Şimdi Ara

BAHÇE KATI DAİREDE KEDİ PROBLEMİ( YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27000 hz ses kaydı gerekiyor mp3 olarak netten bulamadım , bulabilen pm atarsa sevinirim

Bir sitede bahçe katı dairede oturuyorum , bahçem tam köşede olduğu için yan dairedeki kadının beslediği bütün kediler benim önümdeki bahçede yaşıyorlar...Site yönetimi belediyeye haber verdi ancak belediye kedileri toplamıyormuş , yandaki kadın manyak sürekli kediler evin içinden çıkıyor ama tamamen yaşam alanları benim bahçem...Bir çare bulamadım ne yapılması gerekir...kedileri engellemek için çamaşır suyu çeşitli kedi uzaklaştırıcı maddeler denedim son çarem ZEHİR ama bunu da yapmak istemiyorum

mantıklı cevaplar verilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 6 Aralık 2014; 16:05:06 >

• Sat diskavri al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAT diskavri al

• kasaptan az biraz ciğer al sonra ciğeri zehirleyip onlara bir ziyafet çek, %96,6 başarı oranı vardır

iyi forumlar
  • Kardeşim kedilerin neyi batıyor dursun orda işte.Sana ne zararı var ?

• AYNEN KEDİLER ORDA DURSUN NE ZARARLARI VAR? UNUTMAYALIM Kİ BİZ BU TOPRAKLARA BİNALAR DİKMEDEN ÖNCE HAYVANLAR BURALARDA YAŞIYORDU, YANİ YAŞAM ALANLARINI İŞGAL EDEN BİZLERİZ. DEMİYORUM Kİ APARTMANI YIKALIM ORASI KEDİLERİN EVİ OLSUN, ANCAK ORADA BULUNMALARININ DA BİR ZARARI YOK. ORDA YAŞAMAYACAKLAR BURDA YAŞAMAYACAKLAR NERDE YAŞASINLAR? ONDAN SONRA ARABA MOTORLARINDAN ÖLÜLERİ ÇIKIYOR HAYVANLARIN SOĞUK KIŞ GÜNLERİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 6 Aralık 2014; 15:46:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

AYNEN KEDİLER ORDA DURSUN NE ZARARLARI VAR? UNUTMAYALIM Kİ BİZ BU TOPRAKLARA BİNALAR DİKMEDEN ÖNCE HAYVANLAR BURALARDA YAŞIYORDU, YANİ YAŞAM ALANLARINI İŞGAL EDEN BİZLERİZ. DEMİYORUM Kİ APARTMANI YIKALIM ORASI KEDİLERİN EVİ OLSUN, ANCAK ORADA BULUNMALARININ DA BİR ZARARI YOK. ORDA YAŞAMAYACAKLAR BURDA YAŞAMAYACAKLAR NERDE YAŞASINLAR? ONDAN SONRA ARABA MOTORLARINDAN ÖLÜLERİ ÇIKIYOR HAYVANLARIN SOĞUK KIŞ GÜNLERİ...

Çok güzel anlattın kardeşim helal olsun...

• Kedinin vebali büyük hocam öldürürsen direk cehenneme gidersin hadisler var.Kedini sahibiyle konuşup beraber çözüm bulmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelkill

kasaptan az biraz ciğer al sonra ciğeri zehirleyip onlara bir ziyafet çek, %96,6 başarı oranı vardır

iyi forumlar

İnşallah annen babanda aynısını sana yapar.insan dışı varlık.

• 2 kov, 3 kov; kedi gelmez zaten bir daha.
  • valla kovmakla ıslatmakla olacak iş değil şu dazer 2 yi bir denemek istiyorum zehirlemek tabii ki olmaz ama bahçe pislik ve sinek içerisinde resmen bakteriler ürüyor artık o derece...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.