|
Bildirim
Asgari ücreti 45 bin yapacaktık ama halk 22 istedi 🤓
|
Dalga mı geçiyor.
|
Pahalılıktan olabilir mi?
|
Aynı fiyata 35mbit ve 80mbit seçeneği sunun, sonra görelim kim 35mbit istiyor. Çocuk mu kandırıyorlar anlamadım. |
Bizi yöneten insanlara bakın. Halimiz duman olmuş
|
o istek değildir paramız ona yetiyodur belki ama sen ne anlayacan |
Bizi yöneten insanlara bakar mısın, şaka mısınız komedi mi? Minumum 100 mb vermeniz lazım. Yıl olmuş 2025 35 mb diyor. 4k filmler, oyunlar kaç GB haberleri yok.
|
Ya yemin ediyorum şu adamın açıklamalarını görünce sinirden çıldırıyorum ya. Kardeşim milletvekillerine yaptığınız tarifeleri vatandaşa da yapın. Bakın bakalım talep oluyor mu olmuyor mu. Lan bu nasıl bir pişkinliktir ya. Hiç mi utanma yok. İstanbulun göbeğinde hala adsl internet kullanıyoruz. Üstüne dünyanın parasını ödüyoruz. Bir de üstüne yetmezmiş gibi bakan diye geçinen şöyle niteliksizlerin açıklamalarını okuyoruz. Yazık ya
|
Talep: 35mbit???
Size sadece şu örneği vereceğim. Lisede seçmeli ders vardı. Gerçekten adı seçmeli dersti. Fakat biz seç(e)miyorduk. Ben bilgisayar programlama ya da Autocad 14 dersi seçebilmek isterken bir bakmışız seçmeli din dersi ya da seçmeli beden eğitimi dersi almışız (seçmişiz???). Yani bu ülkede herşey... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 24 Aralık 2024; 21:14:31 > |
|
35 megabit parasına ver 1000 mbit kim istemiyorsa internetinide kesin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
o istek değildir paramız ona yetiyodur belki ama sen ne anlayacan |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 24 Aralık 2024; 21:28:08 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|