Şimdi Ara

Bakırköy Civarı Bisikletçi Tavsiye(metin hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlam, işini iyi yapan, saygılı, bilgili bir bisikletçi arıyorum.

Metin bisiklete her gittiğimde sanki paramızla yaptırmıyormuşuz gibi rica minnet... Biri der işim var, öteki yok yapamam der başından savar. Sanki müşteri değiliz de istenmeyen misafiriz. Bir tek içerdeki bayan iyi anlayışlı.

Neyse bunlarda bıktığım için başka bisikletçi tavsiyeleriniz varsa onu deneyeceğim

Olumlu bisiklet tamircilerimiz:

Bakırköy - TİLMEN Bisiklet
    Kartal- ŞİRİN Bisiklet
    Küçükyalı - VELESPİT

Uzak durulması gerekilenler:

Bakırköy - METİN Bisiklet
    Pendik - MERKEZ Bisiklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 28 Nisan 2015; 15:49:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Anadolu yakasında olduğum için o taraftaki bisikletçileri bizzat tanıma şansım olmadı. Ancak gruptan bir arkadaş tam o bölgede oturuyor ve genellikle işlerini Tilmen Bisiklet'te hallediyor.
    Teknik bilgi düzeyi nedir emin değilim, ancak metin bisikletten iyi olacağını çok iyi biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

Sağlam, işini iyi yapan, saygılı, bilgili bir bisikletçi arıyorum.

Metin bisiklete her gittiğimde sanki paramızla yaptırmıyormuşuz gibi rica minnet... Biri der işim var, öteki yok yapamam der başından savar. Sanki müşteri değiliz de istenmeyen misafiriz. Bir tek içerdeki bayan iyi anlayışlı.

Neyse bunlarda bıktığım için başka bisikletçi tavsiyeleriniz varsa onu deneyeceğim

Ben bisikletimi Tilmen bisikletten aldım. Serdar Bey idi sanırım. Gayet memnun kalmıştım. Sadece bisikletimi kuran orta yaşlı bir abimiz vardı. O gün tura çıkacağı için biraz aceleye getirdi kurulumu sonradan vites ayarları başıma bela oldu. Ama kesinlikle öneriyorum. Metin'den iyidir.
  • Forumdaki cevaplara bakmadan google dan aratıp tilmeni bulmuştum, gittim hakikaten de memnun kaldım. On göbek rulmanı değiştirecektim, serdar bey bayağı uğraştı ve çok cüzi bir ücret aldı. Yaklaşımı yardımı da güzel, bir müşteri kazandı herkese tavsiye ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Anadolu yakasında olduğum için o taraftaki bisikletçileri bizzat tanıma şansım olmadı. Ancak gruptan bir arkadaş tam o bölgede oturuyor ve genellikle işlerini Tilmen Bisiklet'te hallediyor.
    Teknik bilgi düzeyi nedir emin değilim, ancak metin bisikletten iyi olacağını çok iyi biliyorum.

Anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir bisikletçi (Salcano servisi) var mı? İlk bakım için götürmem gerekiyor.

• C.McRae kullanıcısına yanıt
    Anadolu yakasındaki Salcano servislerini pek tanımıyorum, ancak Pendik civarındaysanız Merkez Bisiklet'ten uzak durun.
    Kartal'daki Şirin Bisiklet daha iyi niyetli olmakla beraber teknik açıdan çok yeterli değil. Özellikle yol bisikletiniz varsa problem olabilir.
    Ben tüm bakımları kendim yapıyorum. Artık her türlü işlem için youtube da eğitim videoları bulunabildiği için bu oldukça kolay ve zevkli.
    Jant akoru için ise Küçükyalı'da bulunan Velespit Bisiklet i önerebilirim. Tel gerginliğini ve radyal kaçıklığı da kontrol eden nadir ustalardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Anadolu yakasındaki Salcano servislerini pek tanımıyorum, ancak Pendik civarındaysanız Merkez Bisiklet'ten uzak durun.
    Kartal'daki Şirin Bisiklet daha iyi niyetli olmakla beraber teknik açıdan çok yeterli değil. Özellikle yol bisikletiniz varsa problem olabilir.
    Ben tüm bakımları kendim yapıyorum. Artık her türlü işlem için youtube da eğitim videoları bulunabildiği için bu oldukça kolay ve zevkli.
    Jant akoru için ise Küçükyalı'da bulunan Velespit Bisiklet i önerebilirim. Tel gerginliğini ve radyal kaçıklığı da kontrol eden nadir ustalardan.

Verdiğiniz detaylı bilgiler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 27 Nisan 2015; 20:01:32 >
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Isinizi halletmissiniz ama gene de bundan sonra konuya bakacak arkadaslar icin yaziyim. Serdar abi (Tilmen Bisiklet) son derece yardimsever guleryuzlu ve ilgilidir. Merida ve Sedona bayisi ayni zamanda. Benim bisikletim 2.el bir Salcano ama gene de bakim ya da ufak tefek ayarlari onda yaptiriyorum çoğunda ucret talep etmiyor ya da cuzi ucretlere hallediyor. Musteriyi para olarak degilde arkadas gibi goruyor sagolsun.

Metin bisiklete bisiklet almadan once gitmistim fiyat sormaya. Beyaz sacli yasli bir eleman "sitede gordugun fiyat neyse o bana sorma" demisti onumde site acikmis gibi :) Ukalanin teki. Burdan bisiklet degil kurdan almam diyerek cikmistim. Zaten eve gelincede gordumki internette tonla şikayet var. Kendi adima konusayim hayatta ugramayacagim yerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzgyan -- 27 Nisan 2015; 21:48:28 >
  • Oguzgyan kullanıcısına yanıt
    benim de bundan sonra tercihim tilmen bisiklet olacak. Metin bisiklet esnaflık adabını bilmiyor başka denilecek birşey yok.
    aslında bisiklet tamircileri veritabanı oluşturabiliriz bu konu içerisinde. Hem müşteriye hem de işini iyi yapan esnafa yardımı dokunur. Deneyimlerinizi paylaşmanızı isterim, konu canlı olursa ilk mesaja iyi ve uzak durulması gerekenler için bir liste yapacağım.

Olumlu bisiklet tamircilerimiz:

Bakırköy - TİLMEN Bisiklet
    Kartal- ŞİRİN Bisiklet
    Küçükyalı - VELESPİT

Uzak durulması gerekilenler:

Bakırköy - METİN Bisiklet
    Pendik - MERKEZ Bisiklet
  • Evet, bisikletseverlerin fikir edinmesi bakimindan tecrubeler paylasilirsa faydali olacaktir.

• sirkeci-kaçkar bisiklet (altınhan da turkcell in alt katında) tavsiye ederim.
  • Tilmenle ilgili okadar çok olumlu yorum okudum ki üşenmeyip üsküdardan bakırköye gideceğim karar verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.