Şimdi Ara

Bakım zamanı gelmiş 2. El araç alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Konu ilgi cekmedi :)
  • Pek riske girilmiş sayılmaz aslında. Sadece aldığınız fiyata bakım maliyeti eklenir, bu haliyle fiyat uygunsa alınır.
  • Arabayı almadan önce bakımlarını sorarım,fatura isterim.Fatura veremez de bakımını yaptırdım derse aldığımda muhakkak bakıma sokarım.
  • Bakım zamanı gelmiş araç alınır mı canım.Çok büyük bir risk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bakım zamanı gelmiş araç alınır mı canım.Çok büyük bir risk.

Bu faydali cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
  • Bakımdan sanırım büyük bakımı kastediyorsunuz. triger vs.

Ben bu bakımı aracı aldıktan sonra kendim yaptırmak isterim. İcime daha çok siner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    9 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer aracın fiyatı piyasaya göre düşükse (bakım maliyetini kapsayacak kadar)yada düşürebiliyor isem ben alırdım. Neticede kendime göre değişmesi gereken ne varsa değiştirirdim. Satın aldığımız kişi ne zaman değiştirdi, neleri değiştirdi bunlar hep muamma...
  • Bakimi gelen aracin ekstra masraflar cikartabilecegini dusunerek sordum bu soruyu. Bazen ekspertizde cikmayan masrAflar bakim sirasinda cikabiliyor.

Bakimi yapilmis arac mi tercih edersiniz. Fiyati kirip bakimi ne olursa olsun kendiniz yaptirmayi mi
  • satıcı sabaha kadar bakımlarını yaptırdım desin ben genede kendimi güvende hissetmek rahat rahat aracıma binmek için triger seti dahil tüm bakımlarını bizzat yaptırırım 2. el araç alırken zaten bu masrafı göze almış olmanız lazım
  • daha iyi olur hem fiyatta şu kadar bakımı var diye pazarlık şansınız olur hemde gönül rahatlığıyla kullanırsınız.
  • Araç ney km si ney? hangi bakımları gelmiş... Farazi mi konuşalım. ilgi görmez tabi konu tam bilgi verirsen ancak düzgün cevaplar alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Araç ney km si ney? hangi bakımları gelmiş... Farazi mi konuşalım. ilgi görmez tabi konu tam bilgi verirsen ancak düzgün cevaplar alırsın.

:))

49000 de auris. 2007 elegant manuel. Bakimlari serviste yapilmis. Kazasiz. Lastikler yeni. Aku degismemis. 31 diyo satici amcamiz.

30 verip alayim diyorum. Kazik mi yiyorum:) ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada bakımı gelmemis 2. el mi var ki. olsa bile mutlaka fiyata eklemistir.
  • Dostum kaç ay geçti aradan, sen hala araba alamadın mı yaU

Şaka bir yana, adamla bakımını kendisinin yaptırması konusunda anlaşırsan riske girmemiş olursun.. Diğer türlü ne çıkarsa bahtına hesabı olacak..

Bu arada araç temiz ise 30 bin TL iyi fiyat b araç için..
  • Silecekler 25
    5lt Yağ 70
    Yağ Filitresi 5
    Hava Filitresi 10
    Mazot Filitresi 35
    Polen Filitresi 20
    V Kayışı 20
    Baskı Balata 200
    Baskı Balata Bilyası 130
    Vites Yağı 30
    Triger Seti 125
    Devirdaim 50
    Antifreeze 15
    Fren Diskleri 80TL x2
    Fren Balataları 80TL

Megane 2 için ağır bakım parça fiyatları... Bakımı gelmiş araç uygun fiyatlıysa alınır iyi ustalara yaptırılır 50bin km paşa paşa binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Dostum kaç ay geçti aradan, sen hala araba alamadın mı yaU

Şaka bir yana, adamla bakımını kendisinin yaptırması konusunda anlaşırsan riske girmemiş olursun.. Diğer türlü ne çıkarsa bahtına hesabı olacak..

Bu arada araç temiz ise 30 bin TL iyi fiyat b araç için..

araba alınca hepiniz bu ilanlarımdan topyekün kurtulacaksınız:) bu esnada arada faydalı konular da açıyorum.

evet yok mu beyler cevap:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Araç ney km si ney? hangi bakımları gelmiş... Farazi mi konuşalım. ilgi görmez tabi konu tam bilgi verirsen ancak düzgün cevaplar alırsın.

:))

49000 de auris. 2007 elegant manuel. Bakimlari serviste yapilmis. Kazasiz. Lastikler yeni. Aku degismemis. 31 diyo satici amcamiz.

30 verip alayim diyorum. Kazik mi yiyorum:) ???

Tabiki kazık yiyorsunuz. O fiyata o araç alınır mı hiç. Yazık paranıza diyeceğim ama alternatif sunmadan olmaz.

Dizelse tamam da benzinli için çok yüksek fiyat.

Diğer sorunuza gelince bir mal alıyorsanız teknik ve fayda işi bitip olay paraya gelince hesap basit. bakım masrafını alış fiyatına ekleyince ne oluyor ona bakın tamamdır.

• 2007 model auris zaten sıfır alınırken ayni 4 yıl önce max 35 civarında satıldı da ondan o şekilde yazdım. Tercih mesalesi ama manuel , benzinli 4 yaşında aurise 30bin çok para.

Cruze benzinli manuel 2011 model 30bin civarına bulunabilir mesala. Alan varki piyasada uygun fiyata araç yok. Yada herkes tok satıcı..
  • 2. El arac satanlar 2007de aldiklari fiyata gore satmiyorlar. 2011 fiyatiyla kiyasliyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.