Hayrlı olsun :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bahar Dönemi Uzaktan Oldu
-
-
kaynak
-
Ösymdeki çaycı ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler diş 1. Sınıf yüz yüze açılır mı? Cahilligime verin
Açılmaz uzaktan olur uygulama yok çünkü
Bilgi için teşekkürler... Umarım dediğiniz gibi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Onta
Gençler diş 1. Sınıf yüz yüze açılır mı? Cahilligime verinEğer uygulamalı dersiniz varsa onlar yüz yüze olup teorik dersler online işlenebilir.Son dakika haberlerinde üniversitelerin hibrit eğitime geçtiği yazıyor ama bakalım. Biraz da okulların yaptığı veya yapacağı açıklamaları takip etmek gerek @Onta
Anket sonucuna göre çoğunluk uzaktan eğitimi tercih ettiğinden kurul bu yönde karar almış.İlerleyen zamanda açıklama yapılır...
Geçin bakalım bedavaya dersleri şu ortamda mezun olunca sanki iş bulabilecekler :)
Bence bahar dönemi de tümden uzaktan olmalı. Şunun şurasında 3 ay kaldı zaten, 3 ay için ev tut, yurt ayarla işleri falan yaş. Aşılamada ilerleme kaydedilip, üniversite hocaları, kronik hastalığı olanlar öncelikli olarak aşılanınca gelecek sene güz döneminde açılabilir ama şu an için daha çok erken
-
Yarın 8.30'da okula gitmek için alarm kurarken bu başlığı gördüm. Hangi uzaktan
-
Bizim okul 1. dönem hibrit başlamıştı çoğu okul online ilerlerken. Hocalarımızda vaka çıkınca online eğitime dönmüştü. Ama şöyle bir durum var sene başında bizlere bir anket sunuldu. Ankette sadece uygulamalı dersleri yüz yüze almak istiyorum diye seçenek vardı, bir de tamamını online almak istiyorum diye bir seçenek vardı. İsteyen tamamını online seçmişti, isteyen hibrit.Fikrimce verilen hibrit kararı da bu yöndedir. Öğrencinin isteğine sunulur diye umuyorum. Yoksa dediğiniz gibi kalan 3 ayda yurt, ev işleri falan cidden yaş.
Daraldim artik daraldim -
+1 bro.
-
ben de daraldım ancak sen daha tabi okulun yüzyüzedeki halini görmedin. görünce evde daha mı iyiydi sanki diyeceksin :)
-
Gorsem onada raziyim hocam tum davutpasadaki kopekler kovalasin ona bile raziyim cidden calisamiyorum artik odaklanamiyorum -
sen köpeklerle boğuşsan 1 vs 10 atarsın beya bir şey olmaz.
-
Nolucak bu is hocam boyle nereye kadar online anasini satayim -
belliydi zaten ağustostan beri seneye güz diyorum
-
bilmiyorum ama 1 yıldır evdeyim yav konuşmayı unuttum açılınca mal olmasak bari :D
Benzer içerikler
- anota su eklenirse pil potansiyeli artar mı
- itü yatay geçiş
- hemşirelik zor mu
- kyk odalarında kamera var mı
- dr biyoloji tyt pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X