Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu: “Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama istek 35 megabit' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: amenofis580 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
2
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar arsız olmuşlar ki yüzleri de hiç kızarmıyor.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Aynen aklımızla dalga geçiyorlar 😡
  • Bakanim ne yaptiniz. Yine sacmalamislar ne diyim. Cok söze gerek birakmamis
  • Bizi yöneten insanlara bakın. Halimiz duman olmuş
  • Yap düzgün fiyat almayan namerttir. Ayrı bir gezegen'demi yaşıyoruz anlamadım durum nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blasterreal -- 24 Aralık 2024; 21:27:51 >
  • Asgari ücreti 45 bin yapacaktık ama halk 22 istedi 🤓
  • Ne desek mahkemelik, ne söylesek hapislik

Öyle de laflarının arkasında duracak kadar merttir siyasetçilerimiz.....
  • Gerçekten dalga geçiyorlar yazılacak çok şey var ama yazıp yazıp sildim. Malesef insan gibi yaşamakta zor.
  • 4k film için 15mbps ve üstü gerekiyor. Evde çok bağlanan yoksa 35mbps yeterli fakat 100 ve 1000 varken 35 in fiyatı çok uygun olmalı. Birde upload hızı standart 15 mbps olmalı. Burda belirleyici fiyat olmalı. Min 35mbps download 15mbps upload olan uygun bir paketten başlamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.ROOT -- 24 Aralık 2024; 21:37:37 >

• Bakan haklı, babamlara kapıya kadar fiber geldi, 1000 mbit Turknet, 1000 mbit Turktelekom hizmet verebiliyor. Ama babam 35 mbit kullanıyor, fazla verip napayım diyor. Evde bi anam kullanıyor, onunda whatsapp için kullanıyor. Kardeşlerim akşam 8-9 da işten eve geliyor, bence bakan haklı. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 24 Aralık 2024; 21:36:31 >
  • Aynı fiyata 35mbit ve 80mbit seçeneği sunun, sonra görelim kim 35mbit istiyor. Çocuk mu kandırıyorlar anlamadım.

• Milletin aklıyla alay etmede başkasını tamam
  • İnternet kaç para haberiniz var mı? Keyfimizden mi düşük hızda kullanıyoruz?
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

Turkcell ile ucundan kıyısından alakalı herşey insanları kandırmak üzerine kurulu zaten.

• Milletle kafa buluyor utanmıyorlarda eeee 22 sene dile kolay bas ampüle bas bas
  • Sayın Bakan size tavsiyem 35mbit iptal edin en düşük hızı 75mbit yapın.

Belki burayı okursa diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 24 Aralık 2024; 21:41:05 >
  • 1 mbps hız yeter de artar bize.
  • Bakan Uraloğlu: “Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama istek 35 megabit'
  • İddia ediyorum daha Mbps'in ne olduğunu bilmiyor ..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.