Türk Telekom ve Turkcell varlık fonu kontrolünde. Nasıl müdahale edemiyorlarmış?
Sayın bakan %51 le saçildiniz yetkimiz yok dediniz sitem değiştirelim dediniz millet verdi değiştirdiniz bunların yaptığı bir nevi stokçuluk 3 tane GSM operatörü var piyasa bunların elinde çiftçinin buğdayına fiyat biçiyorsanız asgari ücretliye fiyat biçiyorsanız bunlara da biçmek zorundasınız kanunlar ayet değil halkın yararına değiştirilebilir
100 de 100 zam var faturalara Asgari ücrete Yok bu nasıl bir Rekabet
Gözümün içine baka baka yalan söyle belki inanırım..
Sayın bakan Türkçesi biz korkuyoruz müdahale etmekten vatandaş yesin kazığı bize ne diyorsunuz tebrikler
TEFE-TÜFE :))), yahu serbest piyasa ise neden Musk'a lisans vermediniz.
İşinize geldiğinde hemen piyasa fiyatlarına müdahale ediyorsunuz işinize gelmeyince serbest piyasa diyorsunuz yazıklar olsun hepsine
Ağam bizimle eğlenir.
İşinize gelmedi değilmi. Resmen milleti soyuyorsunuz. Bizim müdahale yapamıyoruz. Bu ne güzel dünya. Gel keyfim gel.
Peşin almış anlaşılan.
Tefe tüfe oranına göre zam yapıyorlarsa çalışan ve emeklinin maaşını da bu operatörlerin yaptığı zam kadar yükseltsinler madem. Sıkıyor di mi vatandaşa fayda sağlamak...
Ev sahibine gelince müdahale ediyorsunuz ama. Büyük şirket olunca serbest piyasa oluyor çünkü hepinizi besliyorlar
öyle ya. onlar milleti sevecek. sizde seyredeceksiniz en iyi yaptığınız şey bu zaten. neden ben 1 GB. bile kullanmadığım. faturama 25 GB ödemeye zorlanıyorum. az kaldı çok az tersinden göreceksiniz. Filistin'e döneceksiniz Allah'ın izniyle . madem serbes piyasa karışmayın milletin ticaretine marketlerde isteyen istediği gibi satsın
Tefe Tüfe değil mi ? o zaman gerçek enflasyonu niye gizliyorsunuz iletişim şirketleri %200 fazlası zam uygulasin ttkom 24 ay tahaddutunu 15 aya dusurup %200 zam yapsın üstüne biz bakanlık olarak mudehalemiz olamaz diyin size sizlere bu millet bir daha oy verirse %1000 zamm yapsınlar herşeye ??
Sayın bakan faturaya değil hangi tarifeden hangi tarifeye geçmiş onada bakmak lazım demişsiniz. 2019 yılından bu yana aynı interneti kullanıyorum evimde. 60 liradan 500 TL ye çıktı şu anda hani tefe tüfe diyonuz biz karışamayız diyorsunuz ya Bi bakıverin o zaman 2019 dan bu yana asgari ücret 8 katı artmış mı acaba. Çünkü onu hesaplarken de tefe tüfe diyonuz ya hani. O zaman sonuç ya siz maaşı hesaplarken bizi sahte tefe tüfe rakamları ile kandırıyorsunuz. Yada bu telekomünikasyon şirketleri kandırıyor siz bakanlık olarak usülsüzlüğe bile karışamayız diyorsunuz. Ama ben şunu iyi biliyorum her türlü o kurumun başında siz var iseniz suçlu sizsiniz.
3 tane firma var o zaman bırakın istedikleri gibi at koştursunlar
Sizede bu şekilde bı açıklama yakışırdı işinize geldimi Avrupa'yı örnnek alırsınız işinize gelmedimi serbest piyasa asgari ücrete yılda 1 enflasyon oranı zam asgari ücretli 1 yıl cepten yesin diğer tüketici ürünlerine yılın her günü zam yapabilme serbest piyasa böyle bakanlığı herkes yapar
Canının istediğini bi gecede içeri atıp çıkar. Vatandaşın yararına bişey yapılacağı zaman “yetkimiz yok.”
Hülologghhh :D
Zaten yetkiniz olsaydı bir tavuklu pilava 2023 yılında 420? ödemezdik, yetkiniz olsaydı mafya ortalıkta cirit atmazdı, yetkiniz olsaydı eti yurt dışından almak zorunda kalmazdık, yetkiniz olsaydı yeme içe fiyatları bu raddeye gelmezdi, yetkiniz olsaydı bu ülkede adalet olurdu. Madem yetkiniz yok siz niye varsınız orada???
Arkadaşlar anlamıyor musunuz? fatura ne kadar artarsa hazineye o kadar para giriyor. Devletin internet ve mobil hatlar aboneliği üzerinden tahsil ettiği vergiyi hangi kalemden alıyor. Soruyorum size? Artması onlarında işine geliyor. Çünkü kasa boş...... Çok
Özelleştir elden çıkar sonra yetkimiz yok de uyanmadan, yazıklar olsun