Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
59.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de büyük umutlarla gittiğim bir yer oldu geçen hafta. Fiyatlar ucuz fiyata göre iyi baklava ancak kesinlikle güzel bir baklavaları yok. Biz beğenmedik ucuz diye de tadı güzel olmayan baklava almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

Şey de çok komik oldu , adama ben antep fıstıklı istiyorum dedim abi bunlar siirt fıstığı ile yapılıyor dedi , bozdu beni :)
  • Buraya olumlu yorum yapmistim ilk sayfalarda attigim cevap vardı. Dun gittim kilosu 29 olmuş 1.5kilo aldım. Hayal kırıklığı bi daha asla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen cuma havuç dilimi aldım yarım kilo, eskiden olduğu gibi güzel ve lezzetliydi kesinlikle.

Lezzet konusunda bir standartı yok kesinlikle..
  • fıstık sarma hariç yenebilecek pek bişe yok
  • Fıstık sarmaların içi boş, belki heryerde fıstık sarmalar öyle yapılıyordur bilmiyorum. En iyi baklavası kuru baklava diye sattıkları daha az şerbeti var. İlk başlarda bana daha iyi gibi geliyordu şimdi soğudum çünkü her aldığınızda aynı kalite yok. Ya şansınıza iyi çıkar yada kalite düşmüş anlamadım. Keyfine yemek için almam artık ama bir yere tatlı götürmem gerekirse iyi seçeneklerden biri. En iyi f/p cevizli baklavası.
  • Fıstık sarma aldim. Değişiklik yok. Güzel bir f/p ürünü (40 tl/ kg olmuş). Corona yüzünden satışlar düşmüş. Dükkan boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Fıstık sarma aldim. Değişiklik yok. Güzel bir f/p ürünü (40 tl/ kg olmuş). Corona yüzünden satışlar düşmüş. Dükkan boş.
    aynen cuma günü yedim değişiklik yok gayet iy
  • 3 hafta önce aldım fıstık sarması ve büyük fıstıklı baklavadan. ikisi de gayet iyiydi arkadaşlar yine alacağım bugün.yine yazarım efendim
  • kargo ile sipariş veren var mı arkadaşlar ? coronadan sonra denemek istiyorum Bursa'da şubesi yok haliyle.
    kargoyla baklava gelir mi acaba ben bir tırstım ama baya iddaali şekilde 24 saatte ulaştırıyoruz diyorlar. bi inanmadım ama bizdeki bu kargo şirketleri varken o baklavanın şerbeti hep dökülür diye düşünüyorum
  • arkadaşlar gaziantep bu işin asıl yeri biz burda düz baklavaya 90tl veriyoruz. saf sade yağ ve saf fıstıktan, şurupsuz yapılıyor ve yediğiniz tada değiyor bakın görüyorsunuz corona da bile bağışıklık deniyor. kötü mal kullanın ama kötü mal yemeyin yazık canınıza. 50-60tl ye bile 1. sınıf baklava yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

arkadaşlar gaziantep bu işin asıl yeri biz burda düz baklavaya 90tl veriyoruz. saf sade yağ ve saf fıstıktan, şurupsuz yapılıyor ve yediğiniz tada değiyor bakın görüyorsunuz corona da bile bağışıklık deniyor. kötü mal kullanın ama kötü mal yemeyin yazık canınıza. 50-60tl ye bile 1. sınıf baklava yok.
    bi bitmediniz arkadaş. çelebioğullarında düz baklava 115tl. 90 tlik yediğiniz baklava kimbilir neden yapılmıştır. kötü mal yemeyin yazık canınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 22 Nisan 2020; 18:31:28 >
  • Yae arkadaşlar yapmayın 1. sınıf kalite baklavayı 90-115 arası fiyatlara alamazsınız. Biz ankarada VOYVODA BAKLAVA'dan yiyoruz kilosu 150 tlye. Sizin o yediklerinize üşenip ceviz tozu bile koymuyorlardır. O fiyatlara baklava mı olur hiç? Yazık midenize. Antepliler bile bu baklavacıdan tarif almaya adam gönderiyorlar ankaraya...

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Madem kaliteli baklava yemek istiyorsunuz mado’dan alın içiniz rahat olsun ismi cismi belli

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Kazıktır o yediğiniz baklava olsa duramazsınız :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Çelebioğlu baklavacı mı ya,sizden ettiği karla çocukları BMW Mercedes ile geziyor :D geçmişi kaç gün onun biz üçler baklavadan alıyoruz 100olan baklavayı bize 90a veriyor tanıdık.antebn en eski ustaları,koçak gibi seri üretimci Güllüoğlu gibi reklamcı, gerisi zaten fıs. Fıstık basmayı baklavacılık sanmayın.işin ustalığı ayrıdır.neyse herkes istediğini yesin

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

Çelebioğlu baklavacı mı ya,sizden ettiği karla çocukları BMW Mercedes ile geziyor :D geçmişi kaç gün onun biz üçler baklavadan alıyoruz 100olan baklavayı bize 90a veriyor tanıdık.antebn en eski ustaları,koçak gibi seri üretimci Güllüoğlu gibi reklamcı, gerisi zaten fıs. Fıstık basmayı baklavacılık sanmayın.işin ustalığı ayrıdır.neyse herkes istediğini yesin
    Fıstık basmayı baklavacılık sanmayın.işin ustalığı ayrıdır; diyen bir insanın, 50-60 tl ye baklava olmaz demesini hayretle karşıladım.
    Arkadaş matematiğin yok mu 200tl olan fıstıktan 250gr koysan sade yağı şekeri hamuru emeği kazancı derken ortalama 100oluyor zaten üstüne satan çok kar ediyor onu bilin istediğinize de sorun yani

• crashris kullanıcısına yanıt
    fıstık sarma veya aşırı fıstıklı çeşitler harici klasik baklavaya hiçbir firma 250 gram fıstık koymaz. En çok koyanı 100-150 gram arasıdır.

• Burada onlarca kez tartışıldı baklavanın maliyeti, ama herkes evde sıkıldığından konu canlanmış. Baklavanın kilosuna 100+ ödeyebilecek insan sayısı gerçekten çok az. Şemsettin 1. kalite baklava yapmıyor ama herkesin evine uygun fiyatla kaliteli baklava girmesini sağlıyor. Bunun gibi işletmeler çoğaldıkça astronomik fiyatlarda zamanla normale dönecektir. Sırf bu yüzden bu tarz işletmelerin desteklenmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.