Şimdi Ara

Bahar güncellemesi ile Live'da kopya oyun hayal mi oluyor? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç Zannetmiyorum
  • Bu sefer iş ciddi galiba.Sanırım C4e microsofttaki adamından bir bilgi almış olacakki xtreme 5.3ü çıkarttı.Neyse yarın hep beraber göreceğiz.
  • bahar guncellemsi cıkmak uzere...xbox 360 ın basındayım bekliyorum..............
  • Dostum benim bildiğim ABD'de şuan saat 19:00 civarı. Yani yaklaşık olarak 5 saat sonra Pazartesi olacak.

Ayrıca update'in ABD saati ile 6'da çıkacağını düşünecek olursak yaklaşık 11 saat daha beklemen gerekiyor yanlış hesaplamadıysam.
  • hadi bakalım, görcez neler olcağını
  • beyler benim dediğim benim alet firmware son versiyon yüklü 5.1 idi galiba endeme yaptırmıştım şimdi ban olayı olursa yeniden firmware lazım ve de tekrar 50 ytl mi vereceğim nedir yani olay?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Payne

beyler benim dediğim benim alet firmware son versiyon yüklü 5.1 idi galiba endeme yaptırmıştım şimdi ban olayı olursa yeniden firmware lazım ve de tekrar 50 ytl mi vereceğim nedir yani olay?

firmware yüklemek için 50 ytl vermene gerek yok. makinani kendin açip firmwareyi kendin yükleyebilirsin.
  • live e giren var mı? Upate omuş mu? Olduysa banlanma falan var mı?
  • Şu anda saat 01:45 amerika'da,
    saat 6'da update geleceğine göre yaklaşık 4saat 15dk daha bekleyecez arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Şu anda saat 01:45 amerika'da,
    saat 6'da update geleceğine göre yaklaşık 4saat 15dk daha bekleyecez arkadaşlar.

heyecanlı saatler başladı demekki.
  • Update in bugün geleceği kesin değil arkadaşlar, basın açılamasında "the week of May 7th" yani 7 mayıs haftası diyor, diğer bir deyişle pazarın ikinci haftası. Ancak yinede bugün gelmesi büyük bir ihtimaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 7 Mayıs 2007; 11:10:57 >
  • Bu kadar korku neden. Herşeyin bir çözümü vardır muhakkak
  • Ben biraz önce girmiştim live e upadte yoktu.
  • bence kopya falan sorun olmuycak ha ben ha ms aynıs eylerı soyluyoruz demi şaka bır yana elıtı yenı cıkarmıs boyle bir şey yaparsa o kadar şekil cope demektır :) daha dogrusu buyuk bır cogunluk ıcın mı desek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

öle birşey olma ihtimali yok bence daha çok erken banlama olayı için..rekabetin en kızıştığı zaman olucak bu yıl sonları o nedenle kopya oyunlarının önüne kesemez microsoft..bindiği dalı kesemez..

Microsoft korsana destek veriyor demek istiyorsun yani yanılmıyorsam öyle mi?
  • destek vermiyor tabiki sadece şu rekabet ortamında satış rakamlarıda iyi giderken korsan kullanımını engelliyecek bir harekette bulunamıyor..ilerleyen zamanlarda illaki önünü kesmeye çalışmaya başlıyacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

quote:

öle birşey olma ihtimali yok bence daha çok erken banlama olayı için..rekabetin en kızıştığı zaman olucak bu yıl sonları o nedenle kopya oyunlarının önüne kesemez microsoft..bindiği dalı kesemez..

Aksi olsa neden yeni makinelere hala hitachi dvd-rom koysun??
  • quote:

destek vermiyor tabiki sadece şu rekabet ortamında satış rakamlarıda iyi giderken korsan kullanımını engelliyecek bir harekette bulunamıyor..ilerleyen zamanlarda illaki önünü kesmeye çalışmaya başlıyacaktır..

Tamam işte destekliyor demek bu dediğin. Korsan olmasaydı insanlar sıcak bakmayacaktı ve konsol satmayacaktı demeye çıkmıyor mu yani? Bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Gemisi -- 7 Mayıs 2007; 14:12:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

quote:

Aksi olsa neden yeni makinelere hala hitachi dvd-rom koysun??

Sence bu ne kadar doğru? Yani şirket itibarı, politikası vs göz önüne alındığında. Göz boyama durumu olmuyor mu bu biraz? Benim konsolum hem daha cuz, hem de oyunlarım daha ucuz haydi bana katılın demek, korsan olmasaydı bu donanım hatalarıyla bu konsolu zor satardık... demektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.