Şimdi Ara

bakırköy british english tek kur 750 tl devir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar merhaba
    ben bakırköy British English de pre-int devam etmekteyim bu seneki mezuniyetim dolayısı ile tek kurumu devretmek istiyorum.ilgilenen arkadaşlar buyursun elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışırım.

alınan kur ile mecidiyeköy,kadıköy,ümraniye, erenköy gibi dilediğiniz şubesinde de eğitim alabilirsiniz. tek kura 1000 tl üzerinde para vermek veya daha uygun olsun diye toplu almak zorunda da kalmazsınız denersiniz eğitimi görür ona göre devam edersiniz

diğer kursları araştırın(çünkü daha ucuz kurslarda var) british english in sitesine bakın ben gerçekten çok araştırarak karar verdim ve gerek türk gerek yabancı hocalarımız olsun çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafer_sadik -- 1 Haziran 2013; 1:13:28 >

• Kurları devrettin mi dostum?
  • evet birtanesini devrettim şuan ikinci kurdayım üçüncü kurada gitmeği düşündüğüm için birini devredebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafer_sadik -- 26 Şubat 2013; 13:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafer_sadik -- 3 Mayıs 2013; 0:49:02 >
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafer_sadik -- 15 Mayıs 2013; 19:14:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafer_sadik -- 15 Mayıs 2013; 19:14:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.