Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu: “Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama istek 35 megabit' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
6.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep merak etmişimdir, Osmanlı zamanındaki bazı reayalar bu üstteki arkadaş gibi padişah şakşakçılığı yapar mıydı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Aralık 2024; 0:13:25 >
  • Sanırım bu bizim aklımızla dalga geçiyor? Yıllardır 8 MBit hız ile sürünüyorum. Gel sen evime 80 Mbit çektir ne alıyorsan benden 2 kat daha fazla parasını al...

• Boş boş yazıp, millete saçma sapan algı yaparak sonra bloklayıp kaçarak sıradan bir ak partizan olduğunu kanıtlamış oldu. Millete hakaret etmeyi bilgi vermek olduğunu sanıyor.

• GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

Yok mu bir gelişme? Anlamıyorum biz 30 sene öncesinde kurulan kablo tv altyapısıyla uydu kablolarından 100 mbit alırken. Yıllar önce gelen fiberden istersek daha hızlısını alırken siz nasıl oluyor da geride kalıyorsunuz?

Bizim evler 40 yıllık muhtemelen sizin orası yenidir nasıl oluyor? Bahsettiğiniz en az 10 sene öncesinin hızı.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Alt yapısı vile yoktu 400 M kablo aldım direklere bile kendimiz sıfır kablo çektirdik 4 yıl önce. Maalesef bu hususta ciddiyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsteğin 35mbit olması; asgari ücretli çalışana sefaleti hoş görmenizle doğru orantılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 26 Aralık 2024; 1:6:18 >
  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

Vay be. Altyapı çekmekten acizler. Tabi eleman parası, kablo parası vermek zor geliyor. Alışmışlar oturdukları yerden para toplamaya masraf edip hizmet getirmek istemezler.

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Ne ciddiye alıyorsun bunları anlamıyorum. Forumda ceza alan trol hesapların yan hesabıdır. Bunlarda hesap bitmez bir sürü var.

peki biz cahil olalım aynı şehirdeki arkadaşımın evindeki pc de oynadım(özellikler aynı) onda sorunsuz çalışıyor ki alt yapı aynı firma tabi onun interneti daha yüksek 50 100 mb arasında neyse olabilir kısacası ben sorunumu çözemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 26 Aralık 2024; 2:22:17 >
  • Mehmet clk midir nedir bir de profilinde abdulhamit tipsizi olan bir trol var bir de joven mi neydi onu bloklamıştım. Bu 3’ü anasayfanın iflah olmaz trolleridir. Ekonomik kriz derinleştikçe aktroller vitesi arttıracaklar çünkü ekmek aslanın ağzında. Bu trollerle angaje olup boşuna sinirlenmeyin. Bunlar kendilerine küfür edilmesinden zevk alan, fetiş yapan tipler. Boşuna ceza alırsınız. En temizi blok

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Açıklama bile yapacağım biri değil hocam 🤓

"Bu açıklamayı kim yazmışsa derhal işten el çektirilmesi defedilmesi lazım, bu metinleri okursanız insanlardan tepki görmemeniz imkansız.."

bakandan çok bakancılık 

• tayyipatlatan T kullanıcısına yanıt

Vah vah nasıl bir eziklikse ortaya koyduğum cümlelere cevap yerine sürekli hakaret görüyorum, beğeniye bak beri gel hemen sizin gibi daha ufak ve yüreksizler fikir yerine bir maşaya destek vermiş beğenmişler, demekki seviyeleri çok çok daha düşük yazık beeee, Eziklik derken sizin gibiler daha cümlelerime karşılık veremeyecek kadar gelişmemiş olduğunuz için sürekli hakaret ediyorsunuz, yaşadağı ülkenin dilini kullananamayan kapasitesi sadece hakarete yetenler birde ezik diyor... :))

evet patlatmışsın :) kime ne masal anlatıyorsun :) siz ve destekçileriniz yukarıdaki yaşananlardaki gibisiniz. şimdi tekrar düşün pardon olmuyodu dimi kusura bakma acımıştır. :))))))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 26 Aralık 2024; 6:47:29 >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt

Yahu siz şakamısınız ne yazdığını okumuyorsunuz? neyi itiraf ettiğinizin farkında mısınız? siz bu konulara bodoslama gireceğinize sistemin işleyişini anlamak için zahmet edip bilgi edinin. kolay lokma yok.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Al işte bir kendini bilmez daha, savunduğumuz şeyler belli, laf yapıştırdığımız yorumlama kafası da belli, siz ne yiyip ne içiyorsanız bırakıp sağlıklı şeyler tüketin, birde küfrettiriyor diyorsun iflah olmazsınız, yaşadığı ülkenin dilini dahi öğrenemeyecek insanlardan bilgi edinip öyle konuşmasını istemek abartılı bir istek siz de haksız sayılmazsınız aslında.

Sizin gibiler her habere ancak hakaret eder ve size yapılan yoruma da sadece hakaret edebilecek türden karakterlersiniz, o kadar yazdım biriside yazdıklarımıza düzgün cevap versin diye, ya tehdit ya hakaret yada başka bir saçmalık, cahilliğine yediremeyip gidip yeni hesap üzerinden küfür edeniniz de var, o kadar cesareti olmayıp onun hakaret yorumuna beğen atanınız da var, var oğlu var. :))) ne yazsam çaresizsiniz tek cevabınız hakaret :)))

• Avrupa daha 2000 yıllar gelmeden kıtalar arası fiber çekme yarısına giderken biz 2025 yılına girmenin eşiğinde bu doymak nedir bilmez h*rsızların eline bakıyoruz

• Hükümetin her zerresi insan aklıyla dalga geçiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.