Şimdi Ara

Bahar güncellemesi ile Live'da kopya oyun hayal mi oluyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbox un sadece dvd-rom unu sokup ona yazılım yukleyerek yapılıyor........kendin evdede yapabilirsin tabi xbox 360 acıp---toplamayı yapabiliyosan................yoksa hiç bulusama.......al gotur atik-özkan-fatih e yapsınlar 50 ytl ye..............
  • bende yabancı forumlarda bu tip yazılar okumustum umarım sorun olmaz sorun zaten sadece live accountlarında olacak gibi görünüyor gene kopy oyun oynanabilir sadece mutli kapanacak gibi duruyor 5.3 çıkmasını bekliyorum update için

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=601441&st=0
  • bakalım hayırlısı olsun ama bence kopya devam edecektır ms ye gelır çok buyuk
  • xtreme fwyi geliştiren c4eva nickli bir programcı.İşin uzmanı oldu samsung konusunda.Hitachi için garyopa ve maximus var.Allah onları başımızdan eksik etmesin
    Ha bu arada fw illegal diyenlere bir sorum var:Yeni dvdrom alınca key atmak ya da başka bir dvdrom ile değiştirmek için ne gibi bir işlem yapacaklarını söyleyeyim:FIRMWARE!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

o dediğin sistemler milyarlarca dolara kuruluyor, ve bundan başka giderleride var, yani sadece kurmayla bitmiyor iş

ne gibi bir fiyata kurulduğuna ilişkin bir bilgin var mı farazi rakamlarla mı konuşuyorsun.
    milyar dolar derken... neyse ya heyacanlı gibisin ondan öyle yazmışsın herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 6 Mayıs 2007; 16:23:46 >
  • bakın size basit bi örnek veriyim bizim firmanın 4 tane şubesi (ank,iist,izm,antalya) için kurulan server sistemi tam 130 milyar tuttu örn, hem bu işlerden anlayan kime sorsanız size yakın şeyler söylerler, hem zaten bunu ben değil çoğu zaman x360 çılar söyler bu live sistemi milyarlarca dolarlık bi sistem diye şimdi kendi dediklerine kendileri inanmıyor adamlar, bide şunu belirtmek gerek tr de çok yanlış bilinen bişey vardır, bi ürüne verilen parayı sadece fabrikadaki üretimine gittiğini sanır çoğu insan ama asıl maliyetli olan o teknolojiyi üretmek için yapılan AR-GE çalışmalarıdır, mesela ps3 ün fabrikada üretim maliyeti 200 doları geçmez tahminim ama geri kalan 400 dolarlık kısmı arge verirsiniz (bunu anlatması cidden baya zor)
  • @power,

bir ara sony her 20 GB' lık PS3 için zarar etmiyormuydu
  • ya ediyo zaten bende onu diyorum çünkü konsolu geliştirmek için harcadıları parayı konsol üretim maliyetine ekliyolar, yani sadece aldığınız konsolun kasasının üretimi yani kullanılan çip,board,lehim,baskı devre bunların maliyeti 200$ tutar diyorum ben
  • mesela bilmeyen bi adama sorsanız orjinal cd,dvd ye verilen parayı enayilik olarak görür, çünkü o sadece üründe medyanın para ettiğini sanır ve derki olm kerizmisiniz size 50 kuruşluk cd yi 50 ytl ye satıyolar, ama bilinçli bi kullanıcı o medyaya yazılan bilgilerin gökten zembille inmediğini, bunun için birsürü insanın çalıştığını bilir
  • Banlarsa ekime banlamazsa Pekin'e kadar.
  • quote:

mesela bilmeyen bi adama sorsanız orjinal cd,dvd ye verilen parayı enayilik olarak görür, çünkü o sadece üründe medyanın para ettiğini sanır ve derki olm kerizmisiniz size 50 kuruşluk cd yi 50 ytl ye satıyolar, ama bilinçli bi kullanıcı o medyaya yazılan bilgilerin gökten zembille inmediğini, bunun için birsürü insanın çalıştığını bilir

ok cok cok haklısın

ama ogrenci adamız napalım dostum mecbur backup alıyoruz...cekiyoruz.........
  • guncelemek zorunlumu
  • tabiki zaten live ye baglı iken bir oyun oyna hemen update ediyor kacıs yok...multi için sart......
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

tabiki zaten live ye baglı iken bir oyun oyna hemen update ediyor kacıs yok...multi için sart......

eger fw olmayacaksa bende live girmem
  • ee bu da korsan kullanmanın cilveleri.her iyi şeyin bir kötü yanı vardır.ama herkesin dediği gibi MS üzerinde durduğu dalı kesmez en azından şimdilik
    quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

Her güncellemede yine aynı konular. Artık öf yani. Aynı başlıklar. Sonra güncelledim bir şey olmadı. Her seferinde aynı muhabbetler. Bu hep böyle gidecek. Bu güncellemede gelecek, yine herkez yapacak. Yine biri başlık açacak bir şey olmadı diye. 5-6 ay sonra yeni bir güncelleme yine ayn başlıklar yine banlanacaz mesajları. Bu kaçıncı güncelleme ve bu kaçıncı güncellemenin banlanacaz başlığı. Bir şey oluyor mu yok.
  • spring update gece 24::00 dan hemen sonra gelirmi?
  • yaw bir şey olmaz be korkmayın bu kadar...
  • quote:

mesela bilmeyen bi adama sorsanız orjinal cd,dvd ye verilen parayı enayilik olarak görür, çünkü o sadece üründe medyanın para ettiğini sanır ve derki olm kerizmisiniz size 50 kuruşluk cd yi 50 ytl ye satıyolar, ama bilinçli bi kullanıcı o medyaya yazılan bilgilerin gökten zembille inmediğini, bunun için birsürü insanın çalıştığını bilir

Turkiye gibi gelismekte olan ulkelerde yasayip, orjinal Xbox 360 oyunu alanlarin cok akilli olduklarini dusunmuyorum acikcasi. Ustelik Microsoft'un ve oyun firmalarinin Turkiyeden hic bir para beklentisi yokken. Kaldi ki, kar marjlarinin da cok yuksek oldugunu dusunuyorum. Kar marjlari bu kadar yuksek oldugu muddetce korsanin onune gecemezsiniz. Illegal kullanimi desteklemek istemezdim, gercekler bu kadar aci olmasaydi

Ayrica, bu korsan olayindan simdilik Microsoft'un sikayetci olacagini hic sanmiyorum. Live'a da ban gelmeyecektir. Aksi takdirde, kullanicilar direk PS3'e kacicaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcalybur -- 6 Mayıs 2007; 21:44:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

spring update gece 24::00 dan hemen sonra gelirmi?

sanmıyorum saat farkı var her yerde..
  • daha öğreneceğiniz çok şey var klasik sazan avı
    bunu ortaya atan şimdi evde milletin birbirini yemesini izliyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.