Şimdi Ara

bahçe ve ev kullanımı için hidrofor seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evim de 150 m2 bir bahçem var birkaç bölgeli olduğu için normal şebeke basıncı ile otomatik sulama çalışıyor, sulama sistemi bakımından sorunum yok. Şebeke suyu kesildiğinde ev ve sulama sistemi için çalışabilecek bir hidrofor almak istedim.

paket hidroforlar var; bunlardan deposu (hidroforu) altta olanları harici su deposunun yükseltimemesi durumunda deponun pompa altında kalan bir kısım suyu kullanamayacağımı belirttiler. Hidrofor kısmı yukarıda olanları tercih edeceğim. Fakat bir de hidromat adında elektronik hidrofor olduğunu gördüm. bunlara koku da yapmaz gibi bir avantajı olduğunu söylüyorlar, dejavantajı nedir bilmiyorum.

Pompalara gelince birçok çeşit pompa var; genel olarak jet pompaları öneriyorlar veya çok kademeli fanlı pompalar var, bunu güç, basınç vb dışında tip olarak neye göre seçmeleyim bilemedim

zemin+ 2 kat dan oluşan ebahçeli evim için 1000/2000 lt su depolu bir hidrodor sistemi kurmak istiyorum. Bu konuyu araştırırken yukarıda belirttiğim bayağı seçenek olduğunu gördüm, biraz kafam karıştı yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboano -- 19 Kasım 2015; 10:57:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.