Şimdi Ara

Bakan Çelik'i şok eden adam!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulucami’de düzenlenen tören sonrası karşısına çıkan seyyar tespih satıcısının küfürlü konuşmaları karşısında şoke oldu, ardından "Kim bu ya?" diye sordu. Adının Fezali Çelik olduğu öğrenilen kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulucami’de Bursa Müftülüğü tarafından Kuran-ı Kerim’i usulüne uygun okuma ve verimli din hizmeti sunmak üzere düzenlenen kursun ’Aşare, Takrib ve Tayyibe İcazet Merasimine’ katıldı. Cami çıkışında Bakan Çelik’in yanına gelen bir seyyar satıcı, "Başkanım bir şey diyebilir miyim?" diyerek, yaklaştı. Kendisinin ’Başkan geliyor, başkan geliyor, kaldırın diyorlar’ denilerek seyyar satış yaptığı yerden uzaklaştırıldığını söyleyen seyyar satıcı, "En son ben isyan ettim. Başkanın ananı s... dedim" diye konuştu.

Bakan Faruk Çelik de "Hangi başkan?" dedi ardından küfürlü konuşan işi için "Kim bu ya?" diye sordu. Seyyar satıcı, elindeki tespih iplerini yere vurarak isyanını sürdürürken Bakan Çelik’e şunları söyledi:

"Kendim özürlüyüm. Mürseller’den tanıyorum seni. Bıktım, isyan ettim. Evimi yıktılar. Kış kıyamet eşyalarımın üstüne yıktılar evimi. İp satıyorum ip. Banka kredi verdi bana. Seni Mürseller’den tanıyorum başkanım. P..’lik mi yapayım? Ne yapacağım başkanım. Ne olacak benim halim. İsyan ettim. Kendimi mi öldüreyim? Bunaldım. Allah rızası için bir şey yapın. Yardımcı ol. Aç duruyorum aç."

Adının Fezali Çelik olduğu ve seyyar tezgah açıp tespih sattığı öğrenilen bu kişi, polis memuru ve zabıtalar tarafından Bakan Çelik’in yanından uzaklaştırıldı. Fezali Çelik daha sonra ifadesinin alınması için polis merkezine götürdü.
    kaynak

Halkın tepesini arttırıyorlar.Sonrada kim bu adam dersiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemediDeme -- 10 Haziran 2012; 18:20:16 >

• Birisi de takla at görelim demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza almış mı?
  • Hayatında ilk defa mı küfür duymuş ee halkın neler yaşadığını bilmiyor tabi hayat onlara güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Ceza almış mı?

Verirler bir 10 yıl :)

Adamın evini yurdunuda yıkmıslar.Bari adama kalacak yer olur cezaevi

Sonrada çağ atladık derler.Nasıl bir çağ ise o.
  • Şimdi birşey yazardım ama 18 yaşımı bekliyorum .
  • Kaynak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • terbiyesiz adam. bu yaz sıcağında soğukta geber emi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Birisi de takla at görelim demişti.

Aynen :)
  • adam çöpcü olsaydı iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi demiş ağzına sağlık.
  • Emniyette bir güzel falakaya yatırmışlardır adamı
  • O adamı emniyette var ya....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Şimdi birşey yazardım ama 18 yaşımı bekliyorum .

???
  • quote:

Birisi de takla at görelim demişti.

Aynen.
  • kim bu ya ?

senin hayatını sömürdüğün adam.

bunun gibileri gebertecen, ama bizimkiler bakan yapıyor.
  • nerden bileyim aç oldugunu hadi bi takla atda göreyim dememiş
  • bunlar vatandaşın halinden ne anlar, kişi başı sermayeden girerler türbandan çıkarlar adam küfürde etse neden ediyorsun kardeşim derdin nedir diye soran birisi çıkmadıkça memleketin anası daha çok ağlar. O adam yarın bunalımdan kendisini öldürse kimin umrunda olacak? Başkanmış ne başkanı yahu benim cebime 1 kuruşmu koyuyorlar yoksa ekmeğimimi veriyorlar!
  •  Bakan Çelik'i şok eden adam!!!
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.