Fiyat kaynaklı zorunlu bir istek olabilir o. 1Gbit vereceğiz aynı fiyata desen kim istemez? Özellikle gençler yüksek hızlı internet talep ediyor. |
Bakan Uraloğlu: “Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama istek 35 megabit' (6. sayfa)
-
-
-
Galiba çare spaceX.
-
Selamlar,
Oyun oynamayı biraz olsun bırakıp niye böyle oluyor diye merak edip biraz emek harcasanız böyle yorum yazamazdın ama kolaya kaçıp geçiyorsunuz,
En yakın CS2 sunucusu nerede hiç merak edip araştırdınız mı? çünkü bu sizin için en önemli değer, ya suncuyu TR'de barındıracaklar yada TR'den gelen istekleri olabilecek en iyi noktada sunucu koyacaklar, yurt dışındaki bir sunucuyla devamlı surette düşük erişim süresiyle erişmek için gereken sadece 50mbit yada 100mbit hat değil, arada birçok nokta var. bilip bilmeden yazmayın, aynı sıkıntı download değerleri içinde gerekli.
ISS'den satın aldığınız paketin hız sınırı 25mbit ise bu sizin dünyaya çıkış hızınınz o kadar, kullandığınız hizmetlerin size ne sunduğu ISS'ın derdi değil sizi müşteri olarak gören bağlantı kurduğunuz yerin sahibi olanlar bunun muhatabı.
Ülkemiz de online oynanan oyunların hangisinin sunucuları var kurulu bilemiyorum, apex fortnite pubg vb oyunlarda avrupadaki sunuculara bağlantı kuruluyor rekabetten uzak bir sistemi kuruyorlar oyuncularda protesto edip oturacakları yerine saçma sapan işlere girişiyorlar.
50*100*200binTL 'lik sistemi sırf oyun için kurmuş insanların nerdeyse %99'u lag sorununun da sizin gibi tepki veriyor, yanlız değilsiniz.
-
Şu forumda aklı başında yorum yazanı görmek gittikçe zorlaşıyor, okduğunu istediği gibi yorumlayan ortada olanı dürüstçe yazamayan insanların kalkıp birde trol demesi yok mu?
Bunlardan 100 tanesinden 1'nin dahi doğruyu yazdığını göremezsin.
Her haber altında siyasi yorum yazıp memleketin başı bela da diyenlere ağa babalarını sorarsanız çeyreklik bile olmadıklarını hemen gösterirler.
Yok yok öyle hemen yardır yaz doğruyu konuşma keyfine göre yorum yaz hakaret et milletin seçimlerine, senin kafandakiler 1 gr dahi iş yapmasın onları görme hayatına devam et.
-
Elon Muskun starlinkini Türkiyeye niye sokmadılar sanıyorsunuz. Yandaşları aç bırakmamak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen ne anlarsın internetten cofik. Recep ivedik geldi aklıma.
Onlar bu işin duayeni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haberi akşam okumuştum, herhâlde uykusuzluktan yanlış okuyorum dedim.
Sabah kalktım şimdi okudum yine aynı. Yok yok haber doğruymuş meğer. Bizim gözler sağlam
80 alacakken 35 isteyeni bulun bana
Bu arada bakanım şu fiyatlara da el atın, kimse 80 fiyatına 35 almaya hevesli değil.
Hasan YıldırımyoutubeUzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ile ilgili çalışmalarımızı aşağıdaki telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Telegram Kanalımız; t.me/h_yildirimhttps://www.youtube.com/watch?v=mfOS6MMR5JI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 25 Aralık 2024; 7:47:9 >
-
Ben bu herife fena söverim de... Size ayıp olmasın
-
Daha doğru bir soru oldu bu, evet...
-
Sorun değil, suriye' ye 10000 mbit verirsiniz
-
16mbps fiber tarifesi fiyatı ile 100mbps fiber tarifesi fiyatı arasında 30 TL fark var. Aylık 30 TL için insanlar düşük hızı mı tercih ediyormuş? Dedik ya bu devirde kimsenin yüzü kızarmıyor. Kapasitemiz, altyapımız yetersiz diyememiş suçu halka atmış. Madem herkese minimum 80mbpe verebilecek gücün var 80 altını komple 80 e çıkar artık en düşük bu olacak deyiniz lütfen. ADSL ilk geldiği yıllarda Telekom böyle yapıyordu zaman içinde en düşük hızları üst hızlara çekiyordu. Suçlu halk diyeceğine sen de minimum hızı herkes için 80 yapı ver!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hep 50 mblik alıyorum bana yetiyor.
-
Bunun zamlı maaşını da alın, bu çok seviyor devletini :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güngörende bizim bulunduğumuz bölgeye daha bu yaz fiber geldi.
Aradılar, ücretsiz kurulum,modem vs yapacağız,hzıınız artacak aynı fiyata devam edeceksiniz dediler.
Pek üstüne durmadım ama geçenlerde geçişi yaptılar.ISrarla sordum, modeme kira almayacaksınız, geçiş için ilave bedel yok vs. diye.
Cebinizden hiç para çıkmayacak merak etmeyin dediler ve geçişi yaptırdım.
Akabinde gelen sms'te taahhüt sonuna kadar modeme kira vermeyeceğimi, taahhüt yenilemesinden sonra kira işleyeceğini yazıyordu.
Türkiye'de cebinden beş kuruş çıkmayacak dedikleri herşeyde kazık sonuna kadar giriyor. VDSL'de modeme para vermemiştim.
-
35 lüks tüketime girer 24 uygundur.
-
Biri de çıkıp demiyor ki, neden vatandaşlık hakkı değil? gerisi boş adımlar bence.
özellikle 16 mbps hızların ücretsiz olmalı. -
Olayın özeti olmuş.Toplum olarak olayın ne olduğunu nelerden kaynaklı olduğunu bilmiyoruz.Herkes kendine gazel okuyor.
İnsani kalite çıtamız çok ama çok düşük sebebin kaynağı bence bundan kaynaklıdır.
-
Bilişim sektöründeyim. İŞ arkadaşım yanlış olmasın 35 mb kullanıyorum deyince ağzım açık kaldı. Sebebi; ucuzluk.
Hükümet ve yetkililer kağıda bakmayı acilen bırakmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X