Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu internet ve cep telefonu faturaları hakkında konuştu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamların hayatları palavra oğlum sizniye ordasınız vatandaş için bir halt yapamıyacaksanız defolun gidin yakında aldığımız nefestende para vergi alırsınız sizin tuzunuz kuru ağaya herşey beleş aslında bu ülkede sizin gibi insanlara verilen paraya yazık o ülke senin bu ülke benim geziyorlar göya problemleri çözüyorlar meclis açılıyor bibirlerini yerler saçma kanunlar çıkar millete nasıl vergiler giydirsek diye pilanlar yapılır enflasyon düşüyormuş falan filan anca kendiniz inanırsınız milyonlarca kadın çocuk katlediliyor katil eli kolunu sallayarak geziyor bunu çözümü çok basit idam kararı çıkacak

• Sayın bakan resmen halk la dalga geçmiş ,bugün internet tarifelerini Türk telekom belirliyor genel dağıtıcı tır, Türk Telekom %60 hissesi varlık fonuna aittir dolayısı ile varlık fonunundur varlık fonu da muhterem sayın Erdoğan’a bağlıdır, şimdi bakan da biliyor bu işe karıştığında başına ne geleceğini, o yüzden böyle saçma alaycı konuşmasını çok görmeyin, bugün batmış bir ülke var sayelerinde bu önümüzde 4 yıl var seçime ne kadar vurgun yapsalar kar onlarda biliyor bu onların son seçimi bu millet sizi sandığa gömecek bundan emin olabilirsiniz .

• 500 mbps :

2022 ekim 235tl/18,61 dolar kuru=12,63 dolar eder
    2024 eylül dolar kuru 34,19 x 12,63 (2022 ekimde alınan hizmetin dolar karşılığı)= 432tl olması gerekir

hadi dolar kuru dizginleniyor deniliyor
    2024 eylül hizmet bedeli 730tl/ eski ücret 235tl= 3,11 artış.
    oysa enflasyon yaklaşık 2,43 artmış yani 2,43x235 =572 tl eder /34,19=16,73 dolar eder
    ya da 730tl/34,19 dolar kuru= 21,36dolar

diyelim ki dolar enflasyon oranında arttı ve 18,61 dolar kuru x 2,43 enflasyon= 45,23tl eder 730/45,23=16,14 dolar eder / 12,63 dolara=%27,8 eder ki minimum artışta bile artık fahişi geçtik

nereden nasıl ne şekilde hesaplarsan hesapla bu serbest piyasayla
    a çık la na maz...

• ayzer01 kullanıcısına yanıt

Serbest piyasa demek istediğim fiyata satarım demek değildir zaten.

İnsanlar bunu anlayamadılar bir türlü.

• Nasıl tefe tüfe be? FAutram 97 lira 310 istiyor? Tefe Tüfe %300 mü?

• bu akp denen partiden vatandaşın hayrına bir tavır bekleyeceğinize, sayısal loto oynayın 6 tutmasını bekleyin daha iyi. adamlar halkın değil, zenginin patronun yanında.

• Ev sahibi kiracı ve kira fiyatlari konusunda serbest piyasa dinlenilmedi ama

• Bizler bunu hak ettik sandık başına giderken duygularımızla değil aklımızla oy kullanmalıyız 600 tane insan kral gibi yaşıyor millet sürünüyor

• Vatandaş olarak utanıyorum.

Stokçulara savaş açtığımızda serbest piyasa yok muydu.

Artık bir karar vermemiz gerek.

Sözümüz geçene faiş fiyat demek yönetmek değil.

Yanlış anlaşılmasın sıradan bir vatandaşım ve faiz fiyatın her türlüsüne karşıyım.

Bizi buna mecbur bırakanlar utansın.

Eminim bir sonraki seçimde benim gibi düşünenler bunları hatırlayacak.

• Böyle saçma işlere mecbur bırakılıyoruz.Ben ne kadar İnt.harcamışım,ne kadar telefon görüşmesi yapmışım o na göre fatura gelir,bunun birim fiyatlarını da devlet belirler.Zaten asıl sorun bu paket düzeninde...

• Vay be serbest piyasaymış %25 konut kira zammına neden karıştınız?

• Tercih sonuç ilişkisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma bir şey olabilir mi?Ben ne kadar İnternet harcamışım,ne kadar telefon konuşması yapmışım faturama o gelmesi lazım.Bunun birim fiyatını da devlet belirlemesi gerekir.Zaten asıl sorun paket adı altında yapılan soygunda...

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt
    Telekom ve Turkcell bunların zaten, tüm yönetim kurulları kartal iha mezunu dolu.

• Bakan Uraloğlu internet ve cep telefonu faturaları hakkında konuştu
  • Hadi buna inanalım. Kira artisindan ekmege kadar mudahale edip bunlara kurumlarin mudahale edememesini yedik diyelim. Peki bu astronomik giyatlara karsın ilkçağ iletisim kalitesi, şehir merkezinde dahi çekmesi, basit bir dosyayi indirmek bir app indirmek bile dklar surmesini gun icinde surekli baglanti kesilmesini etik mi buluyor ve buna da mi mudahale edemediginizi mi soyluyorsunuz? Onu da yapamiyorsaniz neden boyle bir bakanlik var kapatin boşa paramiz gitmesin.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

oraya da el attılar, uzun yıllardır hile hurda dönüyor. para getiren her alana el attılar.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

aynen öyle. bi milli piyango umudumuz vardı. onu da tüpçü aracılığıyla mahfettiler. allah hepsinin belasını versin.Bakan Uraloğlu internet ve cep telefonu faturaları hakkında konuştu 

• Serbest piyasa ile ilgili şu cümleleri kuran bakanın Discord hakkındaki açıklamasına da direkt inandım ben…

• Hepsi Yönetim kırulu üyeliği ile dünya kadar paraları ceplerine indiriyorlar vatandaşı düşünen yok akp zengin partısı zengine hizmet ediyor seçim gelecek bakalım ozaman akmı karamı göreceğiz benim hakkımı yiyenlerin Allah Tümünün belasını versin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.