< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webliner -- 12 Aralık 2018; 13:4:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webliner -- 12 Aralık 2018; 13:4:17 > |
Bahçeli reyis akit yazarları gibi konuşuyor. Allah kimseyi makam mevki uğruna bu duruma düşürmesin.
|
yani diyor ki; zamlara isyan etmeyin ki akp iktidar da kalsın.
yani diyor ki; vergilere laf etmeyin ki bol bol ejder meyveli içecek içilsin. yani diyor ki; sakın iktidarı eleştirmeyin ki biz de ağız tadı ile stepnelik yapalım. yani diyor ki; ben sahibimin sesiyim, o ne derse ona itaat ediyorum. hayır her şeyi geçtim. sarı yeleklilerin muhatabı olan siyasi lider, çıkıp özür diliyor, hata ettik, halkı göz ardı ettik diyor. bunlar ise bunu diyor. not: tayyip'in geziyi kaşıması sonuç vermeyince, yedeği devreye girdi. ekonomi rezalet, sayıştay'a göre yolsuzluk diz boyu. hali ile mağduriyet lazım birilerine ama çıkmıyor. merak etmeyin aslanlar. geziciler değil sokağa, kapı önüne bile çıkmaz. şu an isyan eden gezici tayfası değil, çomar tayfasıdır ki işin en ironik kısmı da bu olsa gerek. ekleme: bugün bir iş için icra dairesine gittim. tablo korkunç idi. ayak üstü sordum, nedir durum diye, adam ben çalıştığım süre boyunca bu kadar dosya görmedim dedi. evet, mağduriyet lazım birilerine!!. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41635B9FE -- 12 Aralık 2018; 18:7:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 10:34:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 12 Aralık 2018; 14:5:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 12 Aralık 2018; 14:7:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|