yatay geçiş koşullarına bak gitmek istediğin okulların okula giriş puanı ve ortalama önemli bildiğim kadarıyla her okulun farklı
Ne zaman açıklanır bilgin var mı peki yatay geçiş koşulları bu senenin ilk dönem için
quote:
Orijinalden alıntı: Deha57
quote:
Orijinalden alıntı: salvoni
quote:
Konu yukarı
yatay geçiş koşullarına bak gitmek istediğin okulların okula giriş puanı ve ortalama önemli bildiğim kadarıyla her okulun farklı
Ne zaman açıklanır bilgin var mı peki yatay geçiş koşulları bu senenin ilk dönem için
okulların sitesinde yazıyor başvuru tarihleri koşullar gerekli olan belgeler
ilk dönem benim bildiğim yatay geçiş olmaz.3. ve 5. dönemlerde olur. Ki birde şöyle bir şey var fakülteler arası yatay geçiş sadece 3.dönem oluyor diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: beyazdalga
ilk dönem benim bildiğim yatay geçiş olmaz.3. ve 5. dönemlerde olur. Ki birde şöyle bir şey var fakülteler arası yatay geçiş sadece 3.dönem oluyor diye biliyorum.
İnternette geçiş örnekleri duyunca olduğunu gördüm bnde ilk dönem geçişin ama bazı üniversiterler
quote:
quote:
İnternette geçiş örnekleri duyunca olduğunu gördüm bnde ilk dönem geçişin ama bazı üniversiterler
en iyisi yatay geçiş yapmak istediğin yere sor sen bunu.
quote:
quote:
quote:
en iyisi yatay geçiş yapmak istediğin yere sor sen bunu.
tm tşkler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme