Şimdi Ara

bakırköy den üsküdara en hızlı gidiş için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
30.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim üsküdar da istanbul ticaret üni ye gitmem lzm her sabah. bakırköy de oturuyorum, tek bildiğim yol tramwayla eminönüne gidip ordan üsküdar a vapurla geçmek, ama öyle çok uzun sürüyo özellikle eminönüne gitmek 50 dk 1 saatimi fln alıyo. çok yavaş gidio tramway. ordan da vapurla üsküadar geçmek 20 dk fln sürüyo. 1saat 20 dk gidiş bi o kadarda dönüş :S

ama metrobüsle hemen hızlı bi şekilde gidip ordan otobüsle üsküdara geçiş yapamaz mıyım? ne kadar sürer sizce böyle yaparsam.

şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bakırköy'den Üsküdar'a En Hızlı Gidiş

Bakırköy'den Üsküdar'a en hızlı ulaşım yöntemi vapur kullanmaktır. Vapur seferleri, her iki yakayı birbirine bağlayan deniz ulaşımının en pratik ve hızlı yoludur.

Vapura binmek için Bakırköy İskelesi'ne gidebilirsiniz. Üsküdar İskelesi'ne giden vapurlar, iskeleden düzenli olarak kalkmaktadır. Vapur yolculuğu yaklaşık 30-45 dakika sürmektedir.

Üsküdar'dan Bakırköy'e dönmek için de aynı şekilde Üsküdar İskelesi'nden Bakırköy İskelesi'ne giden vapurlara binebilirsiniz.

Vapur seferleri genellikle sabahın erken saatlerinden akşam geç saatlerine kadar devam etmektedir. Güncel sefer saatleri ve ücretleri için vapur şirketlerinin resmi web sitelerini veya uygulamalarını kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca, Bakırköy'den Üsküdar'a gitmek için otobüs veya metrobüs kullanabilirsiniz. Ancak bu seçenekler vapura göre daha uzun sürmekte ve trafik durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir.

bakırköyden üsküdara nasıl gidilir, bakırköy üsküdar vapur, üsküdar bakırköy vapur, üsküdardan bakırköye nasıl gidilir, bakırköy üsküdara nasıl gidilir, üsküdar bakırköy nasıl gidilir

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yanlış anlama ama "tramvay" olarak yazılıyor.
  • Bakırköyden deniz otobüsüyle kadıköye oradan otobüs ile üsküdara gitsen

Daha kısa ama pahalı sürmez mi?

(bakırköy üsküdar deniz otobüsü yok diye biliyorum varsa öyle gidersin)

Bu arada bakırköyden eminönüne giden tramvay değil tren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İchimaru -- 24 Eylül 2009; 17:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İchimaru

Bakırköyden deniz otobüsüyle kadıköye oradan otobüs ile üsküdara gitsen

malesef yok ya öyle olsa dururmuyum hiç.

aslında öyle daha kısa sürer mi ki acaba deniz otobüslerinde indirimli aylık akbil fln geçmiyo mu? aylık akbil alıcam çünkü.
    bu arada ben karşıyı tam bilmiyorum yani kadıköy den kalkan otobüs beni üsküdarda nerde indirir ki.

edit: hayır zeytinburnundan aktarmalı tranvay eminönüne gidiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 24 Eylül 2009; 17:39:47 >
  • Hocam iett'nin sitesinden haritaya girip nereden nereye gideceğini seç sana tarif eder.

Yalnız 1.20 saat çok olmamalı, ben küçükçekmeceden göztepeye gidip geliyorum 2 saat

Ayrıca bakırköyün neresinde oturuyorsun? Eğer trene gidebilirsen(banliyo; sirkeci-halkalı) ordan sirkeciye ve iskeleden üsküdara gidebilirsin.

*Metrobüse binip o şekilde aktarma yaparakta gidebilirsin ancak metrobüsün aktarma "almadığını ama verdiğini" unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

quote:

Orijinalden alıntı: İchimaru

Bakırköyden deniz otobüsüyle kadıköye oradan otobüs ile üsküdara gitsen

malesef yok ya öyle olsa dururmuyum hiç.

aslında öyle daha kısa sürer mi ki acaba deniz otobüslerinde indirimli aylık akbil fln geçmiyo mu? aylık akbil alıcam çünkü.
    bu arada ben karşıyı tam bilmiyorum yani kadıköy den kalkan otobüs beni üsküdarda nerde indirir ki.

Bende aylık yok ama bi kere gittim 2.5 ytl basıyor feci olur aylık yoksa

Aylık olursa belki 3tane basar

Kadıköye gidince sorarsın Otobüs durakları nerede ve neresine gitmek istediğini söylersen gösterirler.

Bi kere dene bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Hocam iett'nin sitesinden haritaya girip nereden nereye gideceğini seç sana tarif eder.

Yalnız 1.20 saat çok olmamalı, ben küçükçekmeceden göztepeye gidip geliyorum 2 saat

Ayrıca bakırköyün neresinde oturuyorsun? Eğer trene gidebilirsen(banliyo; sirkeci-halkalı) ordan sirkeciye ve iskeleden üsküdara gidebilirsin.

*Metrobüse binip o şekilde aktarma yaparakta gidebilirsin ancak metrobüsün aktarma "almadığını ama verdiğini" unutma

ya eminönünden üsküdara gitmek 20 dk ztn.

bnm için önemli olan bakırköy den eminönüne en hızlı nasıl giderim
    metrobüs aktarma yapmıyosa gerek yok neyse denicem artık

bakırköy de meydana yakın yerde oturmuyorum ya incirli caddesinin girişe yakın kısımlarında oturuyorum ama otobüse binip meydan yapmam 5 dk ztn.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakırköy'den Kadıköy'e deniz otobüsyle git,Kadıköyden 12 numara ile üsküdar'a en hızlı budur.
  • siz şimdi karşıya geçerken metrobüse aktarma yok mu diyosunuz

peki aylık öğrenci akbili fln alırsam işime yarar dimi...

metrobüsle altunizade gidip ordan 11L otobüsü direk istanbul ticaret üninin önnde indiriyomuş. öyle yaparım glb.

http://harita.iett.gov.tr/?hat=11l
  • up
  • ozaman Bakırköyden deniz otobüsyle kadıköye git 12A otobüsüne bin seni üsküdar ticaretin önünde bırakacak.Deniz otobüsüne bindircem seni !
  • Arkadaşlar,bende bununla ilgili bir konu açacaktım ama madem böyle bir konu var buradan devam edeyim.Bende İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde okuyacağım bu sene.Hukuk fakültesini kazandım.Ben Kurtköyde oturuyorum.Yerleşke Eminönü'nde.Acaba oraya en kısa zamanda nasıl ulaşırım?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Safa

Arkadaşlar,bende bununla ilgili bir konu açacaktım ama madem böyle bir konu var buradan devam edeyim.Bende İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde okuyacağım bu sene.Hukuk fakültesini kazandım.Ben Kurtköyde oturuyorum.Yerleşke Eminönü'nde.Acaba oraya en kısa zamanda nasıl ulaşırım?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kurtköyden Kadıköy otobüsüne bin kadıköy iskelesinden eminönü vapuru,sağa dogru 25metre yürü ordasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.