Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık kardeş ,süper hazırlamışın
  • Ağlayasım geldi lan :(
  • mantar tabancası fena sarıyodu beni
  • Vay be duygulandım he
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: KomaNchi27

o bizim ev dizisi süperdi ya. jessie dayı falan adamlar hiçbir masraftan kaçınmazdı mükemmel yıllardı.

not: benimde canım cino çekti

kesinlikle en sevdiğim diziydi.. olsen kardeşler ne tatlıydı küçükken.. gerçi hâlâ tatlılarda..

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

onlar efsanedir. yiyip bitiriyorlardi beni

2. si yapma bunu yapma bu anılar canlandırlırmı bida

3. sü ışıklı ayakkabıyı unutmussun

• ''MEYBUZ'' unutulmaz
    ''BİLYALI ARABA'' hiç unutulmaz.

bide biz efes fıçı bira'nın kapagına macun doldurur onunla gazoz kapaklarını dizer oyun oynardık vay be:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 1 Kasım 2011; 20:46:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

3. sü ışıklı ayakkabıyı unutmussun

hemen ekliyorum ilk sayfaya..
  • özledim o günleri bea ...
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

hepsini hatırladım ama bu dizinin adını çıkaramadım oysa izlerdim hep o ışık kızın babasıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 1 Kasım 2011; 20:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

hepsini hatırladım ama bu dizinin adını çıkaramadım oysa izlerdim hep o ışık kızın babasıydı

kızın dizideki ismi evie' di.. (ivi diye söylüyorlardı trt deki dublajında) gerçek adı da Maureen Flannigan..

dizinin ismi, bu dünyanın dışından' dı.. babası uzaylıydı bu kızın. babasıyla o ışıklı küre ile iletişim kuruyordu.. bir de bu evie'vin müthiş bir gücü vardı.. işaret parmaklarını birbirine dokundurduğunda zamanı dondurabiliyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 1 Kasım 2011; 20:58:14 >

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Yap bakalım bunu Lego'dan yapabiliyor musun? K'Nex efsanedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 1 Kasım 2011; 20:59:04 >
  • elzemsin evet evet tamamen hatırladım teşekkürler

VOLTRAN

OTOYOL ŞÖVALYESİ

KAPTAN POWER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 1 Kasım 2011; 21:04:47 >

• Hemen hemen %90 nı aklımda yalnız o döenmden kalan taso vs gibi şeyler hala saklarım o paso serilerinin tüm hepsi mevcuttur hemde hepsinden en az 100er tane.. bu arada biraz hüzünlendirdin..
  • Misket oynamamıza mola verdiren Kara Şimşek...

Yaş oldu 37...
  • 95 dogumluyum benim bile hatirladiklarim var ve duygulandim siz buyuklerimi dusunemiyorum
  • O leblebi tozu yüzünden az boğulma tehlikesi geçirmedim
  • Bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Saklıyorum bunu.

eski yengen çaldı :D
  • Dinozorlar Dergisi

Dinozorlar, Jurassic Park'ın ekmeğini ziyadesiyle yedi.

Üç boyutlu gözlüğün kendisi ayrı, işlevi ayrı güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 1 Kasım 2011; 21:21:38 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.