Şimdi Ara

bakalım beğenecek misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vaktiyle ülkenin birinde cuma günleri cuma namazını kılmayan erkekleri yakalarlarsa, bu vatandaşları asıyorlarmış. asmadan önce de 3 dilek hakkı verilir hangi suretle olursa olsun isteklerin de yapılması gerekiyormuş.
    günlerden bir gün vezir ile padişahın karşısına bir adam çıkarmışlar. efendim biz bu adamı cuma günü namaz vakti dışarıda dolaşırken yakaladık huzurunuza çıkardık demişler.
    vezir padişaha da dönerek gerekeni yapıyorum yapalım der. padişah kafası ile gerekeni yap anlamında işaret verir. vezir adama dönerek isteklerini ve olmasını gerekeni anlatır.

adam tamam der ilk isteğim şu ; vezirin karısı ile 2 gece beraber olmak istiyorum der. vezir şaşırır ve padişaha döner. padişah da yapacak bir şey olmadığını olayın gerçekleşeceğini bildirir.

3 gün sonra adam tekrar huzura çıkar. isteği sorulur ; padişahın karısı ile 3 gece geçirmek istiyorum der. padişah sinirlenerek ayağa kalkar esip gürler. vezir nafile der padişahım kanun bu olması gerekeni yapalım. adam gerçekten de padişahın karısı ile 3 gece beraber olur. 4 gün sonra adam tekrar huzura çıkar.

vezir son isteğin ne der ? adama. adam da ;

bıyığını burar ilk önce veziri sonra da padişahı uzun uzun tepeden tırnağa süzer. pis pis de sırıtır. padişah da vezir de başına gelecekleri anlar.

vezir ; padişahım padişahım ben sanki bu arkadaşı namazdagördüm gibi ne dersiniz? der.

padişah da ; " len gerizekalı ne sanması bu adam benim yanımda saf tuttu lan der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wexcalibur -- 5 Mayıs 2012; 12:07:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.