ARKADAŞLAR YENİ BULDUGUM BİR YÖNTEMLE BASTIGIM İTEMLERİMİ ÖNCELİKLE SÖLİİM +6 RAPTOR +6 MD +6 SHARD +6 TOTO +6 SHELL BEYLER +7 BASMA HAKKINDA GARANTİ BİŞİ DİEMEYECEGİM AMA YENİ BULDUGUM BİR YÖNTEM VAR +6 ya kadar basıor oda bana yetior zati ^^ şimdi itemi ve basma kagıdını koyuyoruz prewiew die bi bölüm var orada itemin bir sonra ki + sında ap ne olucagı yada özelliklerinin ne olucagı hakkında bilgi verior şimdi itemi koyup pre. tıklıoruz ardından sarı ışıgı gördügüm anda confirm tıklıoruz ve bi daa kabul edioruz ve o anda dwm eden sarı ışık iteminize de yansıor şu ana kadar 1 kere olsun bu yöntemle item yakmadım +7 denemesi yaptm ama olmadı bana +7 lzm deil +6 yetior. sizde deneyin
bu yöntemle ben 3 tane +8 cleaver 1tane +8 md 2tane +7 shard 7parça +6 shell ve +7raptor bsatım siz düşünün...
sadece deneyin ve beyler farkı görün seri seri basmak her zaman itemi yakar bu yöntemle 1 sn kadar beklıoruz ve arada yanma ihtimalini ortadan kaldırıor deneyinn ^^
quote:Orjinalden alıntı: deadlydozen13 bu yöntemle ben 3 tane +8 cleaver 1tane +8 md 2tane +7 shard 7parça +6 shell ve +7raptor bsatım siz düşünün... ewt bende bu yöntemle 4 parça +12 shell 7 tane +9 md bastım