Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
59.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

baklavayı aşırı seven biri olarak, bir ara tatbaktan aldım. hani yerken sorun olmuyordu da 10 dk sonra reflü tavan yapmaya başliyor.
    bu ucuz baklavaların direk bende etkisi böyle. bazen arkadaş ortamlarında getiriyorlar yine uyguna alınmış farklı yerler bazılarında yine oluyor. ama hepsinde değil tabii.
  • Balon bir marka kilosu 120-150 tlden baklava satılıyor kesinlikle etmeyeceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeboyy

şansa bak, esenler'de dibimizde şube var

akşam deneyelim

Sarmanın kilosunda kaç adet var veya 1 tanesi tahmini kaç gram geliyor?
    Yarin kiloya 16 adet sarma verdiler. 19 tl ödedim

• bu arada yarım kilo nun kutusu yaklaşık 50 gr 1 kilonun kutusu da yaklaşık 100 gr geliyor haberiniz olsun. ama yine de diğer firmalarda olduğu gibi kutunun kilosauna 100 150 lira vermemiş oluyoruz. en azından 15 35 lira arası kutu parası vermiş oluyoruz
  • merak ettim bi deneyeceğim umarım güzeldir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış

Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış

Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 18 Ocak 2020; 8:45:43 >

• Kardesim antep kocakta 110 tl olmuş baklava.şemsettinden baklava almak tüp solumak gibi bişey😁

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Bugün sarma, kuru baklava ve muska aldım, bende de gastrit var 2 tane yedim açıkçası biraz ağrı yanma bende şu anda

• Ucuz baklava arıyorsanız 40 50 tl kilo fiyatı olan yerlerle aynı kalitede (örn: camuzoğlu)
    Ama hediye götürecek ya da kaliteli bir baklava arıyorsanız bu baklava gitmez.
    Gimat civarından bir çok yerden baklava aldım çok bir farkı yok.
    90-100 tl ye satan yerler bu parayı haketmiyor ancak 30 tl lik baklava da gerçek baklava değil o kesin.
  • Eylül ayında Gaziantep'e gitmiştim Koçak'tan ev için almıştım fiyatı 95 TL'ydi tadı gerçekten güzeldi ve yediğim en iyi baklavaydı diyebilirim fakat şimdi baktım aynı baklava 110 TL olmuş, Şemsettin'e gelecek olursak farklı zamanlarda üç kez aldım fakat beğenmedim, F/P olarak düşünürsek alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 18 Ocak 2020; 22:42:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Bahtiyar abi afiyet olsun.

• Fp ürünü Şemsettin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurkcu

Ucuz baklava arıyorsanız 40 50 tl kilo fiyatı olan yerlerle aynı kalitede (örn: camuzoğlu)
    Ama hediye götürecek ya da kaliteli bir baklava arıyorsanız bu baklava gitmez.
    Gimat civarından bir çok yerden baklava aldım çok bir farkı yok.
    90-100 tl ye satan yerler bu parayı haketmiyor ancak 30 tl lik baklava da gerçek baklava değil o kesin.
    Sarmasini denediniz mi?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Evet sarma ve normal baklava aldım. Liva nın ya da Yılmaz ın sarmasını deneyin.
  • teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Sağolasın gardaş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 19 Ocak 2020; 22:9:9 >
  • Test işe yarar mı bilmem ama denemekte fayda var.
    Çoğu satıcı üçkâğıtçı olmuş, güvenemiyoz.

Satın alanlar içindeki fıstık tanelerini seçerek üzerine çamaşır suyu ya da alkol döksünler ve yıkasınlar ve görüntüsünü incelesinler. Boya çıkıyor mu baksınlar.
    Gıda boyasına bulanmış ve aromalandırılmış yer fıstığı parçaları mı, yoksa antep fıstığı mı..

Ona göre alalım biz de...

Tuz-sirke, diş macunu ve limon kolonyası da gıda boyası çıkarmada işe yarıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 20 Ocak 2020; 13:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: press-tij

Test işe yarar mı bilmem ama denemekte fayda var.
    Çoğu satıcı üçkâğıtçı olmuş, güvenemiyoz.

Satın alanlar içindeki fıstık tanelerini seçerek üzerine çamaşır suyu ya da alkol döksünler ve yıkasınlar ve görüntüsünü incelesinler. Boya çıkıyor mu baksınlar.
    Gıda boyasına bulanmış ve aromalandırılmış yer fıstığı parçaları mı, yoksa antep fıstığı mı..

Ona göre alalım biz de...

Tuz-sirke, diş macunu ve limon kolonyası da gıda boyası çıkarmada işe yarıyormuş.
    Yer fıstığının tadından belli olur hocam sende ne gerek var yıkamaya filan , bende daha önce almıştım fıstık sarmasını gayet güzel önemli olan glikoz şurubu kullanıp kullanmadıkları ama bence kullanıyorlar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurkcu

Evet sarma ve normal baklava aldım. Liva nın ya da Yılmaz ın sarmasını deneyin.
    Livanin fistik sarması kg 145 tl. 38 tl ye göre musade edin de azicik daha kaliteli olsun. Biz fiyatına gore değerlendiriyoruz ürünü.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.