Şimdi Ara

Bahar güncellemesi ile Live'da kopya oyun hayal mi oluyor? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heralde korsanın etkisi var satışlarda korsana neden destek versin kendi de zarar görüyor bu durumdan sadece bu durumda müdahalede bulunamıyor diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

öle birşey olma ihtimali yok bence daha çok erken banlama olayı için..rekabetin en kızıştığı zaman olucak bu yıl sonları o nedenle kopya oyunlarının önüne kesemez microsoft..bindiği dalı kesemez..

Microsoft korsana destek veriyor demek istiyorsun yani yanılmıyorsam öyle mi?

Aksi olsa neden yeni makinelere hala hitachi dvd-rom koysun??

Sence bu ne kadar doğru? Yani şirket itibarı, politikası vs göz önüne alındığında. Göz boyama durumu olmuyor mu bu biraz? Benim konsolum hem daha cuz, hem de oyunlarım daha ucuz haydi bana katılın demek, korsan olmasaydı bu donanım hatalarıyla bu konsolu zor satardık... demektir.

Ps2 nasıl o kadar çok popüler oldu sanıyorsun. ps2 de kopya imkanı olmaza kaç kişi Ps2 alırdı Türkiye' de, asya gibi büyük bir pazar sırf kopya üzerinden işliyor, Rusya kopya üzerinden işliyor, Doğu Avrupa kopya kullanıyor...

Bu piyasanın kuralı bu. Belki ileride, yeteri kadar konsol sattıklarında kopyaya dur derler. Bu olay bugün de olabilir, 3 yıl sonrada...

• quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

heralde korsanın etkisi var satışlarda korsana neden destek versin kendi de zarar görüyor bu durumdan sadece bu durumda müdahalede bulunamıyor diyorum..

Abi o zaman kabul etmek lazım ya! Microsoft bu işi beceremiyor. ( Korsan' ı engelleme işini... ) Bak sony' ye. 6 ay oldu çıkalı kırılamıyor. Ama başarılı gösterilen konsol ucuz oyunları olduğu için Xbox360 gösteriliyor. Bu korsanı engelleyebildiği için Sony' nin başarısı mı? Yoksa Korsana izin verdiği için hakkında daha olumlu şeyler düşünülen Microsoft' un mu?
  • ya sony kırılmıyacak mı sanıyorsun anlamadım..xbox360 tercih etme sebebi sence sadece kopya oyun olabilir mi nasıl mantık bu ya..oyun bakımından daha üstün olmasaydı ps3 den bende gider ps3 alırdım xbox360 alıcağıma..başarı olayının değerlendirilmesi esnasında kopya oyun kriteri göz önüne alınmaz yani kopya oyun konsolu daha başarılı yapmaz sadece daha cazip hale getirir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 7 Mayıs 2007; 15:14:19 >
  • Cazibe dediğin olay almanın yarısı zaten...
    Geriye de oyun çeşitliliğ kalıyorsa 360 alınması normal. Oa birşey demiyorum. Bu arada Ps3 bence kırılamayacak. Özellikle Blue Ray oynatıcı gibi br oynatıcı ile Cell gibi sofistike bir teknoloji dururken içinde. Xbox 360 ı kırmak Xbo' ı kırmaktan daha kısa sürdü. Nedeni buydu. Blueray ve Cell olmaması içinde. Yani bilindik teknikler ile işin altından kalkabildikıranlar. ama 1 yıl kadar daha mükün değil bence Ps3 ün kırılması.
  • günümüzde kırılamayacak bir şey kalmadı ps3 de kırılcaktır..zaten xboxda korsan oyun oynatabiliyoruz ama hala bir chip mevcut değil tam kırılmış sayılmaz zaten oda sadece dvdrom ile alakalı kopya oyun oynayabilmek..keşke ülkemizde de insaların gelir düzeyi normal boyutlarda olsaydı da bizde korsan oyuna mecbur kalmasaydık..
  • Yıldız Gemisi senin teknik konulardaki yetersizliğin sana cevap vermemi engelliyor.Ne söylesem boşa gidecek diye düşünüyorum.Cell ve bluray yüzünden kırılamadı mantığı nasıl bir mantık ve sen bunu nasıl bu kadar bilgiliymiş gibi sunabiliyorsun anlamadım.O zaman şimdiye kadar sonynin çıkardığı nintendonun çıkardığı atıyorum MSin çıkardığı bütün konsollar dandik ve sony en sonunda ps3 ile ciddi iyi bir konsol yaptı öyle mi?
    Kaldı ki birkaç gün içinde ne oldugunun haberini alırsın o zaman nasıl bir dayanak bulacaksın merak ediyorum.Yaş kaç bu arada?
  • TR de benim gibi orjinal oyun kullanan bir çok kişi var lütfen yorumlarını yaparken daha dikkatli ol akılsız vb gibi şeyler kullanma.kaldi ki siz 3 kırmızı görünce tamir ettiriyorsunuz bizse garanti kapsamında olduğu için cihazı gönderip yepyeni cihazla değiştiriyoruz.oyunları da 2. el ya da ebayden aldın mı sorun yok zaten

quote:

