< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Aralık 2020; 20:50:25 > |
Bahar Dönemi Online mı? Örgün mü?
-
-
önümüzdeki 2 yıl uzaktan devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar olacağını zannetmiyorum ya. Güz dönemi ve Yaz Okulu yine online olur ama 2021-2022 öğretim yılında örgüne geçilir diye düşünüyorum.
Hatta üniversiteye gelmek için aşılanmayı zorunlu bile tutabilirler, uçmak için tutacakları gibi. -
Güz döneminde okul yok, ondan şüphemiz olmasın.
Bahar dönemi de aşı konusundaki planlamaların gerçekleşmesiyle belli olur. Başlangıç şubata denk geldiği için açılmama ihtimali var.
En azından ben üniversitelerin açılacağını sanmıyorum. Milli Eğitim'e bağlı okullar açılabilir, o belli olmaz.
Üniversiteler açılsa da bu açılış dördüncü sınıfları kapsamamalı bence. Bir dönem için millete tası tarağı toplatıp kalacak yer aratmanın, yurtdışından buraya öğrenci getirmenin manası yok.
-
Bahar dönemine evde başlarız ancak ilerleyen aylarda belki açılabilir nisan mayıs gibi tahminimce -
Bunu bende düşündüm ama geçtiğimiz sene Haziran sonuna kadar baya sıkıntı çekilmişti yine aynısı olabilir diye düşünüyorum.
Mayıs gibi öğrenciler okula çağırılsa bile virüs yayılımı artacağı için 1-2 hafta sonra tekrar kapatırlar. -
üniversiteler 2021 yılında hiç bir türlü açılmaz emin olabilirsiniz. toplu olarak açılmaz yani, fen edebiyat iktisat gibi bölümler uzaktan devam eder.kimi uygulamalı bölümler kademeli olarak acılır.
2021 sonlarında görürüz aşının net etkilerini. en erken 2022 baharında acılır
-
2022 yılına kadar üniversiteler falan açılmaz.Eğer aşılar etkili olursa 2022 bahar dönemi açılma ihtimali var
Gönül ister ki şu dakika açılsın ama 2021 sonuna kadar açılmaz -
Bahar döneminin ortasında yüz yüze eğitime dönmek gibi bir şey yapmayacaklarsa 2. dönem de online olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 15 Aralık 2020; 0:33:55 > -
imkansız, aşıya bel bağlamayın sipariş edilen aşılar bile taksit taksit gelecek. Hepsi bir anda gelmeyecek.
Sırf yarım dönem için ev yurt işine girilmesini kimse istemez. Bu dönemi unutun.
Bir ihtimal bazı bölümler örgüne geçebilir ama hurra tüm bölümleri örgün yapıyoruz çook zor ihtimal.
Bırak üniversiteleri daha ilkokulları / liseleri bile açamadılar, aç kapa yalama oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 15 Aralık 2020; 0:39:15 > -
bu yıl ikinci dönem mümkün değil açılması. 2021-22 için güz dönemi açılmasına %40 ihtimalle bakıyorum ama bahar döneminde kesin açılır diye düşünüyorum.
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 15 Aralık 2020; 1:13:53 > -
bahar döneminde sadece diş ve tıp fakülteleri gibi uygulamaya muhtaç bölümleri açarlar diye düşünüyorum.
onun dışında açmazlar, sene sonuna kadar ben de yurtta kalabilirim böylece.
-
Online -
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 6 Nisan 2021; 18:17:33 >
Her gün 30-35 bin vaka gelirse uzaktan olur.
Sağlık sistemi kaldıramıyor öğrenciler doğru durmuyor zaten evin de de durmuyor 10 kişi sürekli toplanıyor vaka patlaması olur
-
Online -
2.donem tıp diş hemsirelik son siniflar devam edecek aciklar zaten ayriyeten muhendislik son siniflar acilir bazi yerler baska umutlanmayin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAF52D74F2.donem tıp diş hemsirelik son siniflar devam edecek aciklar zaten ayriyeten muhendislik son siniflar acilir bazi yerler baska umutlanmayin
Mühendislik ne alaka?
Üniler komple kaldırılacakmış öyle duydum
2. Dönem %70 online
Seneye açmamaları icin hiçbir geçerli sebep olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
önümüzdeki 2 yıl uzaktan devam
|
Benzer içerikler
- wifi isimleri
- nasıl komik olunur
- basit damıtma ayrımsal damıtma farkı
- ermeni falcı kübra yorumlar
- kyk yurduna 1 gece gitmemek
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X