Şimdi Ara

Bakarmisiniz bilgili biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben medineden iphone 4s almayi dusunuyorum unlock gerekirmi? Unlock yavaslatirmi? İtunesden ios update yapabilirmiyim? Fiyatlar ne kadardir? Sorulari sirasiyla cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. unlock almanız gerekir.
    2. unlock yada simlock olması telefonun hızı ile alakası yoktur.
    3. istediğiniz gibi update yapabilirsiniz.
    4. fiyat hakkında bilgim yok.
  • Cok tesekkuler unlock yapinca jailbreak i yapmak zorunda degiliz dimi ve iphoneler gercektir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoturka

Arkadaşlar ben medineden iphone 4s almayi dusunuyorum unlock gerekirmi? Unlock yavaslatirmi? İtunesden ios update yapabilirmiyim? Fiyatlar ne kadardir? Sorulari sirasiyla cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler...

orda genelde unlock zaten cihazlar yani simfree iphone 4ler 1200 TL iphone 4s ler 1650 TL ydi 1 ay önce ama orda bir sürü telefoncu var kimisi 4si 1900 e 1800 e satıyor babam gitmişti hacca saolsun gelirken getirmiş apple storeden mi almış yoksa normal telefoncudan mı bilmiyorum diyanetin sürekli gidip gelen hocaları götürmüş aldığı yere yani öyle 1800e 1900 e buldunuz almayın en azından fiyat sorun 3-5 yere şu an yine 1650 liradır sanıyorum belki düşmüştür 1 ay oldu yani siz hesap edin dediğim gibi 1800 1900 lira vermeyin sakın bilen varsa orda size gösterir zaten

edit : cihazım 16gb ve simfree

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mont-i -- 19 Aralık 2011; 17:06:30 >

• Cok tesekkurler
  • Peki memnunmusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.