Orjinalden alıntı: Xcalybur

quote:

Orjinalden alıntı: power512

mesela bilmeyen bi adama sorsanız orjinal cd,dvd ye verilen parayı enayilik olarak görür, çünkü o sadece üründe medyanın para ettiğini sanır ve derki olm kerizmisiniz size 50 kuruşluk cd yi 50 ytl ye satıyolar, ama bilinçli bi kullanıcı o medyaya yazılan bilgilerin gökten zembille inmediğini, bunun için birsürü insanın çalıştığını bilir

Turkiye gibi gelismekte olan ulkelerde yasayip, orjinal Xbox 360 oyunu alanlarin cok akilli olduklarini dusunmuyorum acikcasi. Ustelik Microsoft'un ve oyun firmalarinin Turkiyeden hic bir para beklentisi yokken. Kaldi ki, kar marjlarinin da cok yuksek oldugunu dusunuyorum. Kar marjlari bu kadar yuksek oldugu muddetce korsanin onune gecemezsiniz. Illegal kullanimi desteklemek istemezdim, gercekler bu kadar aci olmasaydi

Ayrica, bu korsan olayindan simdilik Microsoft'un sikayetci olacagini hic sanmiyorum. Live'a da ban gelmeyecektir. Aksi takdirde, kullanicilar direk PS3'e kacicaktir.

• quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Yıldız Gemisi senin teknik konulardaki yetersizliğin sana cevap vermemi engelliyor.Ne söylesem boşa gidecek diye düşünüyorum.Cell ve bluray yüzünden kırılamadı mantığı nasıl bir mantık ve sen bunu nasıl bu kadar bilgiliymiş gibi sunabiliyorsun anlamadım.O zaman şimdiye kadar sonynin çıkardığı nintendonun çıkardığı atıyorum MSin çıkardığı bütün konsollar dandik ve sony en sonunda ps3 ile ciddi iyi bir konsol yaptı öyle mi?
    Kaldı ki birkaç gün içinde ne oldugunun haberini alırsın o zaman nasıl bir dayanak bulacaksın merak ediyorum.Yaş kaç bu arada?

Al işte. Ondan sonra neden banlanıyorsun diyorlar...
    Gel de çıldırma şimdi... İnat değil mi, birşey yazmıyorum...
    Çatla patla...
  • Beyler N'ldu Update Çıktımı?
  • Senin işin gücün yok mu da paso fake alıp buralarda bilgisizliğini konuşturuyorsun,fanboy?
  • bahar updatesi çiktimi güncelliyen arkadaslari bekliyoruz buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallsjg. S.V.

Senin işin gücün yok mu da paso fake alıp buralarda bilgisizliğini konuşturuyorsun,fanboy?

Al işte bir tane daha! Senin gibiler yüzünden buradayım. Şu yazdığın mesaja bak. Seni tanımam etmem, kimsin, nesin ardeşim!? Tahrik etme durduk yerde beni. Bu sefer sökmeyecek...
  • @yıldız gemisi,

senin xbox 360 ın varmı? Öyle sanıyorum ki hayır, peki öyleyse bu konuda işin ne arkadaşım? Neden ona buna cevap yazıyorsun? Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Burada bahar update i ile ilgili ciddi duyumlar alındığından bu yönde bilgi paylaşmak istiyoruz, senin gibi tipler yüzünden konu amacından çıkıyor, git ps topiclerine yada başka yerlere yazı yaz, benim mesajımada alıntı yapıp beni daha fazla sinirlendirme, mümkünse yazıyı oku ve yazdığın mesajlarla daha faydalı olacağın konulara git
  • Uptade çıkmadı galiba.
  • Burası tartışma forumu diye biliyorum. Yoksa haber verilir, herkes bakar giderdi. Buraya yazmak benim de hakkım herkes kadar. Kötü birşey yazmadım ki, ama gel gör ki şu adamın dediği şeye bak yukarıda...Önyargılı davranmamalı insanlara...
    Neden bu kadar batıyorum? Ben herkese senin gibiler diyorum, herkes bana senin gibi bilgisiz tipler diyor. Hayatta en sevmediğim şey yapmadığım şeyin bana yapılması. Şuanda bunu yapıyor inatla bazı ömrümde görmediğim, tanımadığım insanlar...
    Neden!?
  • arkadaşlar provakatörlerin etkisinde kalmayalım.bahar update noldu ondan haberin
  • hala çıkmadı beklemedeyiz..
  • boşuna beklemeyin yarın çıkacakmış xbox forumlarında bi konu açılmış onda gördüm
  • bu gece aktif olurmu update...........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.