merhaba arkadaşlar benim bahçemde beslediğim 3 tane kedim var yaklaşık 1,5 yıldır benimleler ilk doğduklarından beri,ama yakın zamanda şuan oturdugumuz evden taşınıcaz ve ben onları arkamda bırakmak istemiyorum evde bir tane kedim olduğu için daha fazlasını yanımada alamıyorum,benimle büyüdükleri için dışarda yemek arama gibi sorunları olmadı her öğün mamaları hazırdı şimdi ben gidince onlara mama vericek kimse olmayacak sahiplendirmeye çalışıyorum ama henüz kimse çıkmadı,başka çözü önerisi olan arkadaşların yardımını istiyorum,ya da istanbul içinde onları teslim edebiliceğim barınak vs bilenler varsa yazabilirlermi. şimdiden teşekkürler.
Antalya Hayvan Barınağı biga-hayvan-barinagi Adres: Antalya büyükşehir bld. Kepezaltı/Antalya Telefon: 0 242 332 5318
İstanbul/Avcılar Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezi barinak-tesisleri-kopek Adres: E-5 yolu üzeri, Avcılar Telefon: –
İstanbul/Bahçelievler Tedavi, Kısırlaştırma ve Müşahade Merkezi bolu-belediyesi-hayvan-barinagi Adres: Çobançeşme Mah. Sanayi Cad. Dış Ticaret Merkezi karşısı, Bahçelievler Telefon: 0 212 652 2615
İstanbul/Bağcılar Belediyesi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi yavru-kopek-barinak Adres: Mahmutbey Mah. İSTOÇ 11. kapı çıkısının yanı (TEM yolu üzeri) Telefon: 0 212 659 20 48
İstanbul/Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi kedi-hayvan-barinagi Adres: Ataköy 9.Kısım Dünya Ticaret Merkezi Arkası Telefon: 0 212 414 97 77
İstanbul/Beşiktaş Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi Köpek Satan Yerler Mustafa İzzet Efendi Sok, Ortaköy (Mediko1 sitesinin girişinde) Telefon: –
İstanbul/Beylikdüzü Belediyesi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi artvin-belediyesi-hayvan-barinagi Adres: Adnan Kahveci Mahallesi, Gölboyu Caddesi, Star Mutfak arkası No:1 Gürpınar Telefon: 0212 856 22 88
İstanbul/Beyoğlu Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi sincan-hayvan-barinagi Adres: Bademli Mevkii, Musevi Mezarlığı’nın içi. Telefon: 0 212 210 22 22
İstanbul/Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi izmir-tire-hayvan-barinagi Adres: Çakmaklı Köyü altı, Büyükçekmece Telefon: –
İstanbul/Esenler Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi kopek-barinaklari Adres: Çiftehavuzlar Mah. Sarıgöl Cad. No.12 Esenler Telefon: 0212 482 41 16
İstanbul/Esenyurt Belediyesi Yakuplu Rehabilitasyon Merkezi osmangazi-hayvan-barinagi Adres: Haramidere Carreffour Arkası, İstanbul Residence Yanı Telefon: –
İstanbul/Gaziosmanpaşa Belediyesi Kücükköy Rehabilitasyon Merkezi etimesgut-hayvan-barinagi Adres: Karayolları Mah. 568. Sok. No.15 Gaziosmanpaşa (Küçükköy Endüstri Meslek Lisesi’nden 2 km. aşağıda) Telefon: 0 212 479 47 65
İstanbul/Güngören Belediyesi Hayvan Toplama ve Kısırlaştırma Merkezi hayvan-barinagi-kopek-sevgisi Adres: Gençosman Mah, Güngören Telefon: 0 212 462 26 40
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hasdal Rehabilitasyon Merkezi Kedi Bar?na?? Adres: E6 Kemerburgaz/Göktürk yolu üzeri, Kemerburgaz Telefon: 0 212 360 29 19
İstanbul/SHKD Doğal Yasam Alanı erkan-petekkaya-hayvan-barinagi Adres: E6 Kemerburgaz/Göktürk yolu üzeri, (Hasdal Rehabilitasyon Merkezi Yanı) Kemerburgaz Telefon: 0212 227 72 65
İstanbul/Küçükçekmece Rehabilitasyon Merkezi Köpek Bar?naklar? ?stanbul Adres: Sazlıdere baraj yolu üzeri, Kayabaşı Köyü, Küçükçekmece Telefon: –
İstanbul/Mimar Sinan Belediyesi Hayvan Barınağı AW000323 Adres: Total Benzin İstasyonu Arkası, Mimar Sinan Telefon: 0212 883 91 75
İstanbul/Sarıyer Belediyesi Kısırkaya Rehabilitasyon Merkezi hayvan-barinak-kulube Adres: Kısırkaya Köyü Çıkışı, Sarıyer Telefon: 0212 242 52 71
İstanbul/Silivri Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi bulancak-hayvan-barinagi Adres: Yirikçayırı Mevkii, Silivri Telefon: 0212 727 18 63
sizin için biraz araştırma yaptımda bu barınakları arayarak bilgi ala bilir siniz.