Şimdi Ara

Bahar güncellemesi ile Live'da kopya oyun hayal mi oluyor? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazini okudum bi dunya yazim hatasi var forumdakilere saygin yok bari dogru duzgun yazi yaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

Cazibe dediğin olay almanın yarısı zaten...
    Geriye de oyun çeşitliliğ kalıyorsa 360 alınması normal. Oa birşey demiyorum. Bu arada Ps3 bence kırılamayacak. Özellikle Blue Ray oynatıcı gibi br oynatıcı ile Cell gibi sofistike bir teknoloji dururken içinde. Xbox 360 ı kırmak Xbo' ı kırmaktan daha kısa sürdü. Nedeni buydu. Blueray ve Cell olmaması içinde. Yani bilindik teknikler ile işin altından kalkabildikıranlar. ama 1 yıl kadar daha mükün değil bence Ps3 ün kırılması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *murattti*

yazini okudum bi dunya yazim hatasi var forumdakilere saygin yok bari dogru duzgun yazi yaz
    quote:

Geriye de oyun çeşitliliğ kalıyorsa 360 alınması normal. Oa birşey demiyorum. Bu arada Ps3 bence kırılamayacak. Özellikle Blue Ray oynatıcı gibi br oynatıcı ile Cell gibi sofistike bir teknoloji dururken içinde. Xbox 360 ı kırmak Xbo' ı kırmaktan daha kısa sürdü. Nedeni buydu. Blueray ve Cell olmaması içinde. Yani bilindik teknikler ile işin altından kalkabildikıranlar. ama 1 yıl kadar daha mükün değil bence Ps3 ün kırılması.

Kardeşim bir forumdakilere saygın yoktur gidiyor. Kime saygım yok? Kime hakaret etmişim? Biri de şu soruya cevap versin terkediyorum forumu ya! Üfff!!!

Sıkmayın azıcık...

• "geribas" diye bir düğme olsa şu forumda.
    xbox sahipleri, xbox'ı olmayıp da böyle konularda alakasız polemikler yapanların yazılarını bu düğmeyle konudan silebilse...
    ah ah...

adam hala kendi kendine "kime saygım yok" diye soruyor.
    bize saygın yok bize...
    bu konunun kendisi ile ilgilenen xbox sahiplerine saygın yok.
    azıcık saygın olsa yazmazsın bu konuya birşey daha.

ama yazacan biliyorum; bosuna kasma seninle polemige girecek degilim.
  • Girme zaten. Yazdıklarımı oku yeter benim için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

"geribas" diye bir düğme olsa şu forumda.
    xbox sahipleri, xbox'ı olmayıp da böyle konularda alakasız polemikler yapanların yazılarını bu düğmeyle konudan silebilse...
    ah ah...

adam hala kendi kendine "kime saygım yok" diye soruyor.
    bize saygın yok bize...
    bu konunun kendisi ile ilgilenen xbox sahiplerine saygın yok.
    azıcık saygın olsa yazmazsın bu konuya birşey daha.

ama yazacan biliyorum; bosuna kasma seninle polemige girecek degilim.

Blok düğmesi var arkadaşım bu düğmeye bastığında o kişinin mesajlarını görmüyorsun.
    Aslında sinirlerimin bozulmaması için bu düğmeyi kullanmaya başlayacağım.
    Yemin ederim bir gün bu sony fanları yüzünden bakırköye kaldırılacağım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *murattti*

yazini okudum bi dunya yazim hatasi var forumdakilere saygin yok bari dogru duzgun yazi yaz
    quote:

Kardeşim bir forumdakilere saygın yoktur gidiyor. Kime saygım yok? Kime hakaret etmişim? Biri de şu soruya cevap versin terkediyorum forumu ya! Üfff!!!

Sıkmayın azıcık...

Beyler, bayanlar, bu adama bundan sonra fake diyen olursa uyarı vermek zorunda kalacağım... Elinizde fake olduğuna dair kanıt var mı? Ip numarası temiz O da forumun bir kullanıcısı artık haberiniz olsun, ben bu forumda çok kişiye 2. şans tanıdım ve hiçbirindende pişman olmadım... Ayrıca yazdığınız mesajlara dikkat edin, bu mesajımdan sonra tartışma sürerse emin olun bir süreliğine tatile çıkacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 8 Mayıs 2007; 0:33:12 >

• quote:

Girme zaten. Yazdıklarımı oku yeter benim için...

ya şu resmin beni öldürüyor.sürekli bunu kullan.....resmi ricadır
  • Yıldız Gemisi çatlamam merak etme.Yazıların bilen birinin yazıları değil.Bilmiyorsan öğrenmek amaçlı sorarsın ve o zaman sana ters bir laf eden olursa ben karşı çıkarım en azından.Konu hakkında birşey bilmeden tutup cell bluray yüzünden kırılamıyor dersen komik duruma düşersin.
    Herneyse bahar updatei bu haftaiçiymiş.Benim tavsiyem modifiyeli!! sistemleri olanların update çıkınca 1-2 gün beklemesi.Neler olup bittiğini daha rahat görürüz.

Ha bu arada arkadaşlar xbox sahibi olmadan da fikir yürütülür.Ben insanlara xbox dvdromları nasıl ne yapılır diye öğretmeye başladığımda elimde 360 yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 8 Mayıs 2007; 1:58:42 >
  • quote:

Girme zaten. Yazdıklarımı oku yeter benim için...

4 günden beri imzam kural dışı diye dışarda kaldım bi cevap yazamadım sana içimde kaldı...

Geçen hafta bana karşı da direk polemik yarattın sonra da yok efendim edebiyat yapmayalım deyip destanlar yazdın (gerçi yukarıdaki mesaj bana değil ama...)

Senin gibi tartışmayı alakasız konuları ve noktaları ortaya atarak polemik yaratarak başlatanlara

Lütfen konuları kirletmeye devam etme, senin yüzünden bu forumdan soğumak üzereyim, insanlar burda konuları mı tartışacak yoksa sana laf mı yetiştirecek...

Yazdıklarım soru değildir, ayrıca lütfen bu mesaja cevap da yazarak gene konuyu da uzatma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 8 Mayıs 2007; 9:31:19 >

• myfranco ve saykokilla ya katılmamak mümkün değil.

yıldız gemisi forumda yazmayı bilmiyorsan yazma.bu başlıkla ilgili bir tane doğru dürüst mesajın yok.sadece arkadaşlarla polemiğe giriyorsun.keşke konu başlığı ile yazdıkların paralel olsa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmagicman -- 8 Mayıs 2007; 9:55:34 >
  • her forumda aynı kavga. yok ps3 süper yok xbox 360 süper. hay sizin muhabbetinize yani. herkes aldığını oynasın arkadaş. ne diye kavga ediyorsunuz? sende ps3 varsa onu oyna , sende xbox 360 varsa onu oyna. yani ne diye kavga ediyorsunuz hiç anlamıyorum. kendinize gelin. update ile ilgili birşeyler yazsanıza. ne oldu? kopya oyunları engellediler mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.