütün arabalarını boydan boydan güzelce resimlendir

keske oyle basıt olsa. Sana bana yapsan polis onlem alsaydın bız bulamıyoruz der bı cacık olmaz. Sen haklıyken yapsan peşıne duserler aratırıp 1 haftada nerden geldın kımsın nesın bulurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddeathsystem

Hocam merhaba elden satın diyorsunuz ama yaklaşık 20 bin TL falan kaybım oluyor. Alın terimle her kuruşuna kadar yırtındığım paranın bir dolandırıcı tarafından gasp edilmesi zoruma gidiyor.

Firmanın sahibinden.com'daki sayfası;

https://bahaoto.sahibinden.com/

Ayrıca araştırdım firma rent a car işine de girmiş. Allah bilir ordan kimlerin canını yakacak. Aşağıdaki de rent a car sayfası.

https://baharentacargolbasi.sahibinden.com/

ispat edılemese bıle bıcok kısıye aynı yontemı uygulamıslardır sanırım. Bu nedenle şikayetcı sayısı artarsa otomatıkman kanıtlanmış olur. konu dısı bolumune ve baska forumlara da konuyu acın facebook fln heryerden yaymak lazım bunları..

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Plaka sorgulatman hata olmuş , kişinin söylediği ekspere mi gittiniz?

Hukuki olarak incelersek TCK:158/1-i Serbest meslek sahibi kişiler tarafından, mesleklerinden dolayı kendilerine duyulan güvenin kötüye kullanılması suretiyle,

Dava açacaksınız sanırım kişinin hileli davranışını ispat etmeniz lazım , eksperi işin içine katacaksanız eksperinde galeri ile anlaşmalı iş yaptığını kanıtlamanız lazım bu muhtemelen çok zor olur (eski yargıtay kararlarında ekspere tahlil yaparken müdahale etmeyen karışmayan iş sahibini ve eksperi nitelikli dolandırıcı saymamış şu aralar 1-2 emsal karar çıktı olaya göre bakmak lazım)

Noterde satış için sadece fiyat mı yazdınız km boya değişen durumu satış sözleşmesinde yazılı mıydı? Konuşmalar pek önemli değil kanıtlaması zor olur önceki araç için sahibindende msj kayıtları varsa bile çok önemli etkisi olabilir,

Hakkınızda umarım hayırlısı olur ama dava süreci baya uzun olacak illaki bir taraf temyize gidecek yargıtay fln yazılı delil olursa karşı taraf bunu tanıkla çürütemez usulen yazılı delili olması lazım tersi durumda çok uğraşırsınız...

Evet dediğiniz gibi sadece plakadan sorgulatmam hata olmuş ama devletin yaptığı sisteme güvenmeyeceksek nereye güveneceğiz.

Ekspertizi de bizi götürdüğü yerde yaptık. Ankarayı hiç bilmediğim için onların söylediği ekspertize gittim.

Noterde satış fiyatından düşük bir fiyat yaptık. Şöyle ki; 47.000 TL satışta verdim, 10.000 TL'de satıştan bir ay sonra verdim. Satışa da 47.000 TL yazıldı. Ancak tüm parayı bankadan gönderdiğim için onların da dökümünü aldım avukata vermek için.

• Onların yönlendirdiği bir Ekspertiz şirketine gittik bak iş burada kopuyor bunun sende farkındasın. E güzel kardeşim bu kadar dolandırıcılığın olduğu çoğunun cezasız kaldığı şu ülkede bu nasıl bir güven duygusu.

Hiç durma vakit kaybetme savcılığa dilekçeni ver.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.