Bildirim
BAJAJ PULSAR 200NS Mİ SYM WOLF 250 Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bajaj. -
BAJAJ piyasaya heyacan kattı ama sym daha kalıplı geliyor bütçe meselesi sonuçta -
Bajaj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkes kendi malını övüyor . Sym alanlar yüksek süratlerde 120 ve üstü daha istikrarlı olduğunu sölüyolar .
etrafımda şimdilik bajajcı yok ama olmasını isterdim. -
SYM WOLF 250 tercihim. Çünkü Bajaja göre daha irice, 50 cc daha fazla, artçılı kullanımlara daha uygun. Bajaj tek kişi binecekseniz alın. Artçı ile binemezsiniz. Ayrıca Bajaj önden Ybr tarzı Commuter tarz motosikletlere benziyor. Ama SYM WOLF daha spor daha üst sınıf motosikletlere benziyor. -
Cumartesi günü antalya eski sanayide motorumun balatalarını değiştirmek için gittim içeride bir ton motor vardı. İçlerinde en dikkat çekici olan motorlar wolf ve pulsar dı.
Ustaya sen olsan hangisini alırdın diye sordum.
Adam bana bajajın daha hafif ve seri olduğunu ayrıca yakıt olarak daha verimli olduğunu söyledi.
Arada 50 cc var ama ikiside kafa kafaya gider dedi.
Ama şunu unutmamak lazım wolf yıllardır piyasada ve kendini kanıtlamış bir model. -
F/p olarak Bajaj pulsar 200ns
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I'm-uzi -- 3 Temmuz 2015; 11:35:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sym daha güzel duruyor estetik olarak.. -
bajaj 200NS sahibi olarak ben bajaji tercih ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X