Şimdi Ara

Bakırköy-Bahçelievler civarında koşmak için yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sabahları spor için koşuya başladım ama caddelerde falan çok zor oluyor. Bakırköy, Bahçelievler civarında bildiğiniz koşu pisti gibi biryer var mı? Eskiden Sadi Konuk hastanesinin bahçesi gibi bi yer vardı yanlış hatırlamıyorsam, orada millet koşuyordu. Hala duruyor mu?

• Devlet Hastanesi bahçesi. Hala duruyor 750 mt.lik parkuruyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

Devlet Hastanesi bahçesi. Hala duruyor 750 mt.lik parkuruyla

Olsun ya parkur olsun yeter. Ben onda 15 tur atarım tamam. Peki hocam girişi nerden ana kapıdan mı giriliyor?
  • Pazarın kurulduğu caddedeki parmaklıklar arasında girişler var.. Ama resmi girişler yan tarafta kalıyor
  • quote:

Pazarın kurulduğu caddedeki parmaklıklar arasında girişler var.. Ama resmi girişler yan tarafta kalıyor

Tamamdır, çok sağolasın.
  • Eğer dükkanımdaki ayakkabı satılmazsa işime yarayacak bu konu, teşekkürler.
  • Benim eski lisenin orada ulusal egemenlik parkı diye bir yer var.Çok da güzel aslında orası.Bir sabah gittik arkadaşla sabahın 6 sı falandı sanırım, tinercisi balicisi ne kadar tekin olmayan adam varsa çalıların arasındaydı.Dedik bir daha gidersek böbrek falan kalmaz.

Ama temizlemişler sanırım şimdi orayı.Benim anlattığım 3 yıl önce yaz dönemiydi.

Bu arada marmara üniversitesi konusundaki sen miydin nick çağrıştırdı biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Benim eski lisenin orada ulusal egemenlik parkı diye bir yer var.Çok da güzel aslında orası.Bir sabah gittik arkadaşla sabahın 6 sı falandı sanırım, tinercisi balicisi ne kadar tekin olmayan adam varsa çalıların arasındaydı.Dedik bir daha gidersek böbrek falan kalmaz.

Ama temizlemişler sanırım şimdi orayı.Benim anlattığım 3 yıl önce yaz dönemiydi.

Egemelik parkında koşmak için pek alan yokki yoksa ben mi hatırlayamadım? O kadar erken gitmem yahu 10-11 gibi anca.

Evet bendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

quote:

Benim eski lisenin orada ulusal egemenlik parkı diye bir yer var.Çok da güzel aslında orası.Bir sabah gittik arkadaşla sabahın 6 sı falandı sanırım, tinercisi balicisi ne kadar tekin olmayan adam varsa çalıların arasındaydı.Dedik bir daha gidersek böbrek falan kalmaz.

Egemelik parkında koşmak için pek alan yokki yoksa ben mi hatırlayamadım? O kadar erken gitmem yahu 10-11 gibi anca.

Evet bendim.

Doğru hatırlıyorsun, pek büyük değil ama biz küçüktük o zaman. .

Geniş parkur olarak bende pek bilmiyorum ama zamanında uefa'nın orada yuva gibi bir yer var, bilirsin.Orada basketbol okuluna gidiyorduk.Ormanlık alan, geniş.Orada izin verirlerse koşabilirsin mesela.Sanmıyorum gerçi izin vereceklerini.

google earth ile bir inceleme yapayım bakalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

quote:

Evet bendim.

Doğru hatırlıyorsun, pek büyük değil ama biz küçüktük o zaman. .

Geniş parkur olarak bende pek bilmiyorum ama zamanında uefa'nın orada yuva gibi bir yer var, bilirsin.Orada basketbol okuluna gidiyorduk.Ormanlık alan, geniş.Orada izin verirlerse koşabilirsin mesela.Sanmıyorum gerçi izin vereceklerini.

google earth ile bir inceleme yapayım bakalım.

Oraya almazlar büyük ihtimal. Hastanenin bahçesi uygundur ya, kısa olması önemli değil 5 tur daha fazla atarız sorun olmaz.

• quote:

Bende hep orda koşuyorum. Arada köpek çıkabiliyor ama dokunmazsan bişey yapmazlar sadece gördüğünde biraz hızlan :D
  • quote:

aynen güzel sakin bir yer ne zaman gitsem arka taraflarda yiyişenleri yakalıyorum ama rahatsız etmiyorum
  • Deliler hastanesinin bahçesi var,pazarın yanında. Devlet hastanesi diye bahsettikleri yer orasımı bilmiyorum ama,büyük baya orman bildiğin
    Birde incirlide boydan boya park var,koşu pistiyle beraber.
  • Hastanedeki parkur uymazsa Ataköy'deki parkur var. En son biraz bakımsızdı ama ne fark eder ki Ben şahsen parkur yerine Ataköy'de tek yön uzunca bir tur atmayı daha keyifli buluyorum. En azından gezmiş oluyoruz ne öyle dön baba dönelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Hastanedeki parkur uymazsa Ataköy'deki parkur var. En son biraz bakımsızdı ama ne fark eder ki Ben şahsen parkur yerine Ataköy'de tek yön uzunca bir tur atmayı daha keyifli buluyorum. En azından gezmiş oluyoruz ne öyle dön baba dönelim

Ataköy'deki parkur tam olarak nerede hocam?
  • Eski Emin pastanesinin köşesindeki ışıklarda, mapsten baktım Ali Rıza Efendi Caddesi olarak geçiyor. Sahil yolunun kenarında kalıyor.
  • Bana yumuşak zeminli bir parkur lazım beyler, gören duyan var mıdır?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bahçelievler - Bakırköy civarlarında yumuşak zemine sahip bir koşu pisti var mı acaba?
    İncirli yürüyüş ve koşu yolu asfalt olduğu için koşu için pek uygun değil. Bu nedenle yumuşak zeminli bir koşu parkuruna ihtiyacım var.
    Toprak zemin, tartan pist gibi alanlar.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aperion_n

Merhaba Arkadaşlar,

Bahçelievler - Bakırköy civarlarında yumuşak zemine sahip bir koşu pisti var mı acaba?
    İncirli yürüyüş ve koşu yolu asfalt olduğu için koşu için pek uygun değil. Bu nedenle yumuşak zeminli bir koşu parkuruna ihtiyacım var.
    Toprak zemin, tartan pist gibi alanlar.

Teşekkürler...

hocam acaba buldun mu böyle bir parkur
  • konuyu hortlatayım, ben hala bir parkur bulamadım. var mı arkadaşlar bahçelievler-bakırköy arasında bildiğiniz bir yer?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.