Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
59.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crashris

arkadaşlar gaziantep bu işin asıl yeri biz burda düz baklavaya 90tl veriyoruz. saf sade yağ ve saf fıstıktan, şurupsuz yapılıyor ve yediğiniz tada değiyor bakın görüyorsunuz corona da bile bağışıklık deniyor. kötü mal kullanın ama kötü mal yemeyin yazık canınıza. 50-60tl ye bile 1. sınıf baklava yok.
    siz neyin kafasini yasiyorsunuz bilmiyorum ama baklavanin kendisi sagliga zararlidir, bagisiklik guclensin diye baklava yiyen bir insanoglu yoktur dunyada... hamur ve sekerden yapilan bir urunu bile korona baglayacaksaniz bari uzak durun baklavadan deyin de mantikli olsun. eger demeyecekseniz birakin millet istedigi fiyata alsin yesin... siz bunu dediniz diye ha bu forumda hayatimda gormedigim bu adamin bir bildigi vardir o zaman 30 tl degil 130 tl vereyim diyecek insanoglu yoktur..

biraz mantik ve izan lutfen...

• Şemsettin ucuz sattikça rakipler çıldırıyor. E adam nasil binecek 500 bin tl lik arabaya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torbacılar dolmuş yine buraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Düzgün okumadan anlamadan cevap yazmayın, laf boğazına durmasın. Kalitesiz zararlı mal yemeyeceksin şuruplu fabrikasyon yağlı ürün mü en kaliteli doğal ürünle yapılan mı kıyaslamasıydı .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalonur

Burada onlarca kez tartışıldı baklavanın maliyeti, ama herkes evde sıkıldığından konu canlanmış. Baklavanın kilosuna 100+ ödeyebilecek insan sayısı gerçekten çok az. Şemsettin 1. kalite baklava yapmıyor ama herkesin evine uygun fiyatla kaliteli baklava girmesini sağlıyor. Bunun gibi işletmeler çoğaldıkça astronomik fiyatlarda zamanla normale dönecektir. Sırf bu yüzden bu tarz işletmelerin desteklenmesi gerekiyor.
    Pazardaki baklavacı sordum sarma 140 dedi tattim
    Semsettinden soyledim 35 TL denedim
    Diğer baklavaları da denedim
    Bir fark goreemdim pazarda bile sarma uçmuş
    Kim alirki 140 baklavayı hijyen yok lezzet düşük şaşıyorum
    Aynı yerde cevizli 40
    Fıstıklı 70 idi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şemsettin bugün veya hafta sonu açık mı? Bilen var mı?
  • Semsettinin sarmasi guzel fakat diger fistikli tatlilari citir citir olmuyor kac kere aldiysam hepsinde yumusakti o baklavadaki olmasi gereken citirlik yoktu. Ama sarmasi guzel.

Birde tatli ertesi gune kalinca hemen kuruyor, parlakligi gidiyor. Kesinlikle bir bit yenigi var ama cozemedim. Arada alip yiyoruz iste fiyatina gore kiyaslarsaniz cok iyi ama lezzet olarak kaliteli baklavalarla arasinda daglar var. Dugun dernek gunlerinde alip dagitmalik ama tam 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kilosu 120 tl'ye satılan baklavadan iyi bence. Geçen gün sırf bunu ispat etmek için 2 gün arka arkaya şemsettinden ve ünlü bir pastaneden fıstıklı baklava aldım. Ofistekilere yedirdim. Ofistekilerin söylediği şemsettin daha lezzetliydi ve yerken yakmadı hiç.
  • Nu fiyata olmazcılar damlamış yine. Adamın kendi tarlası var. Arada 10 tane aracı yok. Seri üretim yapıyor. Tabiki aynı maaliyeti olmaz. Nusret gibi üst kesime de hitap etmiyor.

Her gıda konusunda allah aşkına maaliyet hesaplayan o fiyata olmaz diyenlere itibar etmeyin. %90 ı bu işlerden para kazanan piyasayı yükseltmek istwyenlerdir.

• Fiyatlarda sadece 1 tl lik bir artış olmuş

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Şu an fiyatlar nasıl almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaliskan71

Şu an fiyatlar nasıl almayı düşünüyorum

İyidir sanırım

• Dün gittim Billuriye ankarada 35 diğer mamülleri urfayla fiyatı aynı.

• Son durum nedir ? Yakin zamanda sipariş veren oldumu?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Ankara şubenin adı Şerbet Hanım oldu ama yine Şemsettinin ürünlerini satıyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.