Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu internet ve cep telefonu faturaları hakkında konuştu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neyse ki bizim seçimlerde müdahale yetkimiz var, siz hiç üzülmeyin bakanım.

• Buna net bir şekilde müdahale edilebilir. Fiyata karışmazsın ama altyapı yatırımına karışabilirsin. Şirket yıllık belirli bir miktarda kar ettiyse o kardan yüzdelik arge ve altyapı yatırımı yapmayı zorunlu tutarsın. Zaten vergi almıyorsun, bu yatırımı da vergiden düşersin vatandaş olarak en azından bu fiyatlara değecek hizmet alırız.

• Discordu anında engellemeyi biliyorsunuz lakin halkı inim inim inlediği aylık 300 400 500tl lik cep telefonu paketlerine müdahale edemiyorsunuz? Asgari ücretin 17.000 tl olduğu ülkede sadece cep telefonu paketi aylık 400 500tl ortalama olması ne demek? Hiç mi müslüman değilsiniz siz?

• özelleştirme yaparken elinizden bişiler geliyodu özelleştirme yapmamak gibi insan vatanını seven bir insan ülkesinin iletişim ağını nası satar ya

• Allah neden bunların belasını vermiyor? Bu kadar beddua alıp herşeye devam etmeleri çok ilginç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 hafta önce Verdigi 15 mbps Upload Hizimida Yarisini Alip Dilenciye sadaka verir Gibi 8 mbps Verdiler bana 3 Haftadir Bununla Uğraşıyorum Mahkemeye Kadar gittim. Alt yapi Calisanlarindan Tut En Ust makama Kadar Hepsi Problemli İnsanlarada Faiş Fiyat Uzerinden İtelemeleride Cabasi Dolayli Yoldan Kaziklama Yöntemi Uyguluyorlar 0 Hizmetle

• Arkadaşlar bunu protesto edebilirsiniz kapat internet kullanmayı oldu bitti nerde wifi orda işini gör bak nasi fiyat düşüyor. Birşeye rağbet çoksa onun fiyatı abartilir bizim ülkemizde böyle neden çünkü hırsız çok onların Çebi önce dolacakki sen şekerini yicen.

• Ne dedi ne dedi
    müdahale yetkimiz yok mu dedi ?
    devlet yetkilisi mi bunu söylüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.