< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakan Uraloğlu, 85 milyonun kimlik bilgilerinin çalındığını onayladı (2. sayfa)
-
-
Her ihtimale karşı, gelen kargo kutularının üstündeki kimlik-adres bilgilerinin yer aldığı etiketi imha eden benim saflığım halis mi?
-
Bu nedir ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
🍌
Hocam kolonya dökün üstüne hemen siliniyor
malum partinin üyeleri yazsanıza yorum
Bu konuda uzmansınız sanırım Cimer e de yazın da tavsiyenizi dikkate alırlar belki
BTK daki çalışanların hiç bir iş yapmadığını söylemiştim , tekrar söylüyorum bir bina dolusu çalışan var ama hiç birisi işini yapmıyor... Denetim, denetim diye şikayet ediyoruz kurum işini yapmıyor , üst kurumlara şikayet ediyoruz, onlarda ilgilenmiyor, zincirleme olarak aynı maalesef...
-
Kurumlar puanlara göre eleman alırlarsa iş yapan olmaz, işi bilene vereceksiniz ki iş yapsınlar(tabi denetim,denetleyeyinde denetleyeceksin..)
-
Ülkede sorumlu kimse yok halk bütün sorumluluklarını tek kişiye verdi
Maalesef önleyememiş. Sen orda neden hala oturuyosun? Yüzün bile kızarmadı demi diğerleri gibi.
Sonra yazdık mı suçlu biziz
Kamu kurumlarında güvenlik diye bir şey yok. Biz Linux'a geçiyoruz dediler Windows XP duvar kağıdına Linux logosu koyup haber yaptılar. Belediyelerin sitelerine bakın, çağdisi hepsi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra kolonyaya yazık olur.
-
edevlette ele geçirilmiş
-
Hiç şaşırmadık. Zaten her gün başka birşey çalıyorlar memlekette 😅
İşi bilen adamları yolluyorlar işin egli olmayan eş ya da dost akraba yakını köylüsü ile olacağı bu bu kafaya ıle anca of a kadar gidersiniz kurum kurum değil ki ali babanın çiftliği kimin ne yaptığı belli degıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyelka -- 12 Eylül 2024; 15:14:30 >
Bir haltı da düzgün yapsanız zaten şaşırtırdınız. AKP bu ülkenin habis tümörüdür. Ağır bir kemoterapi olmadan ülke bunlardan temizlenemez.
Hala bir istifa bile yok. Bence buna sebep olan herkese prim verilmeli ekstra. İroni yapmıyorum. Madem rezil olmuyorlar bari tam vezir olsunlar..
-
Bilmediğimden soruyorum, ne zaman oldu bu olay. Okuyabilceğim bir haber var mıdır ?
Çok şakacısın ama yazdıklarım gayet net. dışarıdan bakıldığından durumumuz içler acısı, liyakatsiz kadrolara herkes kızar söver fakat lazım olan şey liyakatsiz olduğunuz halde size teklif edilen işi reddedecek insanların çok olmazı lazım.
Cimer'e şikayetle bir şeyin çözülmesini ummak özellikle de bahsini ettiğim mevzuya dair şeyleri çözmek için cimere yazın çözülür demek, görünüşe göre tam karşı karşıyız.
Hani Narin cinayetinden oy devşirmeye çalışıp siyaset yapan lazoğlu vardıya "benim itzsin adzalet hamile annenin karnındaki zsozuğu korumayla başlayy" diyordu ya utanmadan. (önceki soyadı müdafa)
Sizde yaşanan sıkıntıdan dem vurarak bir şeyler devşireceksiniz belli ki :))
Onun gıyabında size hatırlatalım okuyanlara vaziyet hatırlatması olur.
1-Antalya'da teleferik düştü adaleti o zaman hatırlatmadın emice.
2-Küçükçekmece'de ibb'nin açtığı kuyuya düşen 5 yaşındaki edanur çocuk boğuldu ula sen daha işini yapmisin
3-İzmir'de liyakatli elektrik şirketinin yüzünden yağmur'da iki kişi boğuldu onu okuyunca niye böyle cümleler kurmadın hemşo
4-Kontrolsüz köpek sorununda çocuklar ısırılıp parçalandı öldürüldü, ee onun için bir tek sözü oldu mu?
5-Anne karnındaki öldürenlerin adeta temsilcisi gibi olanlarla sarmaş dolaş oldun, kahvaltıya çağırdın, şiirlerini okudun, beraber kazandık demiştin yaaaa evet evet o zaman çocuk sevgin yoktu sanırım.
6-Beşiktaş'ta yanan gece kulübü olayında onlarca insan öldü niye o zaman adalet sözlerini duymadık, kimseden sizden hiçbirinizden ses çıkmamış bajganım amirim :))
Bu satırları memleketteki skandallardan oy devşirmek siyaset yapmak isteyenlere, işte siz busunuz hatırlatması baaabında ve de gömme dolap hatırası olması için yazıyorum, bu mevzularda uzmanımdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X