Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu internet ve cep telefonu faturaları hakkında konuştu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serbest piyasayi "diyelim ki bir limonataci actin ve rakiplerin de var.." diye devam eden çakal internet agabeylerinden ogrenen gencolar tepki verecek ama akp neoliberal siyasal islamci bir partidir, mevkisi mudahaleci gibi gorunse de batının kar kureme aracidir. Kar'ın ne oldugunu anlatmama gerek yok. Doldurun icini akliniza ne gelirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Burada bizim düzenleyici yetkimiz yok.

Buna kargalar bile güler.

• Serbest piyasa arkadaşlar :)

• Ülkede ki birçok uygulamayı / olayı / vakayı görünce kafayı yememek elde değil... Her zaman bir şekilde kılıfına uyduruluyor. Lanet olsun böyle düzene.

• Ağaçkakan TVyoutube
    Batman'lı Gençten Komik Röportaj┃Ağaçkakan Röportaj
    https://www.youtube.com/watch?si=g0uYLSjSeYjORhkO&v=Nsjfz1-tIec&feature=youtu.be

Kısa ve net...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 10 Ekim 2024; 9:21:41 >

• Bakmak lazımsa bakın abi. Hep yuvarlak ifadeler. “… diye tespitiniz var.” ifadesi de zaten kesinlik içermeyen, ortaya yuvarlanmış bir cümle işte.

• Millet bunların zerre umurunda değil. Her şeye bahaneleri var.Her kötü durumun sebebi Dış güçler, Cehape,çapulcular vs liste uzayıp gider. Yozgat'ın bir ilçesinde 8 Mbps ye kadar hızı olan paket 549 TL. Başka söze gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yav arkadaş bunasıl devlet adamlığı anlamadım utanmadan yetkim yok diyiyor abi bu vasıfsız kabiliyet siz leri kim ve kimler getiryor bu makamlara ona bakmak lazım bunlar resmen halk düşmanı

• Ne serbest piyasası arkadaş açık arttırma var ülkede. operatörler gb başına açık arttırmaya girmiş. turkcell 500 diyor vodafon 600 diyor evet yok mu arttıran... madem bu firmalar anlaşıp bizi soyabiliyor bizde topyekün abonelik iptalleri ile karşılık verip akıllarını başlarına getirmemiz lazım. Net gsm aboneliği başlattım. hala eksikleri var ama bana ne! en azından fiyat konusunda vicdanlılar şimdilik

• O zaman memur ve emekli maaşları bu enflasyon fiyatlarının dışında tutuluyor

Sizin anlattığınıza kargalar bile güler

Bu şirketlerin başında birer AKP'li pardayı götürüyor

Ceremesini halk çekiyor

• O zaman devlet rekabet olsun diye o sektörün içine girer ghsm kurar zaten kendisi en büyük müsteri o zaman bak nasıl işler deyisiyor

• Yemin ediyorum bunların yatacak yerleri yok işlerine gelince önlemi aldık diyor iş yerine gelmeyince serbest piyasa müdahale edemeyiz diyor yani diyor ki sizi becerselerde biz ancak izleriz

• Sayın bakan laf ebeliği yapıyor.gecen yıl 140tl.aylik İnternet ücretini.bu yıl İnternet kullanımında bir miktar düşürüp 310tl.teklif ediyorlar. Bir yıllık artış %250 civarında hangi calisaniniza ve emeklinize bu oranda zam yaptınız Sayın bakan.

• İşleri güçleri yalan dolan işlerine geldimmi herşeye müdahale ediyorlar

• Btk Türk Telekom ve Turkcell akp nın arka bahçesi Gazeteler boy boy yazdı tekelleşmişler Elon Mask ın uydu internetini bile Türkiye pazarına sokmadılar sen ne anlatıyorsun. Tabiki ben karışamam onlara serbest ticaret diyecek onlara sesini çıkardığı an akp bunu görevden alır pasta büyük kaç milyon abone var. Bir paketi 1 aydan 26 güne düşürmüşler. Vurgun büyük en dandik paket 500 TL hesapla kaç milyon abone var bunlara bant genişliğini verende Türk Telekom yani Türkiye'de benden başka internet sağlayıcısı olamaz müsade etmem diyor seve seve benden internet alacaksınız istediğim fiyatı vururum iktidar arkamda diyor bak bakan ne diyor ben onlara dokunamam.

• Bir konuda da yaralı paramağa işeseniz.Vatandaşın hayrına bir icraatta bulunsanız

• Simit zammı na bile müdahale eden hükümet bakanlık

internetin telefonun serbest pirasaya göre sekillendirini söylüyor....

• Biri börfirking açılışı yapar biri üçünbirinin devlet yönetiminde üç firma varken serbest piyasa der. Bantları açın beşon firma olsun biri de devletin ozaman görelim serbest piyasayı.

• Naletolsun size eskiden herşeye müdahale ediyordu devlet uzatmanın gereği yok biz anca millete ceza keseriz para alanların aldığı para bizim işimize gelir demiyonuzda müdahale edemiyoz deyin çünkü nekadar yüksek si.... lirsek okadar vergi alıyonuz ondan sesiniz çıkmıyor hakkım haram olsun idare yada müdahale edemiyorsanız edecek geçsin başa sizin bi yetkiniz yoksa borakın şu koltuk sevdasınıda yapabilen yapsın ben akp karşıtı yada yandaşı deyilim ama millete zulm çektiren babamsa babamında belasını versin Allah yeter artık başımıza ümmet aç diye ağlayan h.z. Ömer gibi insan olmadıkça bunları çekmek müstahak bukadar milletin hakkını nasıl ödersiniz acaba çok merak ediyorum Rabbim nasıl olsa huzurda size sorarken bizde duyacaz neyapacanız nasıl çaldım diyeceniz...

• Bakandan bu açıklamayı beklemezdim. Ozaman ev sahiplerine yüzde 25 zam sınır getirilince enflasyon neden görmezden gelindi. Bukadar haksızlığa pes doğrusu. Amme hizmeti yapan her kuruma devlet müdahale edebilir. Mesela fırıncı amme hizmeti yapar ve o serbest piyasa deyip ekmeği 50 TL yapamaz. Günümüzde de internet ekmek gibi olmuştur. Bugün bütün kamu kuruluşlarına müracaatlar ya internetten yada telefondan yapılabiliyor. Nasıl bir düşünce tarzı ben anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.