Bildirim
Bakarmısınız saat aldım kapıda ödeme ancakk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 hafta oluyo olay 1 kere saat şirketi aradı bugünde aradı açmadım vermesem bişe yapabilirlermi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve kargocular gelirmi tekrar dersin ?
Kul hakki yiyorsun YAPMAAA
paran yoksa soyle ben vereyim ama kul hakki yeme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ondan sonra haksızlığa uğrayınca vay efendim bana böyle yaptılar diye ağlarsan, bu olayı hatırla.
Onlar a kalite çakma saat göndrrmesini biliyolar ama ben nie yapmıyım parayı verseydim orjnal diye almış olcaktım sonuçta he para kargocudan cıkıcaksa ayrı saati geri veririm ondan soruyorum para kargocudan mı cıkar yoksa öle kalırmı
Paranın kimden çıktığı sizin bahaneniz olmamalı, saati geri gönderebilirsiniz, gerçekten sahte olduğuna eminseniz. Ama mantıken söyleyeyim, kargonun sisteminde, bu kargoyu size teslim edenin üzerine zimmetli olduğundan, para, saati size teslim eden şahısta görünüyordur.
Uo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X