Şimdi Ara

BAHCESEHIR BILG. Vs YTU BILG. MUH.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ikisi arasinda kararsizim puanlari da asagi yukari ayni hangisini tavsiye edersiniz. Bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +

• Kesinlikle ytü

• Yukari

• Baska yorum yok mu beyler up

• Ytu

• |Neo| kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    BOUN MIS FAKULTE OLDU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YTÜ köklü bi üniversite olduğu için herkes YTÜ diye yapıştırmış ama bi imkanlarına,ders programına,yurt dışı anlaşmalarına ve mezun olunduğunda iş imkanlarına bakıldığında BAU her türlü YTÜ'den üstündür diye düşünüyorum.
    Türkiyede çalışmayı düşünüyorsan YTÜ ama uluslararası bakıldığında BAU derim.
  • Biraz da senin ne istediğine bağlı. Yurt dışı imkanları senin için çok önemlisi ise; tartışmasız BAU. Mühendislik açısından Bahçeşehir ile Yıldız kafa kafaya denilebilir ama senin de ne istediğin çok önemli.
  • ytü alır her türlü
  • Ytü %30 ingilizce eğitim veriyor. Bahçeşehir %100. Bunu da göz önünde bulunduralım. Fakat ytü'de verilen eğitimin daha kaliteli olduğu, bau'nun ticarete yönelik bir üniversite olduğu söyleniyor. Yorum var mı başka beyler up

• .

• Bende senin gibi ikisi arasinda kalmistim baya arasirdim baudaki ogrencilere de sordum onlar cok memnum degilmis hatta bana kesinlikle ytuye git dedi biz suan ytuyr gecmeye calisiyoruz ama gecemiyoruz dedi tabi ben onlarin yalancisiyim daha sonra gittim gezdim ytu daha guzel geldi bahcesehir de cok ogrenci var ve kampus kucuk ama yeri de super

• Rigsby kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ytü'yü öne yazacağım büyük ihtimalle.

• anomalous A kullanıcısına yanıt
    ytü teknoparkta birçok yazılım firması mevcut orada kendini geliştirme fırsatı bulabilirsin. Örneğin Ziraat bankasının arge binası ytü teknoparlta bi (arkadaşım orada çalışıyor şimdi 3,sınıfa geçecek) Ytü nün en büyük artısı bence kendini geliştirme imkanlarının fazla olması, okulda derste gördüklerini kullanabileceğin yerlerin olması önemli bir avantaj bundan dolayı olsa gerek piyasada Ytü mezunlarının kurduğu şirketlerde oldukça fazla mesela Casper firmasını 3 ytü bilgisayar öğrencisi kurmuş zamanında şimdi türkiyenin en büyük firmalarından biri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